מסדר נוכחות אוגוסט

Rose131

New member
../images/Emo124.gifמסדר נוכחות אוגוסט../images/Emo124.gif

שם: גיל+תאריךלידה: לאיזה כיתה עולים? במה עובדים? איפה גרים? תמונה שלכם
1-5 להקות אהובות: מה אתם שומעים כרגע? אחראים על פינה בפורום? איזה? הצעות לשיפור הפורום: משהו שבא לכם להוסיף?

Rose131

New member
../images/Emo185.gif

שם:נועוש גיל+תאריךלידה: כמעט 16 10.9.91 לאיזה כיתה עולים?י"א במה עובדים?אתרתיירות בירושלים
איפה גרים?ירושלים\מבשרת 1-5 להקות אהובות:יש צורך לחזור על זה? מה אתם שומעים כרגע?הייתי באמצע self Inflicted- SES כשסמולוויל התחיל אחראים על פינה בפורום? איזה? מסדרנוכחות וכאלה. הצעות לשיפור הפורום: הממ משהו שבא לכם להוסיף?הממ!

Luna Sphere

New member
D:

שם: אורן D: אני עץ D: תאריך לידה: 24.7 D: לאיזה כיתה עולים? א' במה עובדים?
איפה גרים? איזה שאלון סטוקרי
תמונה שלכם
תכלס 1-5 להקות אהובות ארקטיק מאנקיז!!!@!!#2$@#$% D: הסטרוקס@!E$!@ ליבס@!#R% WAS!#!$ קלקסונס!@$@ גוד שוז@!$ גודבוקס@#$@ לריקין לאב!@$! מכביז!#$!!#$% היוזד@$! ג'יימי טי2#~! הוומבטס!@#!$% האדורקן!$!%^ דפט@#$@ בייבישאמבלס!@$$ ברומהאדס ג'קט!@$! טוב אני אפסיק
מה אתם שומעים עכשיו? liar liar של היוזד D: אחראים על פינה בפורום?איזה? *מסתכלת לצדדים* משהו שבא לך להוסיף? כן. פלוץ. D:

Chemical Venom

New member
תמצאו כותרת מקורית..

שם: אור גיל+תאריךלידה: 17 והרבה חודשים ..עזבו תאריך.. לאיזה כיתה עולים?י'ב במה עובדים? במחשבים ומחסנאי... איפה גרים? בחור..מושב נחלים לייד פ"ת תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: לינקין פארק 30STM מיוז לוסטפרופטס MCR בטוח פיספסתי וזה גם לא כזה לפי סדר רק לינין לא זז ממקום ראשון מאז גיל 0 מה אתם שומעים כרגע? אשלון של 30STM אחראים על פינה בפורום? איזה? NOP הצעות לשיפור הפורום: שיחלקו אוכל בחינם...עדיפות לפיצה סבארו..=] משהו שבא לכם להוסיף? משעמם לי!

PATD

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

שם:תמר גיל+תאריךלידה:עוד פחות מחודשיים 18 ^__^ 24.9
לאיזה כיתה עולים?לצבא
במה עובדים?לא עובדת חח איפה גרים?מבשרת
תמונה שלכם
מימין 1-5 להקות אהובות:פאניק!, 30STM, TAI, MCR , פארמור מה אתם שומעים כרגע?30STM- Buddha For Mary
אחראים על פינה בפורום? איזה?נופ הצעות לשיפור הפורום:אין D:

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifנועההההההההה הו נועההההההההההה

"........רוצה ילד מוילההההה , שיקראו לו מיג'ההההההההההההההההההה... נועה הו נועהההההההההההההההההההההההההההה עובדת במעלית הזמןןןןן XDDDDDDD...." שם: מיכל גיל+תאריך לידה: 15, 18.3 לאיזה כיתה עולים? י' במה עובדים? בלשבת בבית ולהתעסק בכלווווווווווווווווום - וגם משלמים לי על זה
איפה גרים? ירושלים תמונה שלכם: >> 1-5 להקות אהובות: סאוסין, פאניק, לוסטפרופטס, פוב וסנואו פאטרול מה אתם שומעים כרגע? הנפילים? אחראים על פינה בפורום? איזה? לאאאאאאאאאאאאאאאא
הצעות לשיפור הפורום: אין משהו שבא לכם להוסיף? נועה הו נועה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יוו דיי את דומה להיילי!!!!!!!

כבר המון זמן אני חושבת על זה ~,~ מאז שיצא מיזרי ביזנס.

