מורה נבוכים (או: להתפקד!)

מצב
הנושא נעול.

sandrag

New member
לפני IVF מספר 6 + תמונה ישנה

עומדת להתחיל טיפול חדש
לפני IVF מספר 6 + תמונה ישנה
יש לי תאומות נהדרות בנות 4 ו-3 חודשים אופיר וגל. הן נוצרו בהפריה מספר 3. בהפריה מספר 1 כבר נקלטתי עם בן 1 , אבל בשבוע 23 פסק הדופק , למה ? ככה, אחרת אופיר וגל לא היו נוצרות... אז היה קשה... לידה ... אבל אופיר וגל היו הפיצוי בגדול. יש לנו בעית זרע, וגם עכשיו אני בת 35.5. מנסים מאז שהן בנות 3. הייתי מחכה עוד אבל אני לא נהית צעירה יותר ... עובדה 5 IVF וכלום. במספר 4 היה לי הריון שלא התפתח. אצלי שום דבר לא הולך קל, אז ההריון לא נפל לבד והייתי צריכה לעבור גרידה. ב 15.12 יש לי תור אצל פרופ דור בתל-השומר להמשך טיפול. לפי איך שזה נראה עכשיו, אני יתחיל להזריק בתחילת ינואר. האמת אני כבר לא אופטימית. העוברים שלי איטיים ולא אוהבים להתפתח - 4 תאים ביום 3.

רחל5

New member
התלבטתי איפה להכנס

עומדת להתחיל טיפול חדש
התלבטתי איפה להכנס
והחלטתי שכאן הכי מתאים. רציתי לפתוח קטגוריה חדשה בשם "מתפתלת מכאבים", אבל זה לא חלק מהטיפול... IUI על מחזור טבעי מהחודש הקודם נשטף ברגעים אלה בששון לירקון (חנה, זה היה פעם ביטוי שלך, נכון?) ובשבוע הבא יש לי תור בשביל להתחיל IUI טבעי נוסף. נראה מה תהיה דעתו של הרופא. בכל אופן, קבעתי את התור כך שיהיה מאוחר מדי להתחיל IUI עם הורמונים...

הילהאלי

New member
נוסעת סמויה

עומדת להתחיל טיפול חדש
נוסעת סמויה
אני נוסעת סמויה מתחילת הפורם וגם בפורומים אחרים והחלטתי להשמיע את עצמי. אמא לאלי בת 4 ו- 3/4 נולדה אחרי אחרי1/2 שנה של טיפול בפרגונל ועבודה עצמית. מנסים כבר שנתיים ומשלבים גם בטיפול קונבנציונלי וגם בטיפולים אלטרנטיבים שונים. לפני שנה היה הריון שהסתיים בשבוע 7. גרה באיזור חדרה שולחת לכולן בהצלחה הרבה אור ואהבה הילה אמא של אלי האור שלי

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif מחכה לראות דופק

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
מחכה לראות דופק

orname

New member
זו אני...

מחכה לראות דופק
זו אני...
שמי אורית בת כמעט 34 (בפברואר) הראשון לציון. אמא לנגה בת חמש וחצי ועוד קצת - (והנה אני מצרפת תמונה כדי שתדעו למה רציתי עוד אחת אבל אשמח גם עם עוד אחד...), שנולדה אחרי הריון שהושג באופן טיבעי וקל. מנסה להרות שוב מאז היא בת שלוש. שנה ניסיתי בלי לחץ. אח"כ חצי שנה של בירורים. טיפולים בפועל שנה וקצת. מה לא היה לנו שם (ואני מתנצלת בפני מי שכבר קראה)- מחזור טיבעי+ כוריגון והזרעה איקקלומין - שפגע ברירית גונל F- תגובה חזקה מידי איזו זריקה אחרת שהמינון שלה קצת יותר נמוך - ללא תגובה בכלל שוב גונל F הפעם תגובה לפי הספר - אבל בלי הריון צ'יסטות הפסקה IVF ראשון: תרומת ביציות, הזחרה של שני עוברים לא משהו. כל השאר לא התפתחו. IVF שני - אותו פרוטוקול, גירוי יתר חמור. אין החזרה. הקפאה של 13 ביציות בשלב ההפריה הפסקה - ומנוחה. החזרה של 3 מוקפאים. BETA חיובית... נקווה שזה סוף הסיפור. ביום חמישי אולטרסאונד ראשון.

venus13

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

זו אני...
שמי אורית בת כמעט 34 (בפברואר) הראשון לציון. אמא לנגה בת חמש וחצי ועוד קצת - (והנה אני מצרפת תמונה כדי שתדעו למה רציתי עוד אחת אבל אשמח גם עם עוד אחד...), שנולדה אחרי הריון שהושג באופן טיבעי וקל. מנסה להרות שוב מאז היא בת שלוש. שנה ניסיתי בלי לחץ. אח"כ חצי שנה של בירורים. טיפולים בפועל שנה וקצת. מה לא היה לנו שם (ואני מתנצלת בפני מי שכבר קראה)- מחזור טיבעי+ כוריגון והזרעה איקקלומין - שפגע ברירית גונל F- תגובה חזקה מידי איזו זריקה אחרת שהמינון שלה קצת יותר נמוך - ללא תגובה בכלל שוב גונל F הפעם תגובה לפי הספר - אבל בלי הריון צ'יסטות הפסקה IVF ראשון: תרומת ביציות, הזחרה של שני עוברים לא משהו. כל השאר לא התפתחו. IVF שני - אותו פרוטוקול, גירוי יתר חמור. אין החזרה. הקפאה של 13 ביציות בשלב ההפריה הפסקה - ומנוחה. החזרה של 3 מוקפאים. BETA חיובית... נקווה שזה סוף הסיפור. ביום חמישי אולטרסאונד ראשון.
בהצלחה

