מסדר נוכחות אוגוסט

Djerry

New member
../images/Emo13.gif

שם: דגנית גיל+תאריךלידה: 17 וחצי. 21.11.89 לאיזה כיתה עולים? י"ב במה עובדים? כלום איפה גרים? קרית מוצקין תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: Muse, Evanescence, Bright Eyes, Air Traffic, Silverchair מה אתם שומעים כרגע? עדי אשכנזי אחראים על פינה בפורום? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: משהו שבא לכם להוסיף? עוד קצת ומסיימים הארי פוטר

M a a y a n K

New member
אני! אני! אני!

שם: מעין גיל+תאריךלידה: 19 בשבוע הבא 11.8.88 לאיזה כיתה עולים? צבא... במה עובדים? בצה"ל... איפה גרים? קרית חיים תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: AM,MUSE,MCR,KEANE מה אתם שומעים כרגע? את הרעש של המאוורר אחראים על פינה בפורום? איזה? אני בקושי מחזיקה את עצמי... הצעות לשיפור הפורום: לצערי אני פה רק בסופ"שים אז אין לי כל כך מה להציע... משהו שבא לכם להוסיף? המממ...הלוואי והייתי פה יותר?

מותק1212

New member
אני../images/Emo135.gif

שם: גל. גיל+תאריךלידה: גיל- 14 תאריך-19.7.93 לאיזה כיתה עולים? ט' במה עובדים? כלום. איפה גרים? יבנה תמונה שלכם
1-5 להקות אהובות: 1.MCR 2.MM 3.FOB 4.Guns N Roses 5.Queen מה אתם שומעים כרגע? 30STM-The Story אחראים על פינה בפורום? איזה? לא
הצעות לשיפור הפורום:
משהו שבא לכם להוסיף?

PATD

New member
את ממש יפה!

ואני אוהבת את הטעם שלך במוזיקה

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם:אור גיל+תאריךלידה:20.193. תחשבו לבד לאיזה כיתה עולים?ט' במה עובדים?כלום איפה גרים?יקנעם תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: סאם 41 פאניק ביט 69 גוט נו שיים אינקובס מה אתם שומעים כרגע? Count Your Last Blessing-Sum 41 אחראים על פינה בפורום? איזה? הצעות לשיפור הפורום:

חזר המחשב!!! ונגמר הקורס!!!!

שם: אלוהים, אבל אתם יכולים לקרוא לי טולי גיל+תאריךלידה: 10.1.91 שזה אומר 16 ומשהו לאיזה כיתה עולים?י''א במה עובדים? אבטלה שליטה! איפה גרים? פרדס-חנה כרכור תמונה שלכם: כן, בטח..... 1-5 להקות אהובות:H.I.M, Lacuna Coil, Paramore, Katatonia, Battlelore מה אתם שומעים כרגע?Korn - Evolution אחראים על פינה בפורום? איזה? לא... הצעות לשיפור הפורום: אין....

למעלה