לתשומת לבכם:השבתת האתר

kelly7i

New member
אין לי את כל התמונות שפעם נאגרו לי במחשב

יש לי רק חלק ממיקי, ואני זוכרת כמה ספציפיות שאיני רואה אותם יותר, קיצר יש כמה תמונות שרואים שם נעליים..ואגב, אני אוה בבת את הסגנון נעלים שלו=]

just orr

New member
חחח ממש נדבקתי לשיר הזה בימים האחרונים XDD

אממ.. כמה את צריכה? אין לי הרבה כ"כ חח..

just orr

New member
../images/Emo26.gif עוד אחת..

אחרונה :) כי אין לי כוח יותר היום XD ממ.. אם לא יעלו לך בערך הכל, אולי אני אשים גם מחר ^^ אני מקווה שזה בכלל עזר לך XD

just orr

New member
חח בבקשה ^^

ראיתי שכבר מיקי שמה לך את השאר בצורה נורמלית, אז אין טעם שאני אשים עוד. P:

אני פשוט רוצה לראות תמונות שלו עם

נעלי DC ... וזה עדיין אקטואלי.. אז אם יש לך ואת מעלה לי, את מלכה

just orr

New member
אה.. הבנתי אותך.

אבל סורי, אין לי עוד משהו שמיקי לא שמה חח ^^"

גרבע

New member
אוה כנ"ל ><

היה לי טור לאורטודנט והוא התעלל בי! הוא ממש שונא אותי >< פעם אחת הוא עקר לי שן בלי הרדמה ולא אמר לי על זה כלום ויירד לי מלא דם והוא אמר "זה לא כואב..היא סתם אומרת"
אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!
אחרי זה הייתי צריכה לעבור ממצדה לכרמל ומכרמל למצדה כי לא מצאתי איפה המורה שלנו מלמדת >< והייתי צריכה לבוא רק לשלוש שעות!!
וקיבלנו לעשות עבודת שורשים ><
ויש מליוני שיעורים להשלים ומישהי יודעת מה זה צפיפות?OO" [במדעים] אוך אני בחיים לא אקלוט מדעים!
ומישהי יכולה להעלות כמה שירים של מקפלי?>< אני צריכה למחוק את כולם ולהוריד מחדש כי המחשב שלי לא מתפקד\= בעיות באישיות
ואסור לי לאכול ארבע שעות
בגלל האורטודנט הקקי הזה ><

גילולית

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי לכולם יש ימים גרועיםף שלא משתפרים אבל יום אח"כ הכל מסתדר.. פשוט תני ליום הזה להיגמר ותראי שמחר הכל יהיה הרבה יותר טוב {מניסיון אישי}

JuSt My LuCk

New member
את חושבת שהיום שלך היה גרוע? ../images/Emo4.gif תראי את שלי

באתי לבית ספר אוקי? היה לי את המצב רוח הכי מעולה בעולללללללללללם! על השעה הראשונה היה לי שיעור לשון והספקתי להעתיק שיעורי בית מחברה שלי (נו אתמול לא היה לי זמן
) והספקתי לעשות את הכל ב-10 דקות! ואז השיעור עבר ובאמת הייתי מרוכזת בו! פעם ראשונה! ואז היה לי שיעור ספורט והיה ממש טוב קיבלתי =90 במבחן הליכה מהירה XD ושיעור אנגלית היה משעמם כהרגלו אבל לפחות לא היה צריך להגיש את העבודה.. אבל אז... הנה פה היום שלי מתחיל להיות גרוע! היה לי בוחן בלשון, למדתי כמו לא יודעת מה אתמול והיום. המורה כזה עוברת בודקת ששום דבר לא רשום על השולחן או על הידיים וזה. היא מסבירה על המבחן, אני בנתיים מעבירה את כל החוקים בראש והתחלתי לרשום אותם על השולחן. פתאום המורה כזה:"עדי מה את עושה תרימי את הראש!" אוקי הרמתי את הראש . "מה כתבת שמה?" אני- "כלום סתם..." היא באה ורואה שהיה כתוב שמה 'פיעל' יופי כתבתי פיעל ביג פאקינג דיל! ועוד מהראש שלי זה לא שהתעקתי! מאיפה בכלל יכולתי להעתיק?!ואז... והוהו! מה שהיא עשתה לי
קודם היא צועקת עלי לצאת מהכיתה ושקיבלתי -0 ואני כזה: "מה עשיתי?!?!?! לא העתקתי איך אני יכולה להעתיק?!?!?" ככה צעקתי כמה פעמים ואז היא עושה לי: "טוב תישארי ותהיי מושפלת!"
החוצפנית
ואז היא כזה מדברת ואז :"אל תנסו להעתיק ראיתם מה קרה עכשיו לעדי" ואני צועקת עליה :"אבל לא העתקתי איך אני יכולה להעתיק?!" ואז היא כזה:"תתביישי לך! זה יותר מביש שאת אפילו לא מודה בזה!" טיפשה מפגרת
בסוף עשיתי את המבחן ונתתי לה אותו למרות שהיא לא רצתה שאני העשה. ואז אמא שלי דיברה איתה ... ועכשיו בסדר אבל היא מעצבנת מפגרת מטומטמת ועוד המון קללות לא חינוכיות
סליחה על החפירה אני מצטערת
וזה לא שהיום שלך לא היה גרוע אני רק אומרת שיכול להיות יותר...

למעלה