מסדר נוכחות אוגוסט

Bleed for Me

New member
מתפגרת

שם:דניאל גיל+תאריךלידה:4.5.89 18 לאיזה כיתה עולים?צבא במה עובדים?בנתיים לומדת ואחר כך נחה.. איפה גרים?ר"ג תמונה שלכם אין 1-5 להקות אהובות:AM,פראמור,מקפליי,30 שניות וMCR מה אתם שומעים כרגע?Within Temptation - What Have You Done. אחראים על פינה בפורום? איזה?לא הצעות לשיפור הפורום:אין לי כח לחשוב עכשיו חח משהו שבא לכם להוסיף?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל+תאריךלידה: 15 וחצי. 22.3.92 לאיזה כיתה עולים? י'. במה עובדים? שומרת על האחים 12 שעות ביום. כבר שבועיים ימים שלמים.. ונשארו עוד שלושה. איפה גרים? ראש העין. תמונה שלכם. אין במחשב.. 1-5 להקות אהובות: לוסטפרופטס. פיונרל פור אה פרינד. מדינה לייק. איידן. ברינג מי דה הוריזון. וגם פראמור.. חיחי. מה אתם שומעים כרגע? Aiden - I Set My Friends On Fire אחראים על פינה בפורום? איזה? כן. מצעד השירים P: הצעות לשיפור הפורום: לאן כל אנשי הפינות נעלמו??
משהו שבא לכם להוסיף? כלום ^^"

Rose131

New member
חו"ל, פורומים אחרים...

*חותכת ובוכה* סתם. אמ. שאלה טובה
כשאחזור מהעבןודה אתעמק בעניין

Unaffected

New member
ווי.

שם: סהר גיל+תאריךלידה: 16 ב7.11 לאיזה כיתה עולים? י"א
במה עובדים? ._.;; איפה גרים? ארונית /m\ 1-5 להקות אהובות: the pink spiders,silverchair,brand new,emery מה אתם שומעים כרגע? the pink spiders- back to the middle

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo199.gif

שם: שיר גיל+תאריךלידה: 17 + לאיזה כיתה עולים? יב' במה עובדים? חברת הייטק איפה גרים? צפון תמונה שלכם: לא תודה 1-5 להקות אהובות: ביפי קליירו, מיוז, ארקטיק מאנקיז, וויט סטרייפס, מכ"ר, יוזד, סנואו פטרול [אין חשיבות לסדר.] מה אתם שומעים כרגע? Can't take my eyes off you בביצוע של מיוז. אחראים על פינה בפורום? איזה? נה הצעות לשיפור הפורום: נה משהו שבא לכם להוסיף? לא

sapir lee

New member
עונה

שם: גיל+תאריךלידה: 29/8/89 מה שאומר בקרוב מאוד 18 לאיזה כיתה עולים? לצבא במה עובדים? מקדונלדס איפה גרים? חולון תמונה שלכם >< 1-5 להקות אהובות: אוונסנס, MCR ולינקין מה אתם שומעים כרגע? Lostprophets - the fak sound of progress אחראים על פינה בפורום? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: אין משהו שבא לכם להוסיף? אממ גנבו לי ת'פלאפו היום...חרא

GaIi4697

New member
;;

שם: גלי גיל+תאריךלידה: 13 8.1 לאיזה כיתה עולים? ח במה עובדים? איפה גרים? תא תמונה שלכם זין 1-5 להקות אהובות: מה אתם שומעים כרגע? אחראים על פינה בפורום? איזה? הצעות לשיפור הפורום:

i love TAI

New member
there's not one motherfucker in this world

that's gonna live forever שם:עדן גיל+תאריךלידה: 17 [עודמעט 18] 24/9/89 לאיזה כיתה עולים? נגמרו הכיתות.. מה שאומר צבא
במה עובדים? ---- איפה גרים? מבשרת תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: לצערי יש הרבה יותר.. ~מנסה לצמצם ל-5~ TAI, 30STM, MCR, P!ATD, G&R מה אתם שומעים כרגע?Live Forever- Smile Empty Soul אחראים על פינה בפורום? איזה? לא... הצעות לשיפור הפורום: אין משהו שבא לכם להוסיף? אממממ... לא! ~מה אני יעשה משעמם לי!!!~

MoonyAvFreak

New member
מיאו

שם:מעייןהשמנה גיל+תאריךלידה:16 ו7 חודשייייים\\29.12 לאיזה כיתה עולים?יא' במה עובדים?שטיפת כלים, זהו יום שבת פעם אחרונה איפה גרים?רעות תמונה שלכם, עם אורןןןןןןןןןןןןןן 1-5 להקות אהובות: בלינק, טייקינג, היוזד, בלינק? ו....בלינק? מה אתם שומעים כרגע?.redemption - useless ID אחראים על פינה בפורום? איזה?הממ, לא הצעות לשיפור הפורום:אין, פורום שווה אשש משהו שבא לכם להוסיף?שאניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.....

elknetld2kil

New member
לנינט יש טיירים???

שם: איתן גיל+תאריךלידה: 23, 1983 לאיזה כיתה עולים? סטודנט במה עובדים? אבטחה (כרגע...) איפה גרים? איזור בית שאן 1-5 להקות אהובות: ברייקינג בנג'מין, 3 דורז דאון, אלטר ברידג', fuel, לייפהאוס מה אתם שומעים כרגע? Bloodhound Gang - F.U.C.K (להקת הקומדיה האהובה עליי, אחרי טניישס די) הצעות לשיפור הפורום: בכלליץ, תפוז ממש לא אוהב את הפיירפוקס שלי, וכל פעם שלישית שאני נכנס לפורום הפיירפוקס קורס

Chemical Venom

New member
אז תעבור לIE7..או לפיירפוקס 2.0 אולי זה יעזור

אישית אני חושב שהIE7 טוב יותר מהפיירפוקס..

Rose131

New member
איך זה נוח לאנשים?!../images/Emo2.gif

אח שלי הוריד במחשב שלו משהו כזה כשעוד לא היה לי מחשב והייתי מתגנבת לשלו מדי פעם וזה שיגע אותי
אני לא יכולה לסבול משהו שהוא לא אקספלורר

milkofamnesia

New member
17 יום לגיוס

שם: אלון מלייבסקי הראשון גיל+תאריךלידה: 10 בספטמבר 1988, 18 לבינתיים לאיזה כיתה עולים? פוסט-י"ב במה עובדים? ניוון שרירים מול מסך המחשב איפה גרים? אשדוד 1-5 להקות אהובות: אינטרפול בלוק פארטי ביפי קליירו רדיוהד אל מילאנו מה אתם שומעים כרגע? ציפורים מצפצפות, 5:20 עכשיו הצעות לשיפור הפורום: תביאו דברים חינם! משהו שבא לכם להוסיף? אני לא רוצה לצבא!

Rose131

New member
מוזר שדווקא עכשיו אתה מזכיר את הדברים חינם../images/Emo12.gif

חכה לשבוע הבא
[למרות שנראה לי שתהיה בצבא
]

למעלה