את חושבת שהיום שלך היה גרוע? ../images/Emo4.gif תראי את שלי
באתי לבית ספר אוקי? היה לי את המצב רוח הכי מעולה בעולללללללללללם! על השעה הראשונה היה לי שיעור לשון והספקתי להעתיק שיעורי בית מחברה שלי (נו אתמול לא היה לי זמן
) והספקתי לעשות את הכל ב-10 דקות! ואז השיעור עבר ובאמת הייתי מרוכזת בו! פעם ראשונה! ואז היה לי שיעור ספורט והיה ממש טוב קיבלתי =90 במבחן הליכה מהירה XD ושיעור אנגלית היה משעמם כהרגלו אבל לפחות לא היה צריך להגיש את העבודה.. אבל אז... הנה פה היום שלי מתחיל להיות גרוע! היה לי בוחן בלשון, למדתי כמו לא יודעת מה אתמול והיום. המורה כזה עוברת בודקת ששום דבר לא רשום על השולחן או על הידיים וזה. היא מסבירה על המבחן, אני בנתיים מעבירה את כל החוקים בראש והתחלתי לרשום אותם על השולחן. פתאום המורה כזה:"עדי מה את עושה תרימי את הראש!" אוקי הרמתי את הראש . "מה כתבת שמה?" אני- "כלום סתם..." היא באה ורואה שהיה כתוב שמה 'פיעל' יופי כתבתי פיעל ביג פאקינג דיל! ועוד מהראש שלי זה לא שהתעקתי! מאיפה בכלל יכולתי להעתיק?!ואז... והוהו! מה שהיא עשתה לי
קודם היא צועקת עלי לצאת מהכיתה ושקיבלתי -0 ואני כזה: "מה עשיתי?!?!?! לא העתקתי איך אני יכולה להעתיק?!?!?" ככה צעקתי כמה פעמים ואז היא עושה לי: "טוב תישארי ותהיי מושפלת!"
החוצפנית
ואז היא כזה מדברת ואז :"אל תנסו להעתיק ראיתם מה קרה עכשיו לעדי" ואני צועקת עליה :"אבל לא העתקתי איך אני יכולה להעתיק?!" ואז היא כזה:"תתביישי לך! זה יותר מביש שאת אפילו לא מודה בזה!" טיפשה מפגרת
בסוף עשיתי את המבחן ונתתי לה אותו למרות שהיא לא רצתה שאני העשה. ואז אמא שלי דיברה איתה ... ועכשיו בסדר אבל היא מעצבנת מפגרת מטומטמת ועוד המון קללות לא חינוכיות
סליחה על החפירה אני מצטערת
וזה לא שהיום שלך לא היה גרוע אני רק אומרת שיכול להיות יותר...