אכן דויד כבר הופיע בעבר במצדה עם אמנים נוספים, במופע ב-98: "מתחיל לנשום"... וזו גם אחת הסיבות שאני פחות אוהבת את המופע הנ"ל, כי יש בו הרבה מאוד שת"פים עם אמנים (למרות שאני חולה על הביצוע המשותף בספרדית ל"נולדת בשבילי"!) ענבל, יופי של סיקור! כן ירבו, גם הופעות וגם סיקורים נהדרים כמו זה
מחכה בקוצר רוח שתגיע הופעה שאוכל ללכת אליה עם כולכם...
שלא לחוות יחד איתך את מה שאת מתארת. תיאור יפה ופרטני. איזה כיף האיש מהבית הירוק והכבש השישה עשר,איזו נוסטלגי'ה. הקטנצ'יק ששמרתי עליו הכי אהב את הכבש השישה עשר. אכן מוכשר יהונתן גפן. כמובן לא ניתן לתאר את קצה קצהו של הוירטואוזיות של ברוזה. אבל האם בסוף הי'ה או לא הי'ה שיר יומהולדת?
וזה הזמן לספר שאחרי ששנתיים לא צילמתי בניקון המקצועית שלי, זו היתה חוויה מדהימה, פעם ראשונה שאני מצלמת את דיויד ולא הייתי בטוחה שיצא משהו כי הפילם היה שנתיים בתוך המצלמה אבל כמו שאתם רואים...זה יצא!!
בן הנדלר פשוט חמוד! וגם פינטו שהטביע בי ובלילך את המילה "חבייבס" כשהוא הופיע עם דיויד בבית שמואל ואחרי ההופעה אני ולילך ניסינו למצוא דרך אל מאחורי הקלעים ואז הוא אמר לנו איזה משפט עם המילה הזו.
האמת שזוהי אחת התמונות הטובות שצילמתי, לדעתי, הוא אכן נראה פה טוב. והוא בעיקר גם נשמע טוב... אבל הוא לא הטעם שלי... תהנו, בנות... (אופס, עוד טיל...שטמעים פה הכל...)