נהלים חדשים

JeeChan

New member
תתלונן :]

אתה מודע לכך שכל מה שאני עושה פה עכשיו זה מנסה לסדר ריבים ולהפעיל את סמכותי על מנהל, אין פה מצב של הפליה כנגד אף אחד, אני לא אלך ואמחק לאנשים הודעות סתם. אתה מוזמן להתלונן, אבל אני אשמח שתביא לי בסיס לתלונה.

narutokun

New member
אמממ

מכיוון שלצערכם אני אהיה פה מנהל לעוד זמן מה, ועד עזיבתי תצטרכו לסבול אותי אתה מאיים? אנחנו לא צריכים לסבול אף מנהל אם הפורום חושב שהוא לא מתאים

JeeChan

New member
לא איימתי

אני מודע היטב לכך שיש אנשים שלא מוצא חן בעיניהם שאני מנהל, אז זה פנה אליהם.

narutokun

New member
ואני אחד מהם.. אבל מה לעשות

מכיוון שלצערך אני אהיה פה כמשתמש לעוד זמן מה, ועד עזיבתי תצטרך לסבול אותי

S.Riddle

New member
אני לא חושבת שיש לו שום בעיה איתך..

ולפי הניסוח שלו, לא ראיתי שהוא איים על אף אחד בשום דבר. הוא רק אמר, בנימה צינית, שהוא עדיין המנהל של הפורום. oO;;;

Hinamori

New member
אני לא חושבת שתפוז מספיק../images/Emo181.gif

מטומטמים בשביל להחליף מנהל כמו אור.

Goggle Girl

New member
אם ככה יש לי בקשה

שההודעה הבאה תימחק - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=82485983 ושחנ תקבל את הבאן באורך המתאים. אם זה כאילו לפני שהחוקים חלים, ניחא, נוותר על הבאן. אבל זו לא הודעה שצריכה להמשיך להתנוסס על גבי הפורום ואני באמת רוצה לשמוע מישהו שרוצה להגיד אחרת.

S.Riddle

New member
החוקים הללו חדשים,

ובהתאם לכך אור יתחיל לאכוף אותם החל מעכשיו. מה ההיגיון לתת באן על משהו שכבר קרה? אם כך, בואי פשוט נעבור על כל הארכיון מהקמת הפורום וניתן באן לכל מי שאי פעם התחיל פה ריב. זה לא ייגמר הרי, בחייך.

Goggle Girl

New member
אז לכן אמרתי

בלי באן. אבל ראבק, תסכימי איתי שזאת לא הודעה שהייתה אמורה להישאר בפורום, אז עוד יותר בגלל כל הבלאגן הזה צריך למחוק אותה. זה בלי קשר לכלום. אבל זאת לא הודעה שאמורה להישאר.

S.Riddle

New member
כן, אני מסכימה איתך לגבי המחיקה.

אבל כשאת כותבת "ושחנ תקבל את הבאן באורך המתאים." אין הרבה דרכים בהן ניתן לפרש את זה.

למעלה