סיכומצדה

popikon23

New member
עומריקי- זה מההתרגשות!

אין לי אצבעות שמנותץ סתםפ, צוחקתץ

handlessman

New member
לא מבזבז אף רגע הא??

לא הלך למצדה אז מתנחם בעוד קצת בחונטוס... נראה לי שדודי כבר יודע את המופע בעל פה... לפחות את השירים (בכל מקרה).

YulaShpil

New member
לקחת לי את המלים מהפה...

אכן דויד כבר הופיע בעבר במצדה עם אמנים נוספים, במופע ב-98: "מתחיל לנשום"... וזו גם אחת הסיבות שאני פחות אוהבת את המופע הנ"ל, כי יש בו הרבה מאוד שת"פים עם אמנים (למרות שאני חולה על הביצוע המשותף בספרדית ל"נולדת בשבילי"!) ענבל, יופי של סיקור! כן ירבו, גם הופעות וגם סיקורים נהדרים כמו זה
מחכה בקוצר רוח שתגיע הופעה שאוכל ללכת אליה עם כולכם...

handlessman

New member
נתחיל לספור מסוף החופש הגדול בערך..

עד אז תהיה הספירה לסיום החופש הגדול שאף אחד לא רוצה שהוא יגמר (כלומר אני, רונן, גלעד, ענבל, דור, ליאור ועמית, שעלינו זה ישפיע)

וואו. כשקוראים את התיאורים אי אפשר

שלא לחוות יחד איתך את מה שאת מתארת. תיאור יפה ופרטני. איזה כיף האיש מהבית הירוק והכבש השישה עשר,איזו נוסטלגי'ה. הקטנצ'יק ששמרתי עליו הכי אהב את הכבש השישה עשר. אכן מוכשר יהונתן גפן. כמובן לא ניתן לתאר את קצה קצהו של הוירטואוזיות של ברוזה. אבל האם בסוף הי'ה או לא הי'ה שיר יומהולדת?

glitter8

New member
כמה אקורדים אל מול השמש

וזה הזמן לספר שאחרי ששנתיים לא צילמתי בניקון המקצועית שלי, זו היתה חוויה מדהימה, פעם ראשונה שאני מצלמת את דיויד ולא הייתי בטוחה שיצא משהו כי הפילם היה שנתיים בתוך המצלמה אבל כמו שאתם רואים...זה יצא!!

lile0

New member
בנות הפורום, זאת רק אני או

שבן הנדלר (על הגיטרה בס)נראה ממש טוב??

popikon23

New member
מצטרפת לדעתה של לילך ../images/Emo45.gif

בן הנדלר פשוט חמוד! וגם פינטו שהטביע בי ובלילך את המילה "חבייבס" כשהוא הופיע עם דיויד בבית שמואל ואחרי ההופעה אני ולילך ניסינו למצוא דרך אל מאחורי הקלעים ואז הוא אמר לנו איזה משפט עם המילה הזו.

glitter8

New member
או שזו פשוט תמונה פצצתית...

האמת שזוהי אחת התמונות הטובות שצילמתי, לדעתי, הוא אכן נראה פה טוב. והוא בעיקר גם נשמע טוב... אבל הוא לא הטעם שלי... תהנו, בנות... (אופס, עוד טיל...שטמעים פה הכל...)

למעלה