אני גם רוצה לבוא )=
I InnocenceLost New member 22/12/07 #52 פשש יפה לך להגיע ככה מהעמק אני גם מהסביבה ואין סיכוי... יש ביתספר יום למחרת וכל ההסעות וזה=\
K kittycatbone New member 22/12/07 #53 אויש../images/Emo4.gif אוף הייתי רוצה שתבואי דווקא! בכל מקרעיי, אני רגילה כבר להגיע למרכז לדברים מהסוג הזה D: מה גם שיש אוטובוס ישיר מהצומת עד לת"א, שזה הכי נוח בעולם
אויש../images/Emo4.gif אוף הייתי רוצה שתבואי דווקא! בכל מקרעיי, אני רגילה כבר להגיע למרכז לדברים מהסוג הזה D: מה גם שיש אוטובוס ישיר מהצומת עד לת"א, שזה הכי נוח בעולם
I InnocenceLost New member 23/12/07 #61 ../images/Emo140.gif אבל האי אנחנו גרות קרוב אז אולי נעשה לנו מיני מפגשון ביחד עם אורי אם לא בורטיגו אז אולי בהופעה טובה
../images/Emo140.gif אבל האי אנחנו גרות קרוב אז אולי נעשה לנו מיני מפגשון ביחד עם אורי אם לא בורטיגו אז אולי בהופעה טובה
W WICKED CHILD New member 23/12/07 #55 מה כיבוד?...מה שקיות הפתעה?... לא הולכים להתמסטל עד אובדן הכרה לתוך באנגרס אנד מאש ואז לשחוט תרנגולת ועם הדםשלה להעלות את קריפ מהאוב?
מה כיבוד?...מה שקיות הפתעה?... לא הולכים להתמסטל עד אובדן הכרה לתוך באנגרס אנד מאש ואז לשחוט תרנגולת ועם הדםשלה להעלות את קריפ מהאוב?
K Knives Out New member 23/12/07 #57 אני יודע על פסנתר אבל זה מאוד מבלבל המקצב הזה >_< למה, את מנגנת את זה על כינור?
K kittycatbone New member 23/12/07 #62 חיחי אני מסכימה איתך- למרות שזה מאוד כיף [ומאתגר] לנגן את שני התפקידים בפסתנר- כלומר את הארפג'י הרגיל והקול הנוסף הזה של ה"קסילופון" (או שזה באמת קסילופון? )
חיחי אני מסכימה איתך- למרות שזה מאוד כיף [ומאתגר] לנגן את שני התפקידים בפסתנר- כלומר את הארפג'י הרגיל והקול הנוסף הזה של ה"קסילופון" (או שזה באמת קסילופון? )
K kittycatbone New member 23/12/07 #63 הו וכע- אני רוצה לנסות בכינור למצוא עם זה משהו [לפי הגירסא עם תזמורת נצרת]