מבצע סיפורי הנקה

POOH*

New member
כל הכבוד לך...

ומאחלת המון הצלחה בהמשך... ושתצליחו להיפרד מפטמות הסיליקון בקלות... ורק שתדעי שעם פטמות הסיליקון היניקה פחות יעילה - כלומר הוא אוכל יותר זמן... וגם גירויי הייצור קטן יותר מיניקה בלי פטמה. לי המליצו לשאוב כל זמן שאני מניקה עם פטמות סיליקון כדי שלא תהיה בעיה בייצור החלב... ושוב כל הכבוד לך על ההתעקשות וההצלחה..
POOH

עינבלית

New member
כל הכבוד מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חורגת לרגע מכללי הפורום (רק במעט) בלי פנים של אם ובלי פנים של תינוקי חמוד, רק שתראו כמה הרבה
יש באמא הזאת! (הנקה ראשונה בחוץ) שולחת לך
ות מכאן וכל הכבוד על החוזק שלך!

TWEETY =^.^=

New member
יווו עינבלית איזה יופיייייי../images/Emo24.gif

אני חייבת ללמוד איך מתעסקים עם התמונות
ועוד לא הודתי לך כמו שצריך על התמונות המשגעות שעשית לנו ואפילו קיבלתי בונוס מאלףףף - את ליה המקסימה
תודה מליוןןןןןןןןןןןןןןן

כואב לי בלב-חוויה מתקנת

אני אמא ל-2 בנות משגעות , אחרי הראשונה לא הצלחתי להניק , אכלתי את עצמי על זה , ואז קיבלתי במתנה את הילה (כיום בת 9 חודשים) עם המון תמיכה הילה עד היום יונקת ! לפני יומיים באתי עם הבנות לחברה שלי (אמא לתינוקת בת 3חודשים, היא החזיקה את ביתי על הידיים ופשוט חיברה אותה לשד שלה ,ואני תמבלית הסתכלתי בהלם. תודה לאל אח"כ היא הקיאה בביית את הכל (נשמע דפוק?) אבל ככה הרגשתי , מאז יומיים אני מרגישה כמו נאנסת , כועסת על עצמי בטירוף , ולא רוצה שזה יהרוס לי את מה שבניתי ב-9 חודשים , מדהים כמה שאני מבינה את החתולות שמלקקות את הגורים שלהם , אפילו נעלבתי מהילה ששיתפה פעולה ושחררה לה את הגודש , שמישהיא תנחם אותי !!!

אני חושבת שזה ממש לא נורא...

שהבת שלך עזרה לחברה לשחרר את הגודש,אני חושבת שהחברה הייתה חייבת לבקש את רשותך,אבל אני למשל הנקתי שני אחיינים שלי,והייתי מוכנה שבני יינק מאחותי.

She Dolphin

New member
מה זאת אומרת, בלי שבקשה ממך

אישור?! זאת ממש חוצפה מצידה! אין לי בעיה עם האקט עצמו, אבל הוא חייב להעשות בהסכמה מושכלת של שני הצדדים.

עינבלית

New member
עצוב אבל ממש לא נורא

היה הרבה יותר גרוע אם הילה היתה לוקחת בקבוק תמל בנוכחותך ואוכלת אותו... חלב אם? זו חוצפה של החברה שלא שאלה את רשותך, אני הייתי מדברת איתה ומבהירה לה שלא תעז יותר לנהוג כך, בגלל הרגשות שעלו לך. מבחינתי, הנקת ילד אחר אפשרית, וגם שליה תינק ממישהי אחרת, בתנאי שזה מתואם איתי. האידיליה היא בייביסיטר שגם מניקה וגם מנקה
אך מאחר ואין כזו בנמצא, אני היא הבייביסיטר, המניקה והמנקה אצלנו ב
ה

../images/Emo8.gifבכלל לא !!! ניסיתי, זה כאן...

זו לא המלצה גורפת אל לי זה התאים. את שלושת הגדולים 19-16-9 שנים הנקתי ממש לא בהצלחה! תקופה קצרה ובתוספת בקבוק של תחליף חל אם. עם ניבו"ש החלטתי שלא להתחיל מהתחלה! להניק ואפילו לא קירבתי אותו לציץ הרופא אמר לי שאם אני סגורה על זה , שאני לא אתחיל כי הסבל של הגודש ועוד יהיה יותר גרוע. קיבלתי 2 כדורים שמפסיקים את תהליך יצירת החלב וכך היה. נפשית היו לי 3-4 ימים קשים של ייסורי מצפון ל יצאתי מזה מהר ד"א כבר בתחילת ההריון גובשה צלי ההחלטה שלא... להניק הפעם. ובהחלט יישמתי זאת לאחר הלידה ושוב, אין כאן איזו המלצה, רק החלטה שגובשה מניסיון העבר והסתכלות שונה על הנושא..

dorlim

New member
קראתי את הסיפורים אחד אחד

והתרגשתי עם כל אחת שהצליחו יותר לאחר מאבק או בלעדיו , שסיפרה מהרהורי ליבה ועם כאלו שהצליחו פחות
מאחר ואני עדיין מניקה מלא (פרט לתוספות שהילדה מקבלת כשהיא רוצה יותר ממה שיש שאוב ואני בעבודה) לא מרגישה "מוכנה" לכתוב את סיפור ההנקה, כי יש בו מעין סיכום של ההליך ואנחנו עדיין בעיצומו , אז את הסיפור שלי אני אכתוב ביום אחד, אחר...

למעלה