נהלים חדשים

Goggle Girl

New member
אמרתי אבל בהמשך ההודעה

אם החוקים לא חלים, בסדר, אבל ההודעה has to go

S.Riddle

New member
מתנצלת, קריאה סלקטיבית זה תחביב.

מצד שני, יש אנשים שהפכו את זה לאמנות. :X יש לי עוד מה ללמוד p;

Goggle Girl

New member
עוד הודעה למחיקה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=82543339 ואחר כך עוד תגידו שאתם בסדר.

JeeChan

New member
כן נמחק עוד משהו

היא הפריעה לכם, והיא לא הייתה הכי בסדר, אז מחקתי אותה.

Goggle Girl

New member
אני שמחה לראות שזה מה שמעניין אותך

:) עושה לי טוב על הלב שזה כל מה שאכפת לך - שיש אנשים שבאים ופותחים את הפה וזה מה שמטריד אותך כשהפורום פאקינג מתפרק. אל תדאג. מחר אני לא אהיה פה.

keep smiling

New member
הפורום לא מתפרק,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אל תנפחי את זה למימדים של אסון טבע או משו כזה. משבר קטן יכול לעשות לנו רק טוב. אני מקווה.

heartnet

New member
מה את עושה כאן?

אני חושב שכישרון מלודרמטי כמו שלך צריך להגיע לפחות לאלופה:) וכן למען האמת, מטריד אותי שאנשים שאומרים שהם "הלכו" כי רע להם חוזרים כידי לריב עוד. לא טוב לך כאן? להתראות. רוצה להישאר כאן? תכבדי את הכללים. יומטוב

Goggle Girl

New member
אני מכבדת את הכללים

ואם יש כלל שאומר "אסור להתלונן על מה שלפי דעתך לא בסדר בפורום" אז זה לא פורום, זו דיקטטורה. אבל בוא נישמע איך שברתי את הכללים. יאללה. שעשע אותי.

heartnet

New member
לאלאלא.

קודם כל, את עושה טעות אחת. הפורם הזה, כמו כל פורם אחר בתפוז. הוא לא דמוקרטיה מכל סוג שהוא. יש רק אדם אחד שניתן לו הכוח לערוך ולשנות דברים בפורם הזה וכולנו יודעים מי הוא. את, חמדתי, לא רק עושה לו בלאגן. וגם זה יכול היה להיתפס בגבול הסדיר. אבל את פשוט לוקחת את העניינים לידיים ומתעלמת מכל שאר העולם. זה התחיל בפילרים, שאת לא *ביקשת* שיסומנו את דרשת, אין לך שום זכות לעשות את זה. נמשיך מהאיומים החוזרים ונשנים על עזיבת הפורם,חומד, אם עזבת את הפורם, עזבת אותו. אנחנו באמת לא צריכים שמישהו יוסיף עוד אש למדורה, ולמרות שאני לא חושב שיש לך שני כאן בבקיאות בבליץ', אני לא זוכר את הפעם האחרונה שכתבת כן משהו עינייני על בליץ' ולא רבת עם מישהו אחר משועשעת?

Goggle Girl

New member
חבל לי שככה אתה תופס פורום

ותאמין לי שמהעשרות פורומים שאני בהם, המנהל הוא לא אלוהים. הוא צריך לשמור שאנחנו נהיה בסדר, לא להכתיב לנו איך נתנהג. וזה מה שרציתי להגיד. כי כזה עיוות של הקונספט "פורום" לא ראיתי כבר הרבה זמן. שאני אצדיע במחי יד גם בדרכי החוצה? או שהצלב קרס בבאנקאי של איצ'י מספיק? D: כן, אני רוצה שתמחקו את ההודעה הזאת. ביי ביי~

לאלאלאלא! מה את עושה?! אל תעזבי!

אם זה הוא שעיצבן אותך אז הוא לא שווה את העצבים שלך! אז מה אם הבטחת?! לא נורא! נו! תישארי!המון אנשים רוצים שתישארי! אפילו גאיוש (וגאיוש זה serf san שכעסת עליו על הספוילר!)הוא אומר שאת חמודה! נו הוא דלוק עלייך!תישארי! הוא שווה את זה! *גבה* אנשים סתם חשים ת'צמם! תישארי! נו יהיה מצחיק! כמו פעם פעם!

Envious

New member
ליעת שמעת ? בליץ' עובר משבר י.י

אנבי על תספרי לחנלה שמעתי שהוא הולך להתרגש מעצמו שמעתי שיש דקטטורה GO אור Go אור its your birthday!
*טםטםטםטםטםםטםטםםטםטםטםטםםטםטםטםםט* השימוש בערסים באיזור ציבורי.אסור~! או או אנחנו רוצות להחסם ראשונות אנבי אנבי יא מסרוחה~! ליעת תעופי לי מהחייןם יש צפונית לא פטריוטית !! %@#)_%)#$#% עם הפן ..>< בונעעעע יא תימניה :OOO יא וועליד שאני לא אכניס בך ג'חנון או פלט (כמו נועם :O *מקיאה כל אסלה סגורה*) פלםםםםםםםםםםםםם עלינו ועל כל העולם פלם פלצצצצצצצצצצצצצ פלםםםםםםםםםםםםםםםםםם עלינו ועל כל העולם פלםםםםםםם לפטטטטט שיוע לילה טוב אתם עטוד תשמעו מהמאפיה הרוסיתתתתתתתתתתתתתת !!!!! *דופקת לליעת וודקה בראש*

למעלה