פרוטוקול ישיבת ועד 21-11-05

ronpel

New member
אלדד שוב אתה מסלף

הכביש הנל הוא כביש מערכת של גדר ההפרדה ועובר בין שתי הגדרות כחלק מן המכשול. אי אפשר לנסוע בו והוא לא כביש אזרחי. כרגע הוא פרוץ עד לסיום עבודות הגדר ומספר משוגעים מקרית ספר מסתננים דרכו לכביש 443 . הרי לפי התוכנית הוא ממשיך עד הגלבוע מצד אחד ומצד שני עד ירושליים. אולי תציע לצהל להפוך אותו לכביש אגרה? שוב אתה מראה כמה אתה לא רציני בנסיון למצוא פתרון הולם וממשיך לסלף כל דבר. תמשיכו ככה נגיע רחוק.

TakeOne

New member
יופי רונן. תמשיך כך.

תמשיך להתלהם, להאשים אחרים, לחמם את האווירה בין הישובים, ליצור שינאה בקרב התושבים. כל השירשור הזה כמו גם שירשורים אחרים באותו נושא, רוויים בהתססה שלך ובהאשמות בוטות. תקרא שוב את מה שכתבת. פשוט לא יאומן. אתה שוכח שאתה אמור להיות כאן בפוזיציה של מנהיג. לא של חבר מרכז באיזו מפלגה. .

ronpel

New member
אלדד תענה לעובדות

כרגיל כאשר השקרים שלך מתגלים אתה עובר להתקפה אישית עלי. דרך אגב סוסן הוא חבר המרכז ליכוד- זה כנראה מסביר את הכל.

TakeOne

New member
על מה לענות בדיוק?

על כך שהתחלת את השירשור בספק רמיזה ספק טענה שהעבודות לא חוקיות? על כך שלמרות שגילית שהעבודות חוקיות וכשרות למהדרין, אתה מסית כאן ללא הרף את התושבים שלך ומוביל לשינאה? אתה מדבר על התקפות אישיות עליך? תתחיל לקרוא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח הודעות. כל הודעה שנייה שלך רצופה בהאשמות ובהסתה. כל הודעה שלך, באופן כמעט קבוע מחולקת לשניים: חלק אחד התקפה בוטה על לפיד וחלק אחר תשבוחות עצמיות כמה אתה פועל לטובת כולם. אתה בסדר כל היתר מנוולים. ומה בכלל הקשר של סוסן לגיבוב השטויות הזה שלך? סוסן חבר ליכוד. אני רחוק משם כרחוק מזרח ממערב. אז מה? עדיין, לפי כל פרמטר אני חושב שהלוואי ועוד הרבה פוליטיקאים ואנשי ציבור בישראל היו לומדים ממנו כיצד לנהל מערכות, כיצד לפתור משברים וכיצד להתנהג לקהל הבוחרים שלהם. תאמין לי, יש לך עוד המון מה ללמוד. חבל רק שאתה אפילו לא מודע לכך. בנתיים ההתנהלות שלך בנושא המעבר בין הישובים לא ממש מוכיחה את עצמה. וזה בלשון המעטה.

ronpel

New member
שוב התחמקות

אתה כותב שכביש המערכת הוא פתרון טוב - ברגע שאני מביא את העובדות אתה מתחיל במניפולציות והאשמות. תענה לעניין פעם אחת. ההיתר שניתן ע"י לודים לא חוקי כי לא עבר אישור מתיה עינב ממשרד התחבורה שצריכה לאשר שינויים בהסדרי תנועה. הוא גם לא חוקי כי הוסתר מן הוועדה שהכביש הנ"ל הוא כניסה יחידה לכפר האורנים. הסתרת מידע מוועדת תכנון מתוך כוונה לקבל היתר הינה עבירה על החוק . תסיר דאגה מליבך הכל יבדק על ידי הרשויות המוסמכות. אם אתה לא בקיא בפרטים תנסה לא להמציא אותם.