HagarStar

New member
באט שי דאסנט גיב א דאמנ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבאוט מי שם: הגר גיל+תאריךלידה: 14 וחצי, 21.2 לאיזה כיתה עולים? ט', בקושי במה עובדים? בייביסיטר פה ושם איפה גרים? ת"א בייבה תמונה שלכם חשתי ברנדון יאיי 1-5 להקות אהובות: פאניק!, קיוט, פראמור מה אתם שומעים כרגע? טינאייג' דירטבאג - וויטאס אחראים על פינה בפורום? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: נועה, לכי D: סתם

HagarStar

New member
אהה ומשהו שאני רוצה להוסיף../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני שונאת את כולם כמה אימואי מצידי!

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifכוז איימ ג'אסט א טינ אייג' דורטבאק בייבי

אוח, שיר מדהים

BabyShambles

New member
I WANT THAT ONE!!!111

שם:
אופיר. גיל+תאריךלידה:
15 ועוד מעט חודש. 7.7 לאיזה כיתה עולים?
ד. במה עובדים?
כלום. איפה גרים?
בבית. תמונה שלכם
נראה לכםD: 1-5 להקות אהובות:
AM פטריק וולף קלאקסונס טראש פאשון דה ליברטינס\דפט\שמבלס. וביטלס. וג'יימי טי. ולריקין לאב. חיעהךיאךןועא עזבו אותי. מה אתם שומעים כרגע?
Mom And Daddy- Trash Fashion אחראים על פינה בפורום? איזה?
לא. הצעות לשיפור הפורום:
נופ. משהו שבא לכם להוסיף?
היי.

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gif

שם:אטי גיל+תאריךלידה:090989 עוד מעט 18 :-\ לאיזה כיתה עולים?פחח כבר עברתי את זה במה עובדים?ראיית טלויזיה, כמו חשבון רק יותר כיף איפה גרים?ראשלצ תמונה שלכםyou had enough of thoes 1-5 להקות אהובות:מקסימו וויו גוד שוז הורורז מכביז מה אתם שומעים כרגע?מקסימו פארק גירלס וו פליי, [מהאנאמאי צ'ארט שעכשיו..] אחראים על פינה בפורום? איזה?נופ הצעות לשיפור הפורום:רצח המוני? משהו שבא לכם להוסיף?ישראל זה חרא.

סריגמפי

New member
../images/Emo84.gif

שם: פאינה גיל+תאריךלידה: כמעט 18, 13.09.89 לאיזה כיתה עולים? י"ב במה עובדים? למי יש זמן לעבוד? מחר מתחיל קורב פסיכומטרי
איפה גרים? נצרת עילית תמונה שלכם: אני במהירה, והיא גם גדולה מדי
1-5 להקות אהובות: ביטלס, מיוז, רדיוהד, נירוונה, קווין [לא בסדר הזה] מה אתם שומעים כרגע? John Frusciante - Time Tonight
אחראים על פינה בפורום? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: אין
משהו שבא לכם להוסיף? כלום

It’s not getting easier

שם:חן גיל+תאריךלידה:12.2.1991 16 וחצי לאיזה כיתה עולים?י"א במה עובדים?עדיין לא איפה גרים?קריות תמונה שלכם זה רק לטובתכם תאמינו לי 1-5 להקות אהובות:green day muse mcr korn nirvana מה אתם שומעים כרגע? biffy clyro-folding stars אחראים על פינה בפורום? איזה?
הצעות לשיפור הפורום: משהו שבא לכם להוסיף? להוסיף .

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif

שם:
אמאשכם. גיל+תאריךלידה:
15 בנובמבר לאיזה כיתה עולים?
י' במה עובדים?
אין עבודה ><" איפה גרים?
ת"א תמונה שלכם
1-5 להקות אהובות: לא לפי הסדר
קייזר,AM,ליברטינס,CSS,קלאקסונס,פרטליסועד ועוד ועוד מה אתם שומעים כרגע? Two Receivers-Klaxons אחראים על פינה בפורום? איזה?|פוקורן| הצעות לשיפור הפורום:
משהו שבא לכם להוסיף?
יש לי את העונה הראשונה של שיימלאס על די וי די!!!11

חהחהחה!../images/Emo71.gif

שם: ליאל גיל+תאריךלידה: 13 ומשהו, 27/11/93>< לאיזה כיתה עולים? ח'
במה עובדים? - איפה גרים? חיפה תמונה שלכם המממ לא
1-5 להקות אהובות: נמ זה לא ממש מסודר וזה משתנה כל הזמן
אז פלאסיבו, דרים ת'יאטר, HIM, אופת' והמוןהמון קווין לאחרונה^^ מה אתם שומעים כרגע? The beatles -Helter skelter אחראים על פינה בפורום? איזה? נופ הצעות לשיפור הפורום: ממ לא^^ משהו שבא לכם להוסיף? אומגגג ה"פ6 כזה מעניין;;

למעלה