פריצה מחדר החדשות

alon5559

New member
בתגובה ל Latisia שכתבה שמוזיקה

טורקית זה נורא, הבעתי את דעתי על המוזיקה הטורקית

Latisia

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

חה אני לא יודעת מה יותר גרוע מוזיקה הודית או טורקית. אני ממוצע הודי כך שאממ ההורים שלי שומעים בין היתר מוזיקה הודית גם אבל זה נורא! במיוחד השירים מתוך הסרטים שזה מן פופ הודי כזה ואבא שומע מן מוזיקה רגועה מעצבנת כזו דכאונית שרק זקנים הודים שומעים נראה לי!

da1boy

New member
משהו מוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באתר של מוזיקה נטו רשום שרדיוהד החליפו את המפיק הקבוע שלהם, נייגל גודריץ, בשביל המפיק מייק "ספייק" סנט (מפיק שבין היתר מיקסס לבלאק אייד פייס, ספייס גירלז וכ'ו...) 2 דברים לא מסתדרים לי: 1. עד לא מזמן נאמר שנייגל עובד איתם על האלבום. 2. מה הקשר בין מייק סנט לרדיוהד???? הוא עובד עם להקות פופ...

Knives Out

New member
זה נכון..

נייג'ל התחלף עם מייק. וזה ידוע כבר די הרבה זמן. אך עם זאת, נייג'ל הפיק את The Eraser.. יכול להיות שרדיוהד פשוט רצו להשתנות שוב. לא'דע. אולי לא היו מרוצים מהאלבום האחרון? אני אוהב את ההפקות של נייג'ל(חוץ מטראוויס. אררג.)

kittycatbone

New member
באמת קצת מוזר...

כאילו ... אין לי מושג עד כמה זה ישפיע על האלבום של רדיוהד, אבל אני כל כך אוהבת את כל האלבומים שנייג'ל הפיק ככה שזה כזה די מבאס!... והוא גם לא ממש קרוב ללהקה שאומרים שהוא הצלע השישית בלהקה? או שאני סתם מתבלבלת עם מישהו אחר... ובקיצור, אז אם ככה בכלל זה קצת מוזר לא??

למעלה