שיק 60
M Marble Arch New member 5/5/10 #45 איזה הענות! מצוין ../images/Emo13.gif בהמשך אני אעלה הכל לאלבום הפרוייקט.. בינתיים הנה קצת ממני
R rotemoosh New member 5/5/10 #76 זה בטוח 227? או שהפלאש גורם לו להראות אחרת.. אצלי הוא הרבה יותר כהה..
L lilo4 New member 5/5/10 #56 הוא ממש מגניב ../images/Emo13.gif בהתחלה הסתכלתי על ה-90 ואמרתי לעצמי "וואלה, כזה אני רוצה". אבל זה אפילו יותר יפה
הוא ממש מגניב ../images/Emo13.gif בהתחלה הסתכלתי על ה-90 ואמרתי לעצמי "וואלה, כזה אני רוצה". אבל זה אפילו יותר יפה
L lilo4 New member 5/5/10 #57 בכיף ../images/Emo8.gif האמת שלא חשבתי שתהיה כזו היענות. מגניב לגמרי, אני סופר מרוצה [עכשיו אני רק צריכה לצלם ולהעלות את המעט שיש לי]
בכיף ../images/Emo8.gif האמת שלא חשבתי שתהיה כזו היענות. מגניב לגמרי, אני סופר מרוצה [עכשיו אני רק צריכה לצלם ולהעלות את המעט שיש לי]
ת תולי01 New member 5/5/10 #63 שיק 238 זה אמנם עם פרחים, כי זאת התמונה היחידה שהיתה לי, אבל אפשר לראות את הצבע
C Cow23 New member 5/5/10 #65 259 סליחה על התמונה הגרועה,ניסיתי בכל מיני מצבים ופוזות אבל יצא מטושטש. תסבלו בשקט לק מדהים,בשמש נראה כמו חום בורדו,בתאורה הביתית נראה חום ובפלורסנט נראה בורדו.. בקיצור משנה צבעים
259 סליחה על התמונה הגרועה,ניסיתי בכל מיני מצבים ופוזות אבל יצא מטושטש. תסבלו בשקט לק מדהים,בשמש נראה כמו חום בורדו,בתאורה הביתית נראה חום ובפלורסנט נראה בורדו.. בקיצור משנה צבעים