היי! מישהו העלה את הנעמי מאוחר בלילה בגלגלצ (שכחתי תשם של התוכנית) לפורום גלי צהל ואזכה לשמוע אותה
L limors2 Active member 30/7/06 #12 היי!../images/Emo54.gif מישהו העלה את הנעמי מאוחר בלילה בגלגלצ (שכחתי תשם של התוכנית ) לפורום גלי צהל ואזכה לשמוע אותה
היי!../images/Emo54.gif מישהו העלה את הנעמי מאוחר בלילה בגלגלצ (שכחתי תשם של התוכנית ) לפורום גלי צהל ואזכה לשמוע אותה
מ מרקס New member 30/7/06 #13 חחחח אני זוכרת את המנגינה.. נראלי.. זה היה לפי המוזיקה של המצעד.. לא? נ.ב היי שבוע טוב
L limors2 Active member 30/7/06 #18 לא חושבת../images/Emo54.gif היו כמה מנגינות? שחזרי את כולן היום ואנסה לזהות על איזה אחת אני מדברת
L limors2 Active member 30/7/06 #160 דיברנו, הלכתי, לא עזר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif המסקנות היחידות שהפקנו ממנו, אני וצוות המטפלים הענק שלי, הוא שאני אספנית כפייתית של דברים גלגלציים(?) עזרי לי לשמר את האובססיה!
דיברנו, הלכתי, לא עזר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif המסקנות היחידות שהפקנו ממנו, אני וצוות המטפלים הענק שלי, הוא שאני אספנית כפייתית של דברים גלגלציים(?) עזרי לי לשמר את האובססיה!
L limors2 Active member 30/7/06 #175 היו שם זיופים!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אבל הוקלט and it's mine!!!!! miiiinnnnnnnnneeeeeee!!!!!!!!!! }]-צחוק מטורף
היו שם זיופים!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אבל הוקלט and it's mine!!!!! miiiinnnnnnnnneeeeeee!!!!!!!!!! }]-צחוק מטורף
Y yosi lanetzach New member 30/7/06 #255 אור כבר לא עורך ת`מצעד או ש.. הפסיק לערוך בכלל?! הוא עדיין עורך, לא?!
L limors2 Active member 30/7/06 #257 ממה שאני זוכרת הוא מפסיק../images/Emo54.gif לערוך אבל נשאר לעשות דברים אחרים בגלגלצ...