פורום זינה נא להתעורר

בכחוס

אל היין. השפחות שלו, שנקראות בכאיות <ככה כותבים את זה?>, "אוספות" אליהן עוד שפחות ע"י נשיכה בצוואר הקורבן ומציצת דמה. גבריאל נפלה קורבן לנשיכה כזו בעונה השנייה, אך זינה הצילה אותה.

*neta*

New member
סבבה הגענו ל21 מונחים !

אוטוליקוס, אומנדסון טים, אוקונור רנה, אורבן קארל, איב, איליי, אמאזונות, אמאריס, אמברוזיה, אמפיפוליס,אנוקין,אנטוני, אנני דיי, אפיני, אפרודיטה, אקדמיה למשוררים באתנה(ה), ארגו, ארס, בוריאס, בכחוס, ברוטוס. וזהו..לבינתיים

*neta*

New member
לא, לא שכחתי ../images/Emo13.gif

פשוט ישנה הגבלה של 50 תווים מינימום, כך שצריך לשפצר קצת את הגדרה. אבל בתקווה שהמילון יעלה ביום ראשון (או שני) ואז יהיה הרבה יותר קל.

gabrielle

New member
שכחנו את אלטי!!!!!

ואו... הגדרה לאלטי... הממ... טוב ניסיתי לחשוב על זה ולא הצלחתי להגדיר.. מישהו? עזרה?

yana4ka

New member
אלטי-מנסה להגדיר

כלבה שמאנית מרשעת שרוצה לרצוח את זינה.בעלת כוחות שמאנים(כישוף) ויכולת לעבור בין מימדים (them bones זה היה עם מימדים לא?) וזמנים.עם איפור עיניים מזוויע.

ביילאק <לורד ביילאק>

בנו של בוריאס. בתו של ביילאק, ניקה, התאהבה בקנטאור זינן, שהוא בנם של אפיני ופנטס. ביילאק לא מרוצה מהעניין, אבל זינה וגבריאל דואגות לשנות את דעתו.

gabrielle

New member
מוסיפה2:

מאוהב בגבריאל
כמובן שהוא מאוהב בגבריאל...מי לא?

gabrielle

New member
טוב ניראה לי אני ממציאה

אבל היתה אחת : בודיקה? בפרק " The Deliver " היא הופיעה וזינה פעם כרתה איתה ברית ואז בגדה בה... בכל מיקרה היא עזרה לזינה במלחמה שלה נגד קיסר. תקנו אותי אם אני טועה טוב?

בודיסיאה ../images/Emo13.gif

וברשותך, אני אתקן את שם הפרק: The Deliverer וכל השאר נכון למיטב זכרוני...

למעלה