פריצה מחדר החדשות

V e g

New member
את זה אתה אמרת

אבל אם זה סה"כ פורום, אז זה לא מסובך לשרשר, נכון? אין פה איזה אסטרטגיה מורכבת. אפילו שזה רק פורום, עדיף שיהיה לו סדר. לא בטוח שהבנתי איך אלוהים קשור, אבל העיקר שאנחנו מבינים אחד את השני.

kittycatbone

New member
הוא המנהל,

והוא סה"כ רוצה להנחות ולהעיר למשתמשים ככה שיהיה יותר סדר בתוך הפורום. זה לא שהוא בא נגדך, אלא הוא פשוט בא בשביל לעשות את התפקיד שלו של ניהול הפורום. ובכל מקרה, אין קטע של מאניקיות או טיפשות זה פשוט עניין פשוט של סדר וככה שאנשים יבינו על מה מדברים כשמגיבים לתגובות שאליהם רוצים להגיב זיי הכל. וגם אני לא מנסה לבוא נגדך כאן, רק שתבין למה הוא מעיר לך ושזה לא אישי או משהו

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

גם אני! תמיד כשאני שומעת את זה זה נשמע לי כמו שיר ערש כזה לילדים עם הקסילופון... אני מניחה שזה גם הרעיון של השיר אבל..
וגם לט דאון תמיד הרגיש לי כסוג של מנגינה מרגיעה לילדים. כאילו... דברים מסויימים בשיר..

Anuerysm

New member
אני חושב

שמי שהגה את הרעיון המטופש קיבל את הרעיון בגלל ההתחלה של NO SURPRISES ולכן הוא גם השיר שפתח את הרשימה של השירים שיהיו באלבום

dresner

New member
סיטואציה כל כך מוכרת...

פעם אחר פעם כאשר ההורים שלי נוסעים במכונית ואני זה שמחליט מה שומעים (אני הרי הנהג, מגיע לי לא?), המשפחה כולה מתנגדת ועוד בחריפות (זה גובל בצעקות)...אבל קשה להאשים אותם אחרי שטיפות המוח של כוכב נולד 1, 2, 3, 4 וכו'.. ונדמה פשוט שאין לזה סוף...

Latisia

New member
חח כוכב נולד?! אוי מיי

גם אני הייתי מתנגדת למוזיקה שלך אחרי כוכב נולד! חחחחחחחח סתם.... כול אחד וטעמו. אישיתי לא כול כך חיבבתי את כול הכוכבים שזה עתה נולדו אבל אממ נראה לי דווקא הראשון היה עוד ככה בסדר :X

kittycatbone

New member
חח הממ בדר"כ

כשזה רק אני ואמא שלי במכונית אני פשוט שמה איזה דיסקים שאני רוצה. ודווקא אמא שלי לא ממש סובלתXD היא אפילו ביקשה ממני מתישהו לצרוב לה את kid a כדי שתשמע את זה בנסיעות כי היא אהבה את זה
חיחיחי

Latisia

New member
סו אז לך יש אמא קולית P:

חחחחחח... וואי הזמן החופשי הבלתי מוגבל הזה עושה לי רע P:

Shame in you

New member
עכשיו אתם מבינים

למה אני חייבת לעוף מהבית הזה? (מישהו מוכן לאמץ אותי?)

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מתה על הטעם המוזיקאלי של ההורים שלי. או יותר נכון של אבא שלי- כאילו הוא מבין במוזיקה כשזה ג'אז, קלאסי ורוק קלאסי כזה או קצת דברים חדשים יותר. וגם כמובן מוזיקה צרפתיתXD הממ ואמא שלי פשוט אוהבת כמעט הכל כזה אבל בלי להבין- היא אוהבת לשמוע מוזיקה קלאסית או דברים ברדיו או לפעמים דברים שאני משמיעה לה, אבל היא לא באמת מבינה במה שהיא שומעת וכאלה...

alon5559

New member
חחח,

היי, אם אמא שלך אומרת באוטו שתשמיעי לה עוד פעם את קיד A, אז אין לי מילים! (במובן החיובי כמובן)

Latisia

New member
חח מוזיקה טורקית זה נורא....

במיוחד ששומעים את זה 10 ימים ברציפות בכול מקום! חחח שהייתי בפעם האחרונה בטורקיה שכחתי לקחת את דיסקמן שלי (אז האמפי3 לא היה נפוץ) ואממ זה היה סיוט עם המוזיקה הטורקית. ואז באיזה נסיעה לאיזה ראפטינג שעשינו אז הנהג החליף תחנות ואז היה פתאום נירוונה ברדיו ואני כמובן כולי מאושרת לגמריי ואז הוא עשה קול של איכסה כזה והעביר תחנה בברוטליות שהרסה את כול השמחה שלי! חחחחח.. פשוט נורא.

alon5559

New member
יש את המוזיקה המודרנית יותר שלהם

שזה לדעתי שטחי וזוועתי, ויש את המוזיקה הישנה והמסורתית יותר, אבל צר לי חברי הפורום- זה יותר מדכא אותי מרדיוהד
, אני קורא לזה "מוזיקת הלוויות"... (ועוד אומרים שטום הוא בכייני...
)

למעלה