לתשומת לבכם:השבתת האתר

Yu vi

New member
איך רואים אצל כל אחד כמה הוא התבגר. ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

חמודים. ^^ 3>

miss dance10

New member
אתן רוצות להרוג אותי???

אין גבול לשלמות
אני הכי אהבתי ת5 לפני אחרון כאילו המאין אימו הזה הבלונדיני.. למרות שהוא יפה בכל מצב!!!! אפילו עם הסייד ליפה טיפשי הזה...

../images/Emo99.gif

הוא מדהים בכל מצב, חוץ מזה הם הסיידליפ xD ועם השיער החום והקוצים העגולים אלה חחחח
לב|

m i c k e y 15

New member
אעאעא איזה חמודיםםם הם אני מתעלפתתתתתת

אומייגאדדדדדדדדדדדדד זה כל כך מצחיקקקקקקקק בוידאו הזה ששמתי שהם שרים חלק משירי הביטלס....בזיופים XD וראיתי את זה רק היום
הארי כזה אומר שמתזמזם לו בראש איזה שיר של הביטלס ודני כזה: "i prefer bon jovi"
ואז הארי מתחיל לשיר, ודאגי וטום ודני כזה תקוע בשיר אחר
"ohhh half way there" XDDDD של השיר שלהם "ליבין און אה פרייר"
והארי כזה " thats bon jovi u twat!" XDDDDDDDDDDDDDD ודני מחייך חיוך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך חמודדדדדדדד
!!!! ותיעדתי את זה
והארי שם עליו ת'כובע והשיער של דני נעשה מבולגן XD ואז כל אחד שר משהו אחר XDDDDDDDD וזה כל כך מצחיקקקק ודני כזה בוחר שיר של הביטלס שבמקור קוראים לו "get back"
ודני כזה אומר "back get"
וזה נשמע כאילו הוא אומר באגט XDDDDDDD די הוא כל כך אוהב לעשות בדיחות פה ושם ואני כל כך...ארררררררררררר
מאוהבת!!! ואז הוא שר
או שיותר נכון כולם ביחד XDDD ואז דני שר משהו אחר XDD וזה כל כך מצחיקקקקקק די הם קורעים לגמריייייי סורי על החפירה אבל הייתי חייבת

../images/Emo27.gifמיקי?!../images/Emo37.gif אפשר לקרוא לזה../images/Emo207.gif

נמממ אה כן! ראיתי שהתמונה שצירפת להודעה הזאת היא מהסרטון נכון? עכשיו, היום בשעור קולנוע מעשי המורה אמר שלעבודה מסוימת לבגרות שנקרא שוט ביי שוט אנחנו צריכים להשתמש בתוכנה שאפשר לקחת ממנה כאילו מממ כמו פה - בתמונה שצירפת. מין תמונות כאלה מתוך הסרט שבחרנו לעשות עליו את העבודה. ראיתי את התמונה והבנתי שאת בטח יודעת באיזה תוכנה צריך להשתמש כדי לעשות את זה אז אם באלך לעזור לי - מה זאת התוכנה הזאת? ואיך משתמשים בה או-משו-כזה D: טנקס

m i c k e y 15

New member
XDDDDD אני בסך הכל

רואה את הסרטון עוצרת אותו בקטע שאני רוצה לצלם ועושה print screen הולכת לצייר מדביקה גוזרת רק את התמונה ושומרת
או משאירה מקום לידה לעוד סרין פרינטים
אין לי תוכנה מיוחדת
סורי

LindZiv Cohan

New member
איפה איפה?../images/Emo2.gif אני גם רוצה לראות../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

**לא קשורה** חח
באלך לשים קישור?

N e r d y

New member
זיו ../images/Emo12.gif תמיד היית פה? ../images/Emo69.gif

מממממ מיקי (קפראעליה) שמה את זה לפני כמה ימים ~שניה מחפשת~ הינה לך:] http://www.mediafire.com/?5bxjg1ymxpz אם הלינק לא יעבוד אני אתאבד

LindZiv Cohan

New member
אם סמויה זה נחשב, אז בערך../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

תודה! חחחח איזה חמוד הדני הזה!
"שב-קא דידידידי" או משו
ומזל טוב אגב!

N e r d y

New member
חחחח מגניבוס, עוד בצפר דרור לפורום

עכשיו אנחנו 3 נראלי אוווו הוא כל כך חמוד
וטיפש
ותודה

yaelsee

New member
כןכן, גם אני בדרור ../images/Emo122.gif

ואני תמיד תוהה איך את נראית! בסוף אני אגלה שאני יודעת מי את וראיתי אותך מלא מלא פעמים

למעלה