מסדר נוכחות אוגוסט

../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל+תאריךלידה: שבוע הבא 16, אהמאהמ 6.8 לאיזה כיתה עולים? י"א במה עובדים? עוד מעט מתחילה לעבוד בסלקום >: איפה גרים? כפ"ס 1-5 להקות [ואומנים!
] אהובות:
מיוז, רדיוהד, מכר, ג'פוש, סמית'ס. מה אתם שומעים כרגע? כלום אחראים על פינה בפורום? איזה? נופ הצעות לשיפור הפורום:
משהו שבא לכם להוסיף? H&M זה אלוהים.

LIly845

Well-known member
../images/Emo14.gif

שם:נופר גיל+תאריךלידה:25.12.1992 14 לאיזה כיתה עולים?ט' במה עובדים?מובטלת איפה גרים?נתניה 1-5 להקות אהובות:קוקס,ארקטיק,ליברטינס,וויו,הורורס מה אתם שומעים כרגע?כלום אחראים על פינה בפורום? איזה?שרשור שבועי הצעות לשיפור הפורום:אין ממש

GD ROCKS

New member
../images/Emo160.gif אני עדיין פה

שם: רותי תותי גיל+תאריךלידה: 17, 2.4 לאיזה כיתה עולים? י"ב במה עובדים? - איפה גרים? ב"ש תמונה שלכם אין לי במחשב האלה תמונות שלי 1-5 להקות אהובות: טייקינג, אלכסיס, ברנד ניו, דה יוזד, מכר מה אתם שומעים כרגע? ממ כלום אחראים על פינה בפורום? איזה? לא. הצעות לשיפור הפורום: - משהו שבא לכם להוסיף? אני כזאת עצלנית -___- אוף. ומממ מישהו יודע אם התחילו למכור כבר כרטיסים לנופקס?!?!

CitizenErased

New member
...

שם: לירון גיל+תאריךלידה: 21 עוד 9 ימים במה עובדים? מזכירה בחברה של עריכת סרטים ומוכרת בחנות דיסקים
איפה גרים? רעננה תמונה שלכם
1-5 להקות אהובות: מיוז, רייג' אגיינסט דה משין, קווינס אוף דה סטון אייג', רדיוהד, המארס וולטה.. אני גם מאוד מאוד אוהבת את הפרטליס ומתחילה להכנס למקסימו פארק
מה אתם שומעים כרגע? Rage Against the Machine - Renegades of Funk אחראים על פינה בפורום? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: אמממ להפסיק לשאול בסקרים לאיזה כיתה אנשים עולים? זה גורם לאנשים מסויימים להרגיש זקנים
.. אה ועוד מיוז.
משהו שבא לכם להוסיף? כנסו בחיית רבעק http://muse-israel.com

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אם יש לך יומולדת עוד 9 ימים..

אז אבא שלי עוד 8.. ;; אני לא רוצה שהוא יזדקן! זה לא מתאים למראה שלו חחחחח נוו אבא שלי ניראה בן איזה 25-30.. אבל הוא לא. מה אני חופרת על אבא שלי?!

CitizenErased

New member
אוקי WTF...

לא שמתי לב שכתוב "תמונה שלכם" אז שמתי סתם תמונה רנדומלית... דומיניק בשירותים?.. זאת לא תמונה שלי כמובן.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifנמפי:]

שם:מיכל גיל+תאריךלידה:בת 17 וחצי. 18.01.90 לאיזה כיתה עולים?:י"ב במה עובדים?:
. לא עובדים..חח איפה גרים?:י-ם תמונה שלכם:בלעט. אני נראית בה כמו רוווח 1-5 להקות אהובות:כ-ל מה שכתוב לי בחתימה, תוסיפו את HIM מה אתם שומעים כרגע?:THE PATH - HIM אחראים על פינה בפורום? איזה?:לא...חח הצעות לשיפור הפורום:אין לי. הוא אחלה כמו שהוא

תמציאו כותרת.

שם: טל. גיל+תאריךלידה: עוד מעט 16, 19/8. לאיזה כיתה עולים? יא'. במה עובדים? אין עבודה, אין כסף, קשה קשה. איפה גרים? קידר. תמונה שלכם: 1-5 להקות אהובות: My Chemical Romance Cobra Starship (אף אחד לא מכיר אותם פה ;[) Funeral For A Friend מה אתם שומעים כרגע? Mika - Love Today הוא ממכר
. אחראים על פינה בפורום? איזה? נופ. הצעות לשיפור הפורום: ...

HagarStar

New member
קוברה סטארשיפ?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כשחושבים על זה, הייתי צריכה להגיד לאבא להביא לי גם ת'דיסק שלהם חח הם פשוט מעולים 3> והסולן גייב.. לטיני-יהודי-אמריקאי ררררר D:

למה לא אמרת לו?

הלוואי היה לי את הדיסק שלהם במקורי
גייב יהודי?! זה מסביר את האף XD.

באמת? ../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שאף אחד לא מכיר אותם.. עכשיו היא שאלה היא כמה שומעים ואוהבים אותם
.

i love TAI

New member
גם אם חושבים שלא מכירים אותם מכירים אותם

עד כמה מעוות שזה נשמע
... בטוח מלא מכירים אותם מהשיר נושא של SNAKES ON A PLANE הם אחלה להקה..

../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל+תאריךלידה: 17 לאיזה כיתה עולים? י"ב במה עובדים? כרגע במקורות איפה גרים? ב"ש תמונה שלכם חה 1-5 להקות אהובות: פינץ', TBS, מיוז, פו"ב, אוונסנס.. מה אתם שומעים כרגע? *מפעילה את הוינאמפ* עלה: Within Temptation - Gatekeeper אחראים על פינה בפורום? איזה? -- הצעות לשיפור הפורום: משהו שבא לכם להוסיף? תנו לישון בשקט

litaf1

New member
אני אני !!

שם: ליטף גיל+תאריךלידה: 17, 6.5.90 לאיזה כיתה עולים? י"ב... במה עובדים? במה לא?? חחח אמממ חונכות.. ביטוח לאומי.. איפה גרים? מוצקין סיטי. תמונה שלכם 1-5 להקות אהובות: MCR 30 STM Megadeth Death Cab For Cutie מה אתם שומעים כרגע? A Tout Le Monde (Set Me Free)- Megadeth אחראים על פינה בפורום? איזה? נופ. הצעות לשיפור הפורום: --

HarlequinGirl

New member
........................

שם:יאנה גיל+תאריךלידה:14/1 לאיזה כיתה עולים?חחחחחחחחח במה עובדים?- איפה גרים?איפה שיעל גרה 1-5 להקות אהובות: לארוצה. מה אתם שומעים כרגע? לגו-המכביז אחראים על פינה בפורום? איזה? המ תמונת השבוע רק שלא פתחתי אותה כבר שבועיים אומשו

למעלה