לרגע, כשכתבת - זאת אני וליד זה התמונה - היית קצת בשוק - שאת ניראית קצת צעירה בהצלחה ונוס

orname

New member
כן.. אחרי ששלחתי חשבתי על זה

בהצלחה

לרגע, כשכתבת - זאת אני וליד זה התמונה - היית קצת בשוק - שאת ניראית קצת צעירה בהצלחה ונוס
כן.. אחרי ששלחתי חשבתי על זה
אבל הרבה אנשים שרואים את התמונה הזו נשבעים שהיא דומה לי 2 טיפות מים (איזו מחמאה אדירה בשבילי...)למרות שאני לא בלונידינית ואין לי עיניים כחולות... אז לא ממש ממש הטעתי
בהצלחה גם לך!!!

העין ה 3

New member
גם לי זה קרה../images/Emo6.gif

בהצלחה

גם לי זה קרה

קודם הייתי בשוק, אחר-כך חשבתי שאולי זו תמונה מפעם, עד שקלטתי...

פנינהט

New member
גם אני רוצה!!!

מחכה לראות דופק
גם אני רוצה!!!
שמי פנינה ואני אמא של עומר ועידו בני שנתיים וחצי (בדיוק ביום של האולטרסאונד). עומר ועידו נולדו ב-21.6.01 לאחר 5 טיפולי IVF כשכבר התחלתי לאבד תקווה וכשכל הטיפול הלך הפוך וכמעט הופסק באמצע. לאור הגזרות החלטנו שמכיוון שאנחנו מעוניינים להרחיב את המשפחה עלינו לפעול מהר וחזור לשגרת הטיפולים הארוכה והמעייפת. טיפול IVF ראשון: ביום ה-12 של ההחזרה בטא 156 (תחושות של שמחה אושר וחשש) הכפלה יפה ביום ה-14 של 419. בדיקת דופק ב- 21.12 ומתרגשים ומתפללים שהכול בסדר.

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif מסניפה או מזריקה דיכוי

בואו נתפקד, כל אחת/ד מתחת לסעיף המתאים. אם אפשר, נציין פרטים כמו גיל, גיל הילדים ושמותיהם, פרטים על הטיפול/ים, אזור המגורים שלכם, וכל פרט אחר שעולה על הדעת. זו גם הזמנה לנוסעות הסמויות שלנו (ותמיד יש כאלה...) לעלות על הסיפון ולהצטרף אלינו. אגב, מזמן לא היו כאן תמונות, אז הנה ההזדמנות מצויינת להשוויץ עם האוצרות שלנו!
מסניפה או מזריקה דיכוי

anguly

New member
שכחתי להוסיף פרטים כמבוקש..

דקה - עוד יומיים שלושה
שכחתי להוסיף פרטים כמבוקש..
שמי אילת בת 33 מירושלים אמא לנעה בת 3 (עוד 5 ימים|) - אחרי 8 הזרעות + IVF אחד ומנצח. חזרתי לטיפולים ביולי השנה ומאז באינטסיביות: IVF, מוקפאים,IVF, מוקפאים, ועכשיו אולי מוקפאים ואם לא אז IVF נוסף.

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif לוקחת איקקלומין/מזריקה הורמונים

לוקחת איקקלומין/מזריקה הורמונים

Mרוצה

New member
../images/Emo41.gif לפני החזרת מוקפאים

לפני החזרת מוקפאים

אני.....

לפני החזרת מוקפאים
אני.....
בת 36 ממרכז הארץ. אמא לילד משגע בן 7.5 (בהריון טבעי) שכל-כך רוצה אח/אחות...... הריונות חוץ ריחמיים (בעקבותיהם כריתת חצוצרות), קצת מעל שנה היגענו ישר לכיתת IVF . עברנו כבר 3 טיפולים ומתוכם כבר 8 או 9 החזרות. היסטרוסקופיה תקינה. מחכים להחזרת מוקפאים- הפעם בלסטוציסטים- כניראה ביום ג', תחזיקו אצבעות שהחבר'ה המוקפאים יתפתחו יפה!

anguly

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gifשיגדלו ויתפתחו!

אני.....
בת 36 ממרכז הארץ. אמא לילד משגע בן 7.5 (בהריון טבעי) שכל-כך רוצה אח/אחות...... הריונות חוץ ריחמיים (בעקבותיהם כריתת חצוצרות), קצת מעל שנה היגענו ישר לכיתת IVF . עברנו כבר 3 טיפולים ומתוכם כבר 8 או 9 החזרות. היסטרוסקופיה תקינה. מחכים להחזרת מוקפאים- הפעם בלסטוציסטים- כניראה ביום ג', תחזיקו אצבעות שהחבר'ה המוקפאים יתפתחו יפה!
מחזיקה אצבעות
שיגדלו ויתפתחו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה