מפגש פורום - תאריך סופי

V e g

New member
אין תפקידים משמעותיים?!

How To Disappear Completely Pyramid Song ובמיוחד ב- In Rainbows: Nude Faust Arp Reckoner וחוץ מזה, גם כשאין, תמיד יש שירים שבעיבוד מסוים עם כלי קשת זה יתאים להם - כמו Videotape, או Arpeggi

kittycatbone

New member
חח נכון-

השירים שאמרת אפשריים, הבעיה היא שבחלקם- זה ההרכב שעושה את זה יפה. ולנגן תפקיד אחד זה לא כל כך מעניין. Hot to disapear completely לדוגמא, בקטע שבו כל הכלי קשת מנגנים ככה ביחד, כל היופי הוא הדיסוננס שנוצר מכל הבלאגן שנפתר ביחד- אבל בכלי אחד זה לא כזה מלהיב או מעניין. pyramid song- ניגנתי פעם, וזה נחמד. פשוט לא כל כך מעניין בשבילי D: אבל אופציה!! שאר השירים שציינת באין ריינבוס לא חשבתי, אבדוק את זה

Knives Out

New member
גם Jigsaw

ובבודיסנאצ'רס אפשר להחליף את הסינתי המוזר שנשמע כמו לקוח מNational Anthem

kittycatbone

New member
אירבאג?../images/Emo12.gif

איפה בדיוק הכינורות? D: אלא אם אתה מתכוון לריף הבאס שגם שומעים צ'לו מנגן...? :X

FunkyMonk

New member
הא?

יש צ'לו שמנגן יחד עם הבס? בכל מקרה, בריף פתיחה: מצד שמאל יש גיטרה עם דיטורסשיין, ובצד ימין יש כינור. שחקי עם הסטריאו. ולדעתי גם ה"גיטרה" זה כינור עם דיסטורשיין.

kittycatbone

New member
זה לא בטוח צ'לו....

זה פשוט נשמע לי כמו אחד, אבל קשה לדעת אני מניחה
ובקשר לכינור, אני מתקשה לשמוע
אבל אני עוד אבדוק את זה

פוֹלי

New member
החברה עושה מסיבה באותו היום?

תגיד לה שתחגוג ביום שישי וכצ'יפור תביא אותה איתך

אזירפאל

New member
היא לא ממש מחבבת את רדיוהד, לצערי ../images/Emo3.gif

וזו גם סוג-של מסיבה, כך שהמצב לא ממש מאפשר.

kittycatbone

New member
הממ,

אתה מהמרכז? בגלל שמסיבות שכאלה (הבנתי שסוגשל אבל עדיין) מתחילות אולי באיזה 22.. ואם אנחנו מתכוונים לסיים את המפגש בסביבות השעה הזאת, אפשר לתפוס שתי ציפורים במכה?

אזירפאל

New member
לא, זה לא ממש יתאפשר...

היא גם גרה די רחוק ממני כך שזה יקח לי את כל היום.
לא נורא, מקווה אגיע למפגש הבא. תהנו.

פוֹלי

New member
ווג', תקבע סכום סמלי שנשמע לך הגיוני כדי

שיהיה מספיק כיבוד לכולם. נשמע לי כבקשה לגיטימית ביותר! וכולם לבוא עם סכום מדוייק, שלא נתחיל להיות כמו במכולת - תפרוט לי, תן לי עודף

V e g

New member
אממממ

האמת חשבתי שעל הדרך תביאו כמה דברים? נראה לי אם כל אחד יתרום 10 ש"ח נוכל לארגן שתייה וקצת אוכל. ממש מסיבת כיתה נהיה פה - מה עם שקיות הפתעה?? תחרות ביצה על כפית??? נשיפה על צמר גפן?????

kittycatbone

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

ואין בעיה גם להביא דברים אני מניחה
רק צריך לעשות רשימה ולהחליט מה מביא מה? [אני בעד שקיות הפתעה^^ חח סתם..אבל מה רע בתמימות שכזאת?
]

V e g

New member
קיטי, אגב

איך את חוזרת? את גרה בעמק יזראעל, לא? אוטובוס לאיזור ואוספים אותך, או איך זה עובד?

kittycatbone

New member
חיחי

אני אגיע מעמק יזרעאל, אבל אשן כבר במרכז, כי אוטובוסים הביתה לא אספיק...
אחותי גרה במרכז, ואולי אפילו אוכל לישון אצל חברה או משהו שבשנת שירות.. בקיצור, אני אוכל להסתדר

למעלה