מפגש פורום - תאריך סופי

V e g

New member
../images/Emo124.gifשלחתי לכולכם הסבר איך להגיע במסרים

אם יש מישהו שמעוניין לבוא, ולא קיבל, שיגיד ואשלח לו.

פוֹלי

New member
אני עם רכב יוצאת ישר מהעבודה ביום חמישי מיקום

יכולה לאסוף עוד 3 או 4 אנשים.

פוֹלי

New member
יוצאת מיקום (ליד שפיים/געש)

ונוסעת ישירות לאזור. נראה לי שאפשרי לעשות כמה איסופים בדרך... מי צריך?

kittycatbone

New member
יקום!!../images/Emo2.gif

זה איפה שהיה הכנס האחרון של התזמורת שלנו בחנוכה
כלומר הקונצרט ומספר חזרות
לא שממש הסתובבתי בקיבוץ עצמו (רק האולם קונצרטים והחדר אוכל), עדיין מקום נחמד ביותר!!

פוֹלי

New member
אין לי מושג מאיפה אני נוסעת...

נראה מה יגיד ה GPS... איפה זה אזור בכלל?

פוֹלי

New member
צור קשר במסרים, נארגן לך טרמפ ../images/Emo13.gif

ומי שעדיין צריך - כנ"ל - במסרים. לא נראה לי שתהיה לי בעיה לעבור בת"א, אפשר לקבוע ברכבת מרכז או נקודה מרכזית אחרת. אני יכולה לקחת 4 אנשים איתי...

kittycatbone

New member
אני יכולה...

..להגיע לרכבת מרכז או משהו כזה
אבל אני כבר גמככה עושה את כל הדרך מהצפון, לא יפריע לי פשוט לקחת אוטובוס לאיפה שצריך וזהו
ככה שאם אנשים אחרים ירצו מקום באוטו לא אכפת לי לוותר

סבבה אני אגיע אולי טיפה באיחור כי אני מאבטח

איזה יום מפגר כזה בבית החייל בת"א, ואז אני אצטרך לחזור לתל השומר משם... אני מניח שאני אסיים עם ענייני הצבא בשעה 5 וחצי, 6 גג אני מקווה! ואז אבוא:)! נראה אולי אצליח להשתחרר מוקדם יותר. מקווה שתחכו לי עד שאגיע לתחנה מרכזית בת"א, חח לא בא לי לנסוע לבד :(

צר לי, אני עובד...אבל תהנו!!

וכמו שאמרתי, אם תחליטו לקיים מפגש נוסף באיזור הצפון (וביום שאני לא עובד בו) אני אשמח. Have Fun!

The Eraser

New member
דיי קורא סמוי אבל כנראה שאני אבוא עם מישהו

Roy1232 זה בסדר מבחינתכם? שנינו היינו מנגנים [גיטרות, רועי גם באס] רדיוהד הרבה, עכשיו פחות [אבל מדי פעם נותנים איזה ביצוע סוחט דמעות לדה בנדס] אבל אני חושב שיהיה נחמד לחזור! אהה ואני יהונתן. אתם מוזמנים לקצר את שמי איך שנוח לכם מלבד ל "יוני".

Roy1232

New member
לוגיסטיקה אתה אומר

א. קיבלתי
ב. אין לי בעייה, תגיד כמה... ג. מגיע באוטובוס ד. DVD יהיה רעיון נהדר כלי נגינה: גיטרה חשמלית, באס. אני אומר שנג'מג'ם קצת אחרי הDVD
...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifאגיע ^^

בקשר לב'- צריך אז לקבוע כמה כל אחד יביא? נשמע רעיון יפה לעשות כיבוד וכאלה!!
ד'- נשמע חמוד לראות דיוידי^^ אבל אני מניחה שלא מעניין כל כך לראות את כולו- אפשר אולי סתם לראות מעט, או לשים ברקע ככה שיהיה נחמד
בקשר לכלי נגינה- אני יכולה לבוא עם הכינור כפי שציינתי^^ אבל בגלל שאין תפקידים משמעותיים לכינור בשירים של רדיוהד, מישו אולי רוצה להציע לי שירים ספציפים שאפילו אתאמן על משו קטן? כדי שלא אחלטר יותר ממה שזה כבר ככה ייצא לי

למעלה