ronpel

New member
יוסי תקרא את הפרוטוקול האחרון

של הוועד שלנו. זה לאחר פגישה שביצעתי ביוזמתי עם תמיר אמיתי יד ימינו של טימי ועובד שטח. כבר בזמן הישיבה הנ"ל ידעו שני החברים כי יש היתר וכוונה לבצע את הפשע שמבוצע כיום בצומת ולא אמרו מילה. אני לא יודע איך אפשר להגיע להבנות כאשר מצד אחד מדברים ומצד שני תוקעים סכינים בגב. תושבי כפר האורנים לא רוצים לעבור בלפיד ככביש גישה והיו שמחים שיהיה להם כביש אחר. אבל אם תושבי לפיד לא יבינו שכביש זה חייב גם לענות על הדרישות של תושבי כפר האורנים אז אין בסיס לדיון. תשובות כמו שנצא דרך גדר המערכת שאני מקבל בכל פגישה לא מקדמות שום פתרון. כיום היחידים שעוסקים בחיפוש תוואי אלטרנטיבי לכביש זה וועד כפר האורנים. את התחייבות לסגירת המעבר כבר נתנו. אז מי בדיוק כאן לא בסדר?

kiyossi

New member
רונן

איני מצוי בפרטים אך בטוחני כי אם תציגו את עמדתכם ותכניות המראות גישה רצינית לכביש עוקף שיתוף הפעולה יהיה מלא. כל עוד אין תכנית ואין רצון לפתור את בעיית המעבר קשה לי להאמין ששיתוף פעולה יתכן כי הכל נכשל במבחן המציאות. אגב- אינני מאמין כי מישהו ישמח יותר ממכם לנסוע בכביש מסודר ומהיר ובטח שלא חו"ח דרך גדר המערכת. זוהי דעתי ומקווה שאיני טועה בברכה יוסי

ronpel

New member
יוסי אפשר להפגש?

אשמח להפגש לאחר חזרתי מחו"ל שבוע הבא ואציג לך את כל הפתרונות שאנו מנסים לקדם. אני בטוח שלאחר הפגישה תחשוב אחרת על כל הנושא. שלח לי מספר טלפון במסרים ואתרשר אליך כאשר אני חוזר מחו"ל. רונן

kiyossi

New member
רונן-שוב אתה מוציא אנרגיות

מיותרות בכיוון הלא נכון. הכתובת אינה תושבי לפיד או כפר האורנים. פתרונות של אמת לא תשיג כאן וגם לא תשבוחות מצד כלשהו. כל מי שיחשוב כאן אחרת אחת היא דרכו- להוציא קיטור, לחמם את האוירה, לתת לאחרים ללחום את מלחמתו ותו לאוו! עליך לדון עם ועד הישוב לפיד מסביב לשולחן ולא כאן. אני מלא הערכה על התמדתך אך עצור וחשוב מעט על טובת הכלל למען מתן פתרון הולם וארוך טווח שיהה מוסכם על שני הישובים. בברכת שכנות טובה יוסי

ronpel

New member
יוסי האנרגיות על חשבוני

מה אכפת לך להפגש? עם נציגות וועד לפי ישבתי לפני חודש סיכמתי דברים וראינו מה התוצאה. אולי אתה תוכל לגשר בין העמדות ולהוציא את העגלה מן הבוץ. אני חושב רק על טובת הכלל-אחרת מזמן הייתי מתייאש.

ginats

New member
אני אשמח להצטרף לפגישה.

גם אני רוצה לראות את העובדות לאשורן.

kiyossi

New member
רונן שים ../images/Emo23.gif

איני נמנה על ועד הישוב למרות שאני מעודכן במתרחש ויודע על תכניות שנגנזו ובמקום לתת יד ולדחוף קדימה אופציה נהדרת של מעבר דרך כפר רות היא נגנזה במגרה ושנינו יודעים על מה מדובר. לא טימי ולא ועד לפיד הם המטרפדים אופציות. ועד לפיד נבחר בקדנציה הנכחית ברב גדול והקרדיט עדיין אצלהם כמו גם תמיכה בלתי מעורערת של רב תושבי הישוב ככה שאין בדעתי לחלוק על עניין זה. דבר חשוב וכדאי שתתן את דעתך על כך: במשך היום וגם הערב "פיטרלתי" גם ברכב וגם ברגל באזור "המסוכן" ולמרבה ההפתעה לא הבחנתי בהצרת המעבר במקום מעבר לשילוט ומחיצות ה"ניו-ג'רסי" הכתום/לבן שהפריעו לתנועה עד לסיום העבודות שבו ישוב הכביש ויחזור לרוחבו המקורי. בטוחני שבסיום העבודות יהנו תושבי שני הישובים מחניות אלה ומהפיתוח המתוכנן באזור. אגב- האם אתה מודע לתאונה שהתרחשה היום בלפיד ושבה נטלה חלק משאית שנסעה אל תוך כפר האורנים? המשאית הצליחה ל"השכיב" עמוד תאורה גדול על המדרכה ונס הוא שהעמוד לא נפל על ילדים או מבוגר ששהו בקרבת מקום. אולי גם כאן ועד היישוב לפיד אשם? אל תאחז בעגלה שאני נוהג בא בבטחה כי עמדתי אחת היא ומעבר להתנגחויות והסתות שאיני נוטל בהן חלק איני הכתובת לגישור והכל תלוי בך . אני מוכן לקחת חלק בכל מפגש שלך עם ועד לפיד ולהיות שם נוכח יחד עם שרון המתונה אך בהחלט לא אני האיש שיוציא את העגלה מהבוץ. האדם האוחז במושכות כעת ידידי כך נראה-הוא אתה. ערב נעים יוסי

