מורה נבוכים (או: להתפקד!)

מצב
הנושא נעול.

Mרוצה

New member
../images/Emo124.gifמורה נבוכים (או: להתפקד!)

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif מחכה לבטא

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
מחכה לבטא

אםל2

New member
גם אני...

מחכה לבטא
גם אני...
פסימית הפעם. מנסה למצוא סימנים לתחושות שחשתי בתחילת שני ההריונות ולא מוצאת.... בפורום הזה כבר שנה ושלושה חודשים, אבל רובכן כאן חדשות יחסית, אז זו הדמנות טובה להציג את עצמי שוב. בת 38, אם לשני בנים מקסימים בני 9 ו 6 שנורא רוצים אחות (אבל גם אח יקבלו בשמחה). שני ההריונות היו ספונטניים (היום אני לא מאמינה שזה קרה לי, ועוד פעמיים). הראשון - לאחר שנתיים של בירורים, 6 הזרעות וניתוח וריקוצלה, ש 3 חודשים לאחריו נכנסתי להריון ספונטני. השני - לאחר 6 מחזורי איקקלומין, רגע לפני הזרעות. עם הנסיונות להרות בשלישית הסתבר שהזרע הדרדר קשות, והפעם קפצנו ישר ל IVF. שלושה טיפולים נכשלו ואני אחרי הרביעי, ממתינה לבטא.

אםל2

New member
מקוה לעבור לקטגורית

גם אני...
פסימית הפעם. מנסה למצוא סימנים לתחושות שחשתי בתחילת שני ההריונות ולא מוצאת.... בפורום הזה כבר שנה ושלושה חודשים, אבל רובכן כאן חדשות יחסית, אז זו הדמנות טובה להציג את עצמי שוב. בת 38, אם לשני בנים מקסימים בני 9 ו 6 שנורא רוצים אחות (אבל גם אח יקבלו בשמחה). שני ההריונות היו ספונטניים (היום אני לא מאמינה שזה קרה לי, ועוד פעמיים). הראשון - לאחר שנתיים של בירורים, 6 הזרעות וניתוח וריקוצלה, ש 3 חודשים לאחריו נכנסתי להריון ספונטני. השני - לאחר 6 מחזורי איקקלומין, רגע לפני הזרעות. עם הנסיונות להרות בשלישית הסתבר שהזרע הדרדר קשות, והפעם קפצנו ישר ל IVF. שלושה טיפולים נכשלו ואני אחרי הרביעי, ממתינה לבטא.
מקוה לעבור לקטגורית
"מתחילה טיפול חדש" עוד בימים הקרובים.

אני ../images/Emo39.gif

מחכה לבטא
אני

ויש לי עוד שבוע לבדיקה. מתוך 5 ביציות שנשאבו,הופרתה ביצית אחת ב-מיקרומניפולציה והוחזרה לאחר חלוקה של 4 תאים. זכינו בנטע בזכות IVF (ראשון),(אחרי ששאבו 14 ביציות,הצליחו להפרות 2 במיקרומניפולציה,ולאחר ההחזרה של ה-2 אחת הצליחה ובגדול ) אחרי 4 שנים של טיפולים- איקקלומין ו-IUI. וכיום כשהיא כבר בת שלוש הגיע הזמן לעוד אחד/אחת. אנחנו עדיין שייכים לקבוצה של בעיית פוריות בלתי מוסברת. בהזדמנות זאת רוצה שוב להודות לכל המגיבות,התומכות ומחזיקות האצבעות,עזרתן לי להעביר את התקופה האחרונה יחסית בקלות. בהצלחה לכולנו
יעל

הוביטית

New member
מחר בטא

מחכה לבטא
מחר בטא
אני הוביטית, בת 40, אמא לאלון אוטוטו בן תשעה חודשים, שהגיע אלינו בהפריה שניה. מחר אמורה לקבל תוצאות בטא של נסיון ראשון לסיבוב זה. ביום שישי התחילו דימומים שרק התגברו. כך שאין הרבה תקוה. בכל מקרה לא מוותרת על בדיקה רשמית. מתנחמים בזה שיש לנו נסיון טוב עם פעם שניה תראו בעצמכם.

