פרוייקט הסווטצ'ים של שיק

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

סקרמנטה

New member
אצלי הוא פחות זוהר, אבל עדיין נסיכותי

ללא טופ-קואט. למרות שהצבע הזה בהיר מדי לאצבעות שלי, אני מאוד אוהבת אותו. הוא רגוע ומרגיע :)

rotemoosh

New member
שאלה

על איזה בסיס את שמה את הלקים? פשוט יש לי אותם לקים כמו שלך והם לא נראים כמו בתמונות שפרסמת.. הם יוצאים לי טיפה יותר כהים.. למשל הורוד הזה נראה עליך ממש קרמי ועלי הוא נראה אותו דבר רק קצת יותר כהה.. אשמח לתשובה..

lilo4

New member
איזה תיבת פנדורה פתחתי ../images/Emo219.gif

רק התחלנו, וכבר מצאתי פה לפחות שלושה שאני ממש ממש רוצה
[חבל. חשבתי שאולי הפעם כן ישאר משהו מהמשכורת...
] תודה לכל מי שטרחה להעלות בנתיים. אתן מלכות
[אני מבטיחה לצרף את המעט שיש לי לאט לאט...]

Harlot

New member
פתאום חשבתי על זה

שבתור אחת שמשמיצה את שיק על ימין ועל שמאל בגלל הרעלים שלהם - יש לי לא כל כך מעט שיקים. ואין לי ממש דרך להסביר זאת (זה יוציא אותי יותר טוב אם אצהיר שאני לעולם לא לובשת אף שיק?)

קשכפית

New member
איזה רעלים? לא ידעתי שבלקים יש רעלים

נראה לי שאנחנו כל החיים סופגים רעלים אם זה דרך העשן ואם זה באוכל, הרי האוכל מלא רעלים, העופות מוזרקים עם הורמונים ואנטיביוטיקה והורמונים וגם בשר בקר, לפירות ולירקות גם עושים כל מיני ריסוסים ומי יודע מה, כל פעם שעושים תחקיר על איזה סוג של מזון, מספרים לנו על החומרים שאנחנו אוכלים, מישהיא אמרה לי שהמים שאנחנו שותים מסרטנים וכד'... אז עוד קצת רעל בלק נראה לי לא קריטי

lilo4

New member
אם אתן מוכנות לתרום את התמונות

לטובת הפרוייקט- אני אשמח מאוד. לא התכוונתי לקחת תמונות מאף בלוג בלי אישור, כמובן בגלל ענייני זכויות יוצרים. אז אם יש מישהי שמעוניינת שנשתמש בתמונות מהבלוג שלה יכולה לצרף לי מסר או להגיב כאן..

lilo4

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

אני אחרוש עליו ברגע שיהיה לי זמן. עוד מישהי?

ענבל30

New member
איזה בלוג מבולגן יש לי ../images/Emo3.gif

(כן, אני מודה שאני לא הכי מסודרת ומאורגנת בעולם) הנה עוד רשומה רלוונטית עם שיק 08: http://20colordrops.blogspot.com/2009/08/chic-red-no-8-8.html וכאן שיק 247 בצבע זהב: http://20colordrops.blogspot.com/2009/08/gold-and-mint-green-swatches.html וכמובן, סקירת שיק כללית וסווטצ'ים של כל השיקים שהיו לי עד אז (כמובן שמאז נוספו עוד...): http://20colordrops.blogspot.com/2009/08/chic-review-and-swatches.html

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אעבור על הכל ואקח את התמונות בצורה מסודרת

mayane21

New member
מוזמנת גם משלי ../images/Emo9.gif

למרות שאני חושבת שהעלתי את כל מה שיש לי....

סקרמנטה

New member
חחח... מהבלוג שלי כבר העליתי חלק

זה יקח לי עוד קצת זמן כי מכל לק יש לי כמה צילומים, אז אני מעדיפה לבחור את המוצלחים מביניהם. אה, וקחי בחשבון שהלקים של שיק מהווים בערך 80% מהבלוג שלי

לימי43

New member
אני מורחת רק ברגליים ויש לי שיק אחד אהוב

דווקא היום בבוקר הורדתי אותו...לרשום את המספר?כי לצלם רגליים נראה לי קצת מוזר

lilo4

New member
אנחנו נחיה עם זה ../images/Emo8.gif

אם יש לך ממש כוח ורצון אז את מוזמנת למרוח סמלית על האצבעות של הידיים רק לצילום ולהוריד. אבל את באמת לא חייבת. אנחנו נסתדר יופי עם צילום של הרגליים. רק המספר לא יעזור, כי כל המטרה היא שיהיה לנו אוסף של תמונות כדי להמחיש בדיוק איך זה נראה

לימי43

New member
אוקיי אמרח על כמה אצבעות בידיים ואצלם

אין לי ציפורניים אז מתנצלת מראש..העבודה הורסת לי אותם..

למעלה