מתי נשכיל להבין שהאנשים האלו מסכנים

את חיינו במודע, בציניות אכזרית ובצחקוק שבע רצון מהתרגילים החדשיםש הם עושים לנן מדי תקופה.צריך מיידית להפסיק לנסות למצוא פתרונות - הם צוחקים עלינו בעיניים ומתייחסים לכולנו כמטומטמים וכפריארים שככל שהם מסכנים את חיינו, אנחנו כמו עכברים מבוהלים , רצים למצוא פתרון בדרכי שלום. פשוט, פשוט, פשוט אין עם מי לדבר. הועד היקר שלנו צריך לצאת בהצהרה שאנחנו נמשיך לעבור בכביש המעבר עד שועד לפיד יואיל בטובו ל- הכריז שהוא בעצמו מצא פתרון לכביש.עד אז, אנחנו , כולל 1500 יחידות נוספות של שלב ב של הישוב, נעבור בגאווה ברחוב הרי ירושלים במרכז לפיד.לפיד תיסתם מיידית ואז נראה את הועד שלהום "שכה דואג לתושביו", בלה בלה. יש גבול לאטימות ולמה שאנחנו יכולים לספוד כשמסכנים אותי, את הילדים שלי ואת כולם. רק אתמול כמעט פגעתי בחשכה בילד תמים שרכב על אופניו במעבר ולא ראיתי אותו. די!!! יש גבול למה שאנחנו סופגים והוא נחצה עכשיו.

סכנת החיים היא לכל הילדים, גם לפיד

הסכנה הגדולה היא להולכי הרגל. ועד לפיד מסכן את ילדי לפיד - בדיוק כמו שהוא מסכן את חיי ילדי כפר האורנים. הילדים שעוברים בין שני היישובים - עוברים בגלל קשרי חברות. ודווקא את חייהם ועד לפיד - מוכן לסכן בשם המאבק. . תושבי לפיד היקרים, אנא, ייזמו פתיחת מעבר נפרד להולכי רגל ועגלות - עוד היום !!

ronpel

New member
הם הסכימו אבל

שנעביר את הילדים צמוד לגדר הבטחון הדרומית שלנו.... כך הילדים יוכלו גם לשמש שומרים בזמן שהם עוברים שם ולטפל בארועי בטחון.

אבי דין

New member
אני מקווה רק שמעתה

תיסע יותר בזהירות ויותר לאט - בהתאם לתנאי הדרך, כך תוכל להבחין בילדים תמימים.

ronpel

New member
מה מבשלים לנו בלפיד:

בהתאם להצהרות למרר לנו את החיים כי זה "בטוח" יגרום לנו לחפש כביש גישה חדש, התחילו היום עבודות בלפיד לביצוע התוכנית (מצ"ב עותק) מכיוון שברור להם שלא ניתן לשנות את התב"ע שמגדירה זכות דרך של 16 מטר (ב16 מטר כוללים מדרכות , כביש וחניות ) עשו תרגיל על ידי הצבת חניות מאונכות לכביש כך שישאר לכביש עצמו רוחב צר מאד. על ידי כך יגרמו לנו לפקק בכניסה ויציאה מן הישוב. לפי בדיקה שלנו זה נוגד כל תקן לגבי כביש שאמור לשרת 500 משפחות. אנו נפעל במישור המשפטי לתיקון המצב. לא ברור לי איך זה מוריד את נפח התנועה בלפיד שכה מטריד אותם כי הרי מספר המכוניות ימשיך להיות זהה. מה שזה בטוח גורם זה הגברת המתח בין בישובים-כנראה שזו המטרה רונן

ronpel

New member
וזה המכתב שיצא היום לוועדה

שכנראה נתנה את האישור לעוול הנ"ל.

ninagil

New member
וחשבתי...

שסוף סוף מסדרים מדרכה. בונים חנייה? למי?

למעלה