M i r a

New member
אנוכי,

מחכה לבטא
אנוכי,
חשבתי שזה יהיה קל יותר לחכות לבטא, עכשיו כשיש לט את אוֹרי, אבל זה לא כך. בלילה, כשבוא הולך לישון אני מתחילה שוב בספקולציות-כן הריון, לא הריון, כן..... וכעת לפרטים הטכניים
אני אמא לאוֹרי, בן השנה וחמש בדיוק היום. הפרייה אחת ,החזרה רביעית (מוקפאים). עכשיו אני אחרי החזרת מוקפאים ומחכה לבטא. אני בת 30, מי-ם.

אמאלה2

New member
moi

מחכה לבטא
moi
מחכה בקוצר רוח לבטא. חשבתי שאני אצליח להעביר את התקופה הזו בלי לחשוב על זה יותר מדי. טעיתי. מצד אחד אופטימית, מצד שני מפחדת נורא להיות אופטימית
זהו IVF רביעי בשנה פלוס האחרונה. יש לי שתי בנות מקסימות בנות 5 שנולדו גם כן אחרי 4 IVF (+ כמה הזרעות).

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif מחכה להכפלה

מחכה להכפלה

אני

מחכה להכפלה
אני
ביום רביעי היה 17 אז ביום שישי היה צריך להיות 35 והיום 70. עוד לא עשיתי את הבדיקה להכפלה. כל סוף השבוע הייתי שלווה ורגועה ובטוחה שאני בהריון והבטא מכפילה לה בנחת. היום אני קצת יותר עצבנית אבל עדיין בהריון וכך זה חייב להמשיך! ואם היתה פה הזמנה לתמונות - הנה שיר שהתחילה בבטא 41 והמשיכה כהריון מושלם שאני מאחלת לכולם.

עמית@

New member
../images/Emo57.gif

אני
ביום רביעי היה 17 אז ביום שישי היה צריך להיות 35 והיום 70. עוד לא עשיתי את הבדיקה להכפלה. כל סוף השבוע הייתי שלווה ורגועה ובטוחה שאני בהריון והבטא מכפילה לה בנחת. היום אני קצת יותר עצבנית אבל עדיין בהריון וכך זה חייב להמשיך! ואם היתה פה הזמנה לתמונות - הנה שיר שהתחילה בבטא 41 והמשיכה כהריון מושלם שאני מאחלת לכולם.

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif עומדת להתחיל טיפול חדש

עומדת להתחיל טיפול חדש

עמית@

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני
בסוף ההפסקה שנכפתה עלי בשביל בדיקות הקרישיות יתר (8 מבחנות נלקחו בהצלחה לפני שבוע - עוד 3 שבועות נדע מה קורה שם) מחכה למחזור כדי להתחיל הזרעה אחרונה לפני IVF. וזה יונתן שלי

ואני מתקשרת אליך.

ריקי בש

New member
בהצלחה!!

אני
בסוף ההפסקה שנכפתה עלי בשביל בדיקות הקרישיות יתר (8 מבחנות נלקחו בהצלחה לפני שבוע - עוד 3 שבועות נדע מה קורה שם) מחכה למחזור כדי להתחיל הזרעה אחרונה לפני IVF. וזה יונתן שלי
בהצלחה!!
גם אני עשיתי את הבדיקות האלה והייתי בשוק מכמות המבחנות שנלקחו ממני- כמעט התעלפתי אח"כ. בהצלחה בבדיקות ובהמשך הטיפול...

baby4u

New member
גם אני ממחר

עומדת להתחיל טיפול חדש
גם אני ממחר
בת 37 וקצת, אמא לילדה מדהימה בת 8 מהריון טבעי, מנסה כבר שנה וחצי, הריון טבעי שנפל ומאז: 3 הזרעות, 3 IVF צילום רחם X 2, היסטרסקופיה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה