פריצה מחדר החדשות

V e g

New member
נדמה לי שאמרת

שחלק מהשירים בקיד איי ואמנזיאק "ביזאריים, הזויים ומיותרים". המיותרים די רומז שאתה לא אוהב אותם, ביזאריים או לא ביזאריים, שזה בסדר, רק שאני לא מבין מה ביזארי בהם. המממ אני גם לא יודע, איך להגדיר מוסיקה ביזארית? המוסיקה של נינט טייב, או סקעת, היא לא ביזארית והזוייה? אבל אם בעיניך המוסיקה הזאת ביזארית והזויה, אז אני אומר "תביאו לי מה שיותר, מה שאפשר, מהמוסיקה ההזוייה הזאת של רדיוהד!", במקום סתם מוסיקה שגרתית וצפויה. ונדמה לי שיש פה עוד כמה כאלה. מין חבורה ביזארית והזוייה שכמונו

Roy1232

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

אז גם אני בחבורה! ולגבי מה שאמרת - הם מיותרים בעיניי. מבחינתי הם היו יכולים להוציא עוד אלבום ברמה של OK או לפחות של TB, כי את הכשרון יש להם - ולהוציא אותו כאלבום רוק אלטרנטיבי כמו שהם באמת - הם לא להקה אלקטרונית!. מה ביזארי בהם? נלך אחד אחד
המילים: catch the mouse, squash his head, put him in a pot... There are barn doors And there are revolving doors Doors on the rudders of big ships And there are revolving doors There are doors that open by themselves There are sliding doors And there are secret doors There are doors that lock And doors that don't There are doors that let you in And out But never open But there are trapdoors That you can't come back from
וציטוט נחמד של פינק פלויד, פשוט הייתי חייב: I know a mouse, and he hasn't got a house. I don't know why. I call him Gerald. He's getting rather old, but he's a good mouse.
ועוד הרבה דוגמאות, חבל לייגע אתכם. לגבי המוזיקה: היא לוקחת את הרוק... בוא נגיד לקצה. מה שמצופה מלהקת אלטרנטיב כמובן. אבל הבעייה שלי היא שת'ום מתפרע יותר מדי עם האלקטרוניקה והדיסוננס. הוא די הורס לעצמו את השירים... אני יודע למה הוא מנסה להגיע בזה שהוא מנגן בחמישה כינורות באמצע HOW TO DISAPPEAR, ובאמת שזה לא נותן לי את התחושה שהוא מנסה להעביר, למרות שמצד שני השיר הזה הוא אחד האהובים עליי בכלל. אבל רק לשם ההדגמה, אתה מבין למה אני מתכוון, נכון? ת'ום מנסה להכניס את הביזאר לשירים שלו כדי לייחד אותם ובעיני הוא עושה בדיוק את ההפך. ומה לעשות, בעצם ההגדרה שלהם רדיוהד הם להקת רוק, ועצוב לי שהם שמו את הרוק בצד באלבומים האלה. ד"א אני ממש מתלבט אם להוריד את HTTT, אני מפחד להתאכזב... (ובזמן האחרון זה סיוט להוריד דברים מהאימיול אצלי, מאט את המחשב ומוריד בקצב של ביטים לשנייה
) אומרים שהוא שילוב של הכל, לא?

kittycatbone

New member
אני חושבת שמההודעה שלך..

כל מה שאפשר לומר זה שעל טעם ועל ריח... כי מכל הפרטים והדברים שאמרת על ת'ום ועל מה שהוא עושה עם השירים שלו, בשבילי זה כל כך ההיפך ממה שאתה אומר שהם עושים .. לדעתי זה כל כך מוסיף לשירים, עושה אותם ייחודיים כמו שאמרת, אבל במובן הטוב של המילה. אני כבר לא מרגישה שאני מקשיבה לכל האלף ואחת להקות אחרות שעושות בדיוק את אותו הדבר, ושלא נדבר על זה... שכשאני מקשיבה לזה אני לא חושבת למעבר לזה.. אני לא חושבת "ואוו ת'ום הזה כל כך רוצה להיות שונה שהוא עושה מוזיקה מוזרה ושונה" אלא אני פשוט שומעת את השירים, נהנית מהם, נהנית מהטאצ'ים השונים והמוזרים האלה, ופשוט מרגישה שמה שאני מקשיבה לו הוא מדהים. אבל בסופו של דבר, אני חושבת שזה וויכוח שאין לו טעם כאן. כי אתה כל הזמן אומר דברים שאני מסכימה איתם ואתה אומר שלא, ואין מה להתווכח מולם זה פשוט איך שאתה מרגיש מול משהו מסויים שאני מרגישה אליו בדיוק ההיפך. ואם אתה כבר נתת צ'אנס ואתה נפתח לזה וכבר אני מבינה ששמעת את זה המון פעמים, וזה עדיין לא עוזר כדי לשנות את דעתך, אז אין מה לעשות. כולנו שונים ואוהבים דברים קצת אחרת...

Knives Out

New member
איך אפשר לומר שKID A מיותר?

ושאמנזי'אק מיותר כשאלה האלבומים שאשכרה גורמים לי לשמוח כל יום