ישראלי:אסף אמדורסקי-ביחד(?) לא הקשבתי
L limors2 Active member 30/7/06 #30 בינלאומי: גוגודולז-סטיי ווית' יו בשניות הראשונות חשבתי שזה LEARN TO FLY
L limors2 Active member 30/7/06 #32 זה שיר כה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif רונאן קיטינג לא מתכוון לחדש ולהרוס גם אותו בזמן הקרוב?
זה שיר כה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif רונאן קיטינג לא מתכוון לחדש ולהרוס גם אותו בזמן הקרוב?
R RJlake New member 30/7/06 #33 אחחח איזה שיר!../images/Emo99.gif וזה רק אני או שזה נשמע שהוא אומר שם מזל טוב?
L limors2 Active member 30/7/06 #29 ../images/Emo41.gifמקום 17../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif זה כיף להתעלל באחותי שגונבת לי דיסקים ומעלימה אותם ותכף אלך לראות מה היא גנבה לי
../images/Emo41.gifמקום 17../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif זה כיף להתעלל באחותי שגונבת לי דיסקים ומעלימה אותם ותכף אלך לראות מה היא גנבה לי
R RJlake New member 30/7/06 #35 אם לאחותי הייתה חנות דיסקים בבית אני חושבת שהייתי עושה אותו דבר למרות שקודם אני צריכה אחות
L limors2 Active member 30/7/06 #40 שתיקח כמה שבא לה.../images/Emo54.gif רק שתחזיר, ושלא תשאיר אותם שוכבים בלי ההקופסה בין כל הזבל על השולחן שלה כדי שתישבר זה שהיא לא אוהבת לשמור על הדברים שלה לא אומר שכולם ככה
שתיקח כמה שבא לה.../images/Emo54.gif רק שתחזיר, ושלא תשאיר אותם שוכבים בלי ההקופסה בין כל הזבל על השולחן שלה כדי שתישבר זה שהיא לא אוהבת לשמור על הדברים שלה לא אומר שכולם ככה
L limors2 Active member 30/7/06 #52 מסתבר שהיא לא אוהבת תפלאפון../images/Emo54.gif שלה... היא לא מראה סימנים של חיפוש אחרי הדיסקים... למרות שאם אני אכנס לחדר אני בטח אגלה שמשהו נעלם
מסתבר שהיא לא אוהבת תפלאפון../images/Emo54.gif שלה... היא לא מראה סימנים של חיפוש אחרי הדיסקים... למרות שאם אני אכנס לחדר אני בטח אגלה שמשהו נעלם
R RJlake New member 30/7/06 #45 השיר הזה לא נראה לי עבר את ה-20 אי פעם והוא רץ כבר מאה שנה במצעד ואתם מוציאים את שאקירה שאקירה?
L limors2 Active member 30/7/06 #49 נראלי שהוא עבר../images/Emo54.gif אבל אני מסכימה איתך על שאקירה שאקירה