פריצה מחדר החדשות

V e g

New member
../images/Emo124.gifפריצה מחדר החדשות

רדיוהד עומדים להוציא אלבום אוסף של שירהם בגירסאות לילדים. המממ אני מדמיין ילד נרדם עם knives out

Roy1232

New member
למה? pulk pull revolving doors

ממש מתאים לילדים, במיוחד קטנים כשאני קורא את הליריקס שלו (אני לא מסוגל לשמוע אותו
) אני חושב על ילד בן 6 שמספר על דלתות אוטומטיות ועל טראפדורס, ועל דלתות שנפתחות ואי אפשר לצאת
הזוי משהו

Shame in you

New member
אני מאוד מצטערת על השאלה

ועל הבורות חסרת הכפרה שלי, אבל של מי השיר הזה? של רדיוהד?

kittycatbone

New member
זה לא שיר מעפן ../images/Emo2.gif

למרות שלא הייתי מגדירה את זה כשיר אלא יותר כקטע. אני ממש נהנית להקשיב לו אחרי פירמיד סונג, כי הוא מעין (ואפילו לא מעין) המשך לשיר המדהים, וכל האפקטים וזה. מאוד אוהבת אותו. הוא מרגיע כזה..

lifahead

New member
מוזר הוא תמיד בא לי בבום אחרי פירמי

דסונג... בכלל לא מתחבר לי.. סורי..

Roy1232

New member
אהא

השיר מתוך האלבום Kid A, שיר ביזארי, הזוי ומיותר כמו רוב השירים של AMNESIAC-KID A

Shame in you

New member
פוווווווווו

*אנחת רווחה* באמת נראה לי לא הגיוני...טוב שהתנצלת לפני שהלכתי לבדוק!
סתם, סתם, אחי. נלמד להכיר ביחד.

V e g

New member
מיותר לציין שמה שאתה אומר

פשוט כ"כ לא נכון - הקטע הזה גאוני, כמו כל הנגיעות האלקטרוניות של רדיוהד, ואין ספק, הם רק משתבחים עם השנים - נדמה לי שאתה לא מתאמץ במיוחד לתת לצד היותר מורכב שלהם צ'אנס, וחבל

kittycatbone

New member
למרות שמה שאתה אומר ממש נכון..

ולמיטב זכרוני מאותו אדם אני זוכרת שהוא תמיד אמר שהוא לא נקשר כל כך לשירים בסגנון האלקטרוני ושונה יותר של רדיוהד... דווקא ביזארי והזוי לא בהכרח הייתי מפרשת כדבר רע לתיאור של שיר
חיחי..

Roy1232

New member
אם אתה אוהב קטעים ביזאריים והזויים,

זה בסדר... כמו שאני לא אוהב מוזיקה מזרחית. ציינתי שהשיר ביזארי, ות'כלס רוב השירים בשני האלבומים השנויים במחלוקת הם כאלה, ואני פשוט לא אוהב את הצד הזה שלהם, לא שלא ניסיתי
כרגע רדיוהד הם הלהקה האהובה עליי, אין עליהם. מיותר לציין גם שאני מחבב חלק מקיד א'.

למעלה