מצעד גלגלצ 29.7- הגרסה המלאה יש לי קליטה גרועה
L limors2 Active member 30/7/06 #1 ../images/Emo124.gifמצעד גלגלצ 29.7- הגרסה המלאה יש לי קליטה גרועה
L limors2 Active member 30/7/06 #11 לועזי:רובי וויליאמס- סין3X../images/Emo54.gif ולכל עושי החוליות החלשות- אין צורף להתעצל ולהעתיק את שמות השירים מהשרשור הזה- אני רק כותבת תשמות בקיצור ובעיוות כי אין לי מקום בשורה של הנושא
לועזי:רובי וויליאמס- סין3X../images/Emo54.gif ולכל עושי החוליות החלשות- אין צורף להתעצל ולהעתיק את שמות השירים מהשרשור הזה- אני רק כותבת תשמות בקיצור ובעיוות כי אין לי מקום בשורה של הנושא
A a b u y a New member 30/7/06 #3 ../images/Emo79.gifהמצעד../images/Emo79.gif עם הדר מרקס אני תכף עף מפה...יש מסיבה במקלט... למרות הכל, חיים בצפון
../images/Emo79.gifהמצעד../images/Emo79.gif עם הדר מרקס אני תכף עף מפה...יש מסיבה במקלט... למרות הכל, חיים בצפון
L limors2 Active member 30/7/06 #27 הא. גם טוב!../images/Emo54.gif אשאל אם למישהו בקומונה יש אותה. (כן, יש קומונה. פרסומת סמויה ) (בואו ועזרו להפוך אותה לפורום כי זה יהיה שווה)
הא. גם טוב!../images/Emo54.gif אשאל אם למישהו בקומונה יש אותה. (כן, יש קומונה. פרסומת סמויה ) (בואו ועזרו להפוך אותה לפורום כי זה יהיה שווה)
R RJlake New member 30/7/06 #24 גם אני לא מתה עליו וכל השירים שלו הם בול אותו דבר חוץ מזה הוא הרבה יותר שקט ואשכרה אפשר להבין מה הוא שר
גם אני לא מתה עליו וכל השירים שלו הם בול אותו דבר חוץ מזה הוא הרבה יותר שקט ואשכרה אפשר להבין מה הוא שר
L limors2 Active member 30/7/06 #7 ביי אור צלקובניק!../images/Emo54.gif כל ]פעם שאני שומעת את השם שלו יש לי בראש "אור. צלקובניק. עורך.את.המצעד." במין מנגינה מוזרה כזאת שהדר אמרה פעם
ביי אור צלקובניק!../images/Emo54.gif כל ]פעם שאני שומעת את השם שלו יש לי בראש "אור. צלקובניק. עורך.את.המצעד." במין מנגינה מוזרה כזאת שהדר אמרה פעם