היהלום שבכתר
New member
10 ימי מנוחה אחרי דימום בשבוע 11+
10 ימי מנוחה אחרי דימום בשבוע 11+בקטגוריה אחרת (?)![]()
10 ימי מנוחה אחרי דימום בשבוע 11+בקטגוריה אחרת (?)![]()
גם אני כאן...בקטגוריה אחרת (?)![]()
אח, איזו תמונה, איזה בונבונים!גם אני כאן...
בת 42 (כמעט 43) אמא להדס בת 8, שי בן כמעט 5 ואוּרי בן 5 חודשים. שני הגדולים ספונטאניים והקטן נוצר ב-IVF שני, בו החזירו 5 עוברים, מהם נקלטו 3 ורק הצ'מפיון שלנו שרד. והנה תמונה של שלושתם![]()
שאיבה ביום שלישיבקטגוריה אחרת (?)![]()
מקווה לטובבקטגוריה אחרת (?)![]()
גם אני כאןבקטגוריה אחרת (?)![]()
גם אני כאן
יש קטגוריית "שו שו"? במפגש אספר לכן למה אני לא משתפת. כדאי לבוא... בת 41 (לא לעוד הרבה זמן) אמא לעומר בן 16.5 מנישואים קודמים – הריון ספונטני. נשואה 7.5 שנים בשנית. לאחר 2 מחזורי הזרעות ו-9 מחזורי IVF הגענו לשיטת פרופ' ברטוב והצלחנו ב-IVF מס' 10 להביא סוף סוף ילד משותף – עידן בן שנתיים ורבע. מאז שעידן בן 4 חודשים מנסים שוב. עברנו: טיפול ראשון עם תגובה חלשה מדי שלא הגיע לשאיבה, טיפול שני (גם הוא בשיטת ברטוב) שהניב הריון עם דופק איטי מדי שנפל לבד, טיפול שלישי חלף עבר עם זקיקים יפים כשאני עם סינוסיטיס קשה שאפילו ל"ספונטני" לא היה לי כוח. טיפול רביעי נכשל אף הוא רק שהפעם היה קצת יותר קל כי אז כבר הגעתי לפורום... (לפני קצת יותר משנה). אחר-כך יצאתי להפסקה ארוכה ואחריה הספקתי לעשות עוד 2 מחזורי IVF שנכשלו. ועדיין מקווים...![]()
לא כל כך בטיפולים- אבל גם אני פהבקטגוריה אחרת (?)![]()
ועוד אחת (להשוויץ)לא כל כך בטיפולים- אבל גם אני פה
לא נוטשת את הבית החם שהייתם עבורי בכל שלב ושלב
יש לנו נקע בצווארועוד אחת (להשוויץ)
תודה פיצית!!!!יש לנו נקע בצוואר![]()
הנה התמונה ההפוכה
לא כל כך בטיפולים- אבל גם אני פה
לא נוטשת את הבית החם שהייתם עבורי בכל שלב ושלב
מתפקדתמורה נבוכים (או: להתפקד!)![]()
בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
גם אני מתפקדתמתפקדת![]()
שלום לכולם, חוזרת היום מחופשה מקסימה באילת עם הבעלול. שמי אפריל,אמא לעמיתי המדהים בן 7 (מהריון ספונטני),מתגוררת בחדרה. בת 32 ,מנסה מזה כשנתיים ללא הצלחה,אחרי 6 מחזורי איקקלומין+השבחות שלא הצליחו,בנוסף עברתי צילום רחם+היסטרסקופיה שיצאו תקינים. מחר יש לי תור לרופא החמוד (לב רן) להמשך טיפול. מקווה לטוב,ובהצלחה לכולנו.
לפחות לדעתי נהפוך הוא!!!גם אני מתפקדת
שמי לימור, בת 32 מחיפה, אמא לכרמל בת שנתיים ו4 חודשים שהגיעה לעולם אחרי 3 שנים קשות של טיפולים איקקלומין 5 חודשים אחריו הזרעות על בסיס איקקלומין פעמיים ואז מעבר לפרגונל והזרעות 3 פעמים וקפצנו ל IVF נשאבו 20 ביציות רק 12 התפתחו לעוברים כמובן שהפריה נעשתה בICSI מחזור טריים לא הצליח מחזור נוסף של מוקפאים ללא הצלחה ופעם שלישית מחזור מוקפאים נוצרה כרמל. היום בהריון כמובן שוב מIVF + ICSI שבוע 17. והפעם פעם ראשונה בינגו. אני כותבת כאן ומקווה שלא פגעתי באף אחד אבל בזמן הטיפולים הייתם לי בית חם ורציתי להראות לכם שבסוף זה מצליח. שכחתי להגיד שהבעיה שלנו משולבת זרע באיכות נמוכה מאוד ושחלות פוליציסטיות אצלי.
מתפקדתמורה נבוכים (או: להתפקד!)![]()
בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.