מורה נבוכים (או: להתפקד!)

מצב
הנושא נעול.

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif בהפסקה/בהתלבטות/באיסוף כוחות

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
בהפסקה/בהתלבטות/באיסוף כוחות

אני!

אני!
אמא של אורי בן 3.5, מהריון ספונטני. בת 33.5 . מאז הספקתי לעבור: נתוח קיסרי רופא שבטוח שכל הבעיה היא שיש לי עודף משקל ולכן חיכה עם הבירור הזרעות לרוב בדיקות זרע שהראו שהמצב רחוק מלהיות להיט צילום רחם שהדגים חסימה דו צדדית צנטור חצוצרות שפתח החסימה (אבל מי יודע אם בינתיים לא נחסמה שוב) שחרור מצה"ל (ביטוח הבריאות הטוב במדינה) ומעבר לבירוקרטיה של קופ"ח כללית אחד רופא בקופ"ח שמזמין 9 נשים לאותה שעה(!!!) לקביעת פרוטוקול אחד דכאון קליני ללא כל סיבה נראית לעין מלבד שאלת הפוריות, והחלטה לעשות פוס לכמה חדשים. מעבר לקופ"ח מכבי- בינואר- לתנאים שיהיו עבורי הרבה יותר נוחים לטיפול. (בינתיים "מזדיינים בסבלנות") פתאום אני קולטת שינואר זה בחודש הבא... האם אתפוש רגלים קרות? מה מצב כוחות הנפש?

hope13

New member
באיסוף כוחות

באיסוף כוחות
חדשה כאן אך ותיקה בתחום... אני בת 36 אמא לתאומים (בן ובת) בני שלוש ושמונה חודשים שהגיעו אלינו בנסיון IVF רביעי. כיום אני שבועיים אחרי אבדן הריון ממוקפאים בשבוע 10 שהיה הנסיון הראשון אחרי הלידה. החוויה שעברתי רק המחישה לי עד כמה הכל שונה כשיש כבר ילדים בבית... כשחזרתי מהגרידה הסתבר לי שבני חולה ולא היתה לי שניה לנוח וכמובן כשהוא החלים אז היא חלתה וכך החוויה הקשה פשוט התמסמסה לה במציאות שלנו ואולי זה טוב שלא היה לי יותר מדי זמן לחשוב... עכשיו אני בהמתנה למחזור ואז חזרה למזרקים ולהורמונים ואולי אולי (בהשראת כל הניסים שמתרחשים פה לאחרונה) זה יקרה גם לי הספונטני הזה?!... למרות שנראה לי קלוש מכיוון שאני עם שתי חצוצרות חסומות בעקבות ניתוחי בטן, אבל תמיד טוב לקוות לא? בכל מקרה, למרות פסיביותי אני שואבת מכן המון כוחות ומשתתפת אתכן בתקוות, בשמחות וגם בעצב ובדמעות (בתקווה שיהיו לכולנו רק דמעות של שמחה).

מתנדנדת בין הקטגוריה הזו , לקטגוריה

של עומדת להתחיל טיפול חדש. הגורל מתעתע בי. אני מותיקות הפורום . אמא ליעל ומיכל שאוטוטו בנות 7 , מתנה שקיבלתי ב IVF רביעי. כשהן היו בנות 4 התחלנו לנסות שוב, ומאז מה היה לנו: 2 מחזורי מוקפאים - הריון אחד והפלה בשבוע 8 3 מחזורי IVF- שני הריונות כימיים, והריון אחד עם הפלה בשבוע 9 מאז, הפסקה של שנה +. רציתי לחזור לטיפולים מיד לאחר סוכות, ואז הודיעו לי בעבודה שאני צריכה לנסוע לחו"ל. נסעתי, חזרתי, רצינו להתחיל ואז בעלי נאלץ לטוס גם הוא. הוא חוזר בערב חנוכה , ואני מנסה להאמין ולקוות שבינואר אנחנו באמת מתחילים שוב. ובינתיים, הנה תמונות מעודכנות של הבובות שלי.

עוד אחת של יעל

של עומדת להתחיל טיפול חדש. הגורל מתעתע בי. אני מותיקות הפורום . אמא ליעל ומיכל שאוטוטו בנות 7 , מתנה שקיבלתי ב IVF רביעי. כשהן היו בנות 4 התחלנו לנסות שוב, ומאז מה היה לנו: 2 מחזורי מוקפאים - הריון אחד והפלה בשבוע 8 3 מחזורי IVF- שני הריונות כימיים, והריון אחד עם הפלה בשבוע 9 מאז, הפסקה של שנה +. רציתי לחזור לטיפולים מיד לאחר סוכות, ואז הודיעו לי בעבודה שאני צריכה לנסוע לחו"ל. נסעתי, חזרתי, רצינו להתחיל ואז בעלי נאלץ לטוס גם הוא. הוא חוזר בערב חנוכה , ואני מנסה להאמין ולקוות שבינואר אנחנו באמת מתחילים שוב. ובינתיים, הנה תמונות מעודכנות של הבובות שלי.
עוד אחת של יעל

אני

אני
בת 31 מירושלים, אמא ללינוי המקסימה, אוטוטו בת 5 מהריון ספונטני אמנם אך לאחר לא מעט קשיים (הפלה בשבוע 19 אחרי אשפוז של שבועיים). לפני כשנה התחלנו בבירורים ובדיקת הזרע הראתה ספירת זרע נמוכה מאד עברנו שתי הזרעות + איקקלומין וכוריגון בשביל הפרוטוקול ועברנו במהרה ל- I.V.F, טיפול ראשון הניב 16 ביציות, 14 הופרו ב- ICSI מתוכם שרדו 12, לאחר השאיבה התפתח גירוי יתר והוחלט לא להחזיר. מאז עברתי החזרת מוקפאים אחת שנכשלה ומתלבטת לגבי ההמשך, יש עוד 9 מוקפאים.

