אמג, הארדו גיי!11 XD סידרת את הזה עם הדודים? או שאנחנו נחלום על הבובה הזאת לנצח? XD FOOO!
V Vivi Sparrow New member 27/7/06 #83 אמג, הארדו גיי!11 XD סידרת את הזה עם הדודים? או שאנחנו נחלום על הבובה הזאת לנצח? XD FOOO!
K keep smiling New member 27/7/06 #85 אסור להם.];../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif זכויות יוצרים וזה. :<
H Hinamori New member 26/7/06 #67 אז אם כבר מחיקות../images/Emo181.gif אני לא חושבת שהודעה שכתוב בה שאתה שמוק אחד גדול צריכה להשאר~ ויובל ממילא נשארת כאן
אז אם כבר מחיקות../images/Emo181.gif אני לא חושבת שהודעה שכתוב בה שאתה שמוק אחד גדול צריכה להשאר~ ויובל ממילא נשארת כאן
S Sakai Shana New member 26/7/06 #70 ../images/Emo45.gif אנשים, סתם כדרך אגב, מי שלא הבין מה זה לא לריב על גבי הפורום, שייקח אותי כדוגמא. <: [אע. פספסתי פה המון ריבים כי אני נכנסת רק איזה 7 פעמים ביופ ומתוכן רק פעמיים מגיבה. י-י; אבל... וואו אתם כאלה ארגנטינאים. תסתכלו כמה כתומים על השטויות האלו.]
../images/Emo45.gif אנשים, סתם כדרך אגב, מי שלא הבין מה זה לא לריב על גבי הפורום, שייקח אותי כדוגמא. <: [אע. פספסתי פה המון ריבים כי אני נכנסת רק איזה 7 פעמים ביופ ומתוכן רק פעמיים מגיבה. י-י; אבל... וואו אתם כאלה ארגנטינאים. תסתכלו כמה כתומים על השטויות האלו.]