מחסור חמור בבנק הדם

unknown9898

New member
שאלה

הבוקר תרמתי דם ולצערי זמן קצר לאחר מכן התעלפתי (ונפלתי על הראש אבל זה לא משנה).. לפי מה ששמעתי מהמתרימות שדיברו בינהם אז הם לא מסרו את מנת הדם שלי. רציתי לדעת האם זה נהוג? ואם כן, מה הסיבה מאחורי זה?

white star

New member
../images/Emo54.gif סימנת שם שאתה הומו?

כי אם כן זאת התשובה שלך...

unknown9898

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif

שאלו שם אם "קיימת יחסי מין בין גברים" - התשובה היא לא, לפחות לא מלאים. פשוט אלמלא התעלפתי אז המנה שלי הייתה נתרמת כמו כול אחת, ורק אחרי שהתעלפתי שמעתי אותם אומרים את זה.

white star

New member
../images/Emo54.gif מוזר ../images/Emo12.gif

אגב, אתה בסדר חוץ מההתעלפות?

unknown9898

New member
כן..

את הנפילה עצמה אני לא זוכר.. אלא רק את הסחרחורת הקלה שהייתה לי לפני שהייתי בטוח שהולכת לעבור עוד שניה. שכבתי לנוח איזה שעה ואז הביאו נהג שיאסוף אותי למרפאה. ראיתי רופאה וקיבלתי הפניה לחדר מיון.. אמרו לי לחכות בחוץ לנהג. אחרי 40 דקות(!) שחיכיתי, הלכתי לזה שאחראי שם ושאלתי אותו מה קורה עם הנהג. הוא אמר לי "אבל הוא היה פה". שזה משפט די מטומטם להגיד, מה הוא היה במרפאה והלך? בלעדיי? הוא קרא לו שוב.. ואחרי 30 דקות נוספות סוף סוף עליתי על הרכב.. ונסענו בסה"כ 10 דקות לבית חולים תל השומר. עכשיו אני בבית.. חוץ מסתם כאבים מאוד קלים מהנפילה עצמה, הכול בסדר

unknown9898

New member
ה100/50 זה לפני ההתרמה

אחרי שהתעלפתי ונחתי אז מדדו לי 100/60.

fluppster

New member
שאלה (אולי קצת טיפשית)

יש לי סוג דם AB+, וכבר תרמתי דם פעמים ספורות בעבר. השאלה היא, האם בכלל יש צורך בדם שלי? כי הבנתי שיכול לקבל אותו רק מי שיש לו אותו סוג דם כמוני.

HLAddict

New member
אבל את הטסיות שלך יכולים לקבל כולם

והפלזמה שלך היא הכי יוקרתית שיש
(את תרומת הדם המלא הרגילה שאת-וכולנו-תורמים מפרידים אחר כך למוצרי דם שונים כגון כדוריות, טסיות ופלזמה. ונכון שּכדוריות דם מסוג +AB יכולים לקבל רק אנשים עם סוג דם AB, לרוב +AB, אבל גם הם בכל זאת מהווים אחוז מסוים מהאוכלוסיה) אז כן, צריך מאוד, אנא בואי לתרום!

שאלה,.

נכון יש ילד מראש העין ילד יחסית קטן שההורים שלו פירסמו שהוא חייב לקבל מנת דם נדירה? ושיבואו לתרום דם? הייתי רוצה לטרום אך אני לא יודעת איך ליצור קשר.. מישהו יודע על מה אני מדברת? בבקשה זה חשוב לי תודה מראש:)

למעלה