באיסוף כוחות

באיסוף כוחות
בת 32 מרחובות,אמא לילדה בת 3 מהריון ספונטני,כעט לאחר 3 טיפולי הזרעה והזרקות הורמונים. עכשיו בחודש חופש לאחר שנשברתי נפשית,בחודש הבא מתוכנן "פיפל" וחודש אח"כ שוב חוזרים למזרקים ולהזרעה, בתקווה לא להתפרק שוב... בברכת-בטא חיובית לכולנו

ריקי בש

New member
הלו רחובות!!

באיסוף כוחות
בת 32 מרחובות,אמא לילדה בת 3 מהריון ספונטני,כעט לאחר 3 טיפולי הזרעה והזרקות הורמונים. עכשיו בחודש חופש לאחר שנשברתי נפשית,בחודש הבא מתוכנן "פיפל" וחודש אח"כ שוב חוזרים למזרקים ולהזרעה, בתקווה לא להתפרק שוב... בברכת-בטא חיובית לכולנו
הלו רחובות!!
גם אני מרחובות. איפה את מטופלת- באסף הרופא? אני שואלת היות ושמעתי שהם משתמשים בשיטה של הפיפל לעתים קרובות. גם אני מטופלת שם לאחרונה (עוד לא החלטתי סופית אם עשיתי בשכל שעברתי לשם מאסותא- בעלי בטוח לא מצדד בהעברה הזו- אבל עם כל הכבוד הוא לא זה שצריך לנסוע כל יומיים לת"א במהלך הטיפול אז אין מה לעשות... למרות שאני יודעת שבאסותא הרופאים טובים למדי). מקווה שיהיו בפיך בשורות טובות בקרוב וכך גם לכולנו כמובן!!!

אני מטופלת בקפלן ודווקא שם

הלו רחובות!!
גם אני מרחובות. איפה את מטופלת- באסף הרופא? אני שואלת היות ושמעתי שהם משתמשים בשיטה של הפיפל לעתים קרובות. גם אני מטופלת שם לאחרונה (עוד לא החלטתי סופית אם עשיתי בשכל שעברתי לשם מאסותא- בעלי בטוח לא מצדד בהעברה הזו- אבל עם כל הכבוד הוא לא זה שצריך לנסוע כל יומיים לת"א במהלך הטיפול אז אין מה לעשות... למרות שאני יודעת שבאסותא הרופאים טובים למדי). מקווה שיהיו בפיך בשורות טובות בקרוב וכך גם לכולנו כמובן!!!
עורכים מחקר על הפיפל והם מאוד חזקים בזה עכשיו, לא שאני יודעת אם זה יעזור... למה את לא מטופלת הקפלן?? יש שם יחידה נהדרת.

ריקי בש

New member
קפלן

עורכים מחקר על הפיפל והם מאוד חזקים בזה עכשיו, לא שאני יודעת אם זה יעזור... למה את לא מטופלת הקפלן?? יש שם יחידה נהדרת.
קפלן
אני חברת מכבי ולכן לא יכולה לטפל בקפלן. חוץ מזה ששמעתי כמה סיפורים לא סימפטיים על ברש- מנהל המחלקה. בהצלחה!

ע נ ב ל 2

New member
אוספת כוחות

אוספת כוחות
אחרי החזרת עוברים מוקפאים שנכלה. אמא לאביב בן ה10 נולד מהריון ספונטני...מנישואים קודמים. יובל נולדה לאחר 5 הזרעות, כל הטיפולים האלטרנטיביים האפשריים...הפריה אחת שנכשלה והחזרת עוברים לאחר מכן שהניבה את ההריון המיוחל. חזרנו לטיפולים החודש...החזרת עוברים מוקפאים, הטיפול נכשל...אוספים כוחות, כניראה בחודש הבא שוב מחזירים עוברים מוקפאים.

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gifבקטגוריה אחרת (?)

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
בקטגוריה אחרת (?)

נועה 35

New member
אחרי ניתוח וריקוצלה - מקווה להריון

בקטגוריה אחרת (?)
אני חושבת שזו קטגוריה שונה מכל האחרות. בן זוגי עבר ניתוח וריקוצלה בקיץ ואנחנו מנסים להיכנס להריון טבעי ללא מעורבות רפואית.

נועה 35

New member
ועכשיו הפרטים

אני חושבת שזו קטגוריה שונה מכל האחרות. בן זוגי עבר ניתוח וריקוצלה בקיץ ואנחנו מנסים להיכנס להריון טבעי ללא מעורבות רפואית.
ועכשיו הפרטים
בת 35 מרחובות. אמא לילד מקסים (איך לא
) בן 5.5. מנסה כבר קרוב לשלוש שנים אבל בהתערבות רפואית מינימלית שכוללת שלושה חודשי איקקלומין לפני המון זמן וניתוח וריקוצלה בקיץ. מקווה להצליח ללא התערבות רפואית, אבל מתחילה לקבל את האפשרות שאני איאלץ לתת לרופאים לחטט בקרביי

קרן פ

New member
מגישים טפסים ביום חמישי הקרוב.

בקטגוריה אחרת (?)
מגישים טפסים ביום חמישי הקרוב.
לדעתי לא נתחיל כ"כ מהר בטיפולים, זה ייקח כמה חודשים טובים. והנה תמונה של הפרחים שלי, שחגגו חודש שעבר שנה. קרן

מצב
הנושא נעול.
למעלה