נהלים חדשים

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif נהלים חדשים

ובכן בעקבות המצב הנוכחי בפורום, זמן לקצת נהלים חדשים. מכיוון שלצערכם אני אהיה פה מנהל לעוד זמן מה, ועד עזיבתי תצטרכו לסבול אותי, אני אתחיל גישה חדשה. אני רואה שאת הנחמדות אתם מפרשים כפחדנות, ושלבדוק איפה הגבול שלי, זה הלהיט החדש בפורום. מעתה לא משנה לי מי, איך, או למה, ברגע שמישהו מתחיל בריב (גם ריב בצחוק, כי אני לא יכול כל פעם להבדיל בין צחוק לאמת), הוא יחסם וביחד איתו כל מי שטרח להגיב ולהשתתף בריב. - בפעם הראשונה, החסימה תהיה ליום. - בפעם הבאה שזה קורה, החסימה תגדל לשבוע. - בפעם השלישית, החסימה תהיה חודש. - בפעם הרביעית, חסימה תמידית. שיהיה לכולכם, המשך יום נעים.

תגדיר ריב.

ברגע שזה נהיה אישי? וזה שיובל חושבת כך וכך עלייך, לא משליך על חברי פורום אחרים.

JeeChan

New member
ריב

מהרגע שבו מישהו אומר משהו שלא כראוי על אחר, בצורה צינית, או אישית. בין אם זה הערה על התנהגות או מעשה, או הערה על משהו אחר שיכולה להתפרש ולהכעיס אחרים. במקרים מסויימים, ישנם הודעות שהופכות לריב מהרגע שמישהו מגיב על זה, כך שאם הודעה שכזאת תופיע ואף אחד לא יגיב, אני אתן לה זמן מסוים להישאר וכשאראה שהיא יורדת למטה, אני רק אמחק אותה מבלי לחסום. אם אבל מישהו ינצל את המצב ויגיב על זה וילבה את הריב, אז אני אחסום.

S.Riddle

New member
למה לא פשוט להתחיל מחסימה לשבוע?

שילמדו לא להתחיל פה ריבים מלכתחילה, לדעתי.

marinaaa

New member
אמ.. אני חושבת../images/Emo110.gif

שלא צריך להתחיל ריבים מהתחלה ואם משהו כזה נוצר אז לפתור את זה ולצאת אחד על השני בפרטי. ולדעתי כל הקטע עם החסימות זה כבר יותר מידי.

JeeChan

New member
ריב בהחלט צריך להתנהל

על גבי מסרים פרטיים או במסנג'ר/אייסיקיו/אמייל, אבל לא על גבי הפורום. עברה כבר כמעט שנה מאז שהפורום הזה הוקם ובעבר היו נסיונות לסיים ריבים בצורה שקטה (כולל הערות שלי לאנשים על גבי מסרים פרטיים), אך עובדה שדברים כאלה חוזרים. אם לא מבינים בצורה יפה, אז יבינו בצורה קשה.

marinaaa

New member
בכל זאת..../images/Emo110.gif

לחסום לתמיד זה קצת יותר מידי, לא?

S.Riddle

New member
הוא לא יחסום לתמיד על פעם ראשונה,

וגם לא על שנייה או שלישית. פעם רביעית של הפרת חוקים זה יותר ממספיק לחסימה תמידית. פעם רביעית משמעה שמישהו שם פס על חוקי הפורום שנכתבו באופן ברור וחלק על פני הפורום ולמישהו כזה אין מקום פה.

marinaaa

New member
בואנ'ה../images/Emo110.gif

תבין זה שאתה תגיד לי שזה מפעם רביעית לא יגרום לי לשנות את דעתי. שום דבר לא מצדיק להוציא מישהו מהפורום הזה שבו הוא הכיר אנשים ונהנ לכתוב בו כמו שאלונית 2006 כתבה .זהו. ויי לאיזה פורום זה נהפך, שעל מנת שאנשים לא יריבו צריך לאיים שיחסמו אותם.

S.Riddle

New member
אני לא מבינה, את אומרת שצריך לריב?

כי אם את נהנית מזה והכל, בבקשה, תעשי את זה באמצעים פרטיים, לא חסר. אבל ריבים על גבי הפורום? זה ממש לא המקום. אף אחד לא מבקש ממך לשנות את דעתך, פשוט לא להביע אותה בצורת *ריב* פה. שקט ושלווה בפורום זה יותר מדי לבקש? תסתכלי על פורום מנגה ואנימה, שם אם רק מתחיל משהו שנראה כמו ריב המנהלת ישר מסדרת את העניינים, כמו שזה צריך להיות. ואת יודעת מה? את צודקת. זה באמת חבל שהפורום הגיע למצב שבו צריך לאיים בחסימה על מנת שלא יריבו פה, אבל באמת, יש לך דרך יותר טובה לאכוף את זה? כי אני בטוחה שכל הפורום ישמח מכך... שום דבר אחר לא עבד עד עכשיו. :\

marinaaa

New member
מה את מכניסה מילים לפה שלי?../images/Emo110.gif

אני לא אומרת שצריך לריב! ברור שלא. אני גם לא אמרתי שאני נהנהת מזה, ובינתיים לא רבתי עם אף אחד. אז אל תכניסי מילים לפה שלי כי זה מעצבן. ואני לא רוצה עכשיו לקבל חסימה אחת כי אז יישארו לי רק 3, טוב?D= וזה גם מה שאני אמרתי למעלה, שהפורום זה לא המקום לריבים. ואני לא מביעה את דעתי על גבי הפורום הזה בצורת ריב, אני מנסה שלא כי אז זה יימשך לנצח ואור פשוט יימחק את זה.

S.Riddle

New member
מתי הכנסתי מילים לפה שלך?

בסך הכל שאלתי אותך שאלה כנה, שימי לב לסימן-השאלה שמתנודד שם, חשבתי שהוא יתן לך מושג לגבי הכוונה שלי. אל תתקפי אותי בגלל שפספסת את העובדה ששאלתי אותך שאלה. ותאמיני לי, כל עוד את לא מתחילה לקלל אותי או משהו, אני בספק אם תקבלי חסימה. באמת ש"ריב" נחשב הרבה יותר מלהביע דעה על דברים שאמרתי או יותר נכון, שאת חושבת שאמרתי. לא הייתה פה תקיפה אלא רק שאלה תמימה. ושוב, כשאמרתי שאני מסכימה איתך התכוונתי לכך- פורום זה באמת לא מקום לריב בו ואני לא חושבת שניסית לעשות משהו כזה.

marinaaa

New member
אמרת משהו../images/Emo110.gif

שאני לא אמרתי. לא משנה. ואני כן עניתי לך, שאי לא חושבת שצריך לריב - לא. והבנתי שהסכמת איתי.

S.Riddle

New member
לא.

שאלתי אותך שאלה כי חשבתי שאולי הבנתי לא נכון את כוונתך. כשענית לי הבנתי שאכן פירשתי את דבריך לא נכון ותיקנתי את הטעות. הייתי יודעת אם הייתי מנסה להכניס מילים לפיך, תאמיני לי.

marinaaa

New member
אבל את../images/Emo110.gif

כן אמרת בנימה צינית המרמזת לכך שאני חושבת שצריך לריב פה, נכון? ואני לא תקפתי אותך, ואני מצטערת אם זה נשמע כך, כי אני לא. וזה גם לא נחמד מה שכתבת, שאני לא מבינה שאת שאלת אותי שאלה. עכשיו בואי נפסיק לחפור, טוב? כי זה לא ייגמר בטוב וגם אנחנו נריב. ואני לא רוצה שזה יקרה ואני בטוחה שגם את לא.

S.Riddle

New member
בחיי שלא היה בדבריי שמץ ציניות.

ואני מצטערת שכך פירשת את זה, אבל זו לא הייתה הכוונה. מה שאני הבנתי הוא שאת חושבת שזה לגיטימי לריב פה, ולכן ניסיתי להסביר לך שזה לא המקום. כשהבנתי שלא לכך התכוונת תיקנתי את עצמי. ושוב, הסברתי לך שזו שאלה כדי שתביני שלא ניסיתי לשים מילים בפיך. אני בהחלט לא מנסה לפתוח ריב, לא יודעת אם מישהו אחר כן, אבל גם לא נראה לי שזה מה שאת מנסה לעשות, ואני רק מנסה להסביר לך את מה שכתבתי כדי שלא יהיו אי הבנות או שתחשבי שאני מנסה להיות רעה אליך, כי זה ממש לא המצב.

marinaaa

New member
אני ממש../images/Emo110.gif

לא מנסה לפתוח פה ריב. וייי אני ממש מנסה לכתוב יפה ושיבינו אותי כי בפורום הזה כולם מבינים הכל הפוך ויאאאאאאאאלה מכות. שיהי לך יום טובD=

למעלה