מחסור חמור בבנק הדם

פייקס

New member
את יכולה לתרום.

צריכה לעבור תקופה של שלושה חודשים מינימום.

שאלה חשובה..

קודם כל.. אחרי כל מנות הדם שתרמתי, עדיין לא הצלחתי למלא את המחסור? ;) לשאלתי - יומיים אחרי הפעם האחרונה שתרמתי (לצערי, לפני פחות משלושה חודשים, 25.10.06, ככה שלא אוכל לתרום החודש), היה לי לחץ דם נמוך של 70/35. זה תקין שלחץ הדם נמוך כל כך בימים שאחרי תרומת דם, או שזה ממש לא תקין? :/ חלק אמרו שמן הסתם שיהיה לי לחץ דם נמוך אחרי תרומה, וחלק אחרים אמרו שזה מ-מ-ש לא אמור לקרות ושזה יותר מדי נמוך (ולפחות קיבלתי איזה כמה גימלים טובים). :) ובכל מקרה, אני לא מתכוונת להפסיק לתרום דם בגלל זה (אלא אם יגלו בבדיקות שההמוגלובין שלי נמוך - והוא בדר"כ נמוך כי אני מאוד אנמית), אבל אני רוצה לדעת מה יכולות להיות ההשלכות של זה..

nikonit

New member
שלום לך

לא ביקרת פה כבר פעם? חייבת להודות, שהרבה יותר נעים להגיב לשאלות כשמי ששואל אותן גם מגיב אח"כ לתשובות. אפילו אם הן לא לרוחו. ככה לפחות אני יודעת שלא סתם השקעתי. המון בריאות, בכל אופן

רחל צ

New member
יש לי סוג דם o ולא מאפשרים לי לתרום

שכן גרתי בבריטניה חייבת להגיד שזה דיי העציב אותי אמנם כרגע לא יכולה לתרום (הריון) אבל אם מישהו יגיד לי איך אפשר לתקן את העניין הזה ואם יש בדיקה כלשהי שתראה שהדם שלי אינו נגוע בכל מיני מחלות שהסתובבו שם אני מאוד אודה לו... לא עזר לי שהייתי צמחונית באותה תקופה ולא נגעתי בפרות משוגעות וגם שאינן משוגעות... רחל

ישלי שאלה..../images/Emo108.gif

אולי מישהו מכיר את הילד הזה מראש העין? שהיה זקוק דחוף לתרומת דם מתאימה? מישהו יודע על מה אני מדברת?

ailag

New member
יש פרטים לגבי נק. התרמה מחר?

ספציפית בקרבת צפון ת"א (אני אהיה באוניברסיטה ומזמןןןן לא תרמתי) (לא באשמתי, הם לא מוצאים לי ורידים)

יודיX3

New member
כשהדם שלי יהיה כשר עבורכם

אשמח לתרום. מאחד שהעדפותיו המיניות לא מאפשרות לו לתרום.

אתה יכול לתרום

אבל הדם שלך לא ישמש לעירוי. בתור מי שאינו חובש, אינו מתרים ואינו עובד מד"א אלא רק תורם דם ומקבל פוטנציאלי של תרומת דם, אני בהחלט שמח על מדיניות זו. אני מעדיף את החיים של עצמי על רגשותייך, ומה לעשות, הנגיפים מופיעים בדם הרבה לפני שניתן לזהות אותם. למיטב ידיעתי הומואים מקבלים ביטוח דם אם הם תורמים- מרות שדמם לא משמש לעירוי.

יודיX3

New member
תראה איזה אבסורד

השאלון מבוסס על אמינות. למה שהשאלון לא ישאל אם הנבדק קיים בדיקת איידס ב3 חודשים האחרונים ואין חשש שנדבק בתקופה זו? אם ממילא השאלון מצפה מאדם הומוסקסואל להיות אמין ולענות אם קיים יחסי מין עם גברים מדוע שלא יתחשב באמינותו וישאל את השאלה הראשונה? אני אגב נמצא בקשר מונוגמי למעלה משנתיים. אני ובן זוגי נבדקנו ואנחנו נגטיביים- ובכ"ז תרומת הדם שלי איננה רצוייה. שמד"א לא יבואו בקריאה נרגשת שחסרים מנות דם אם זו המדיניות שלה.

מפני ש...

השאלה הנכונה היא אם תמצא נקי מאיידס בתום 3 החדשים שאחרי התרומה, כאשר המנה שתרמת בעורקי מישהו אחר או בפח.

psycho360

New member
יש הגבלת גיל בתרומת הדם?

מאיזה גיל אפשר לתרום? אם זו שאלה טיפשית אני מתנצלת.

pimpf

New member
מגיל 18...

מתחת לגיל הזה, זה רק באישור הורים. תקנו אותי אם אני טועה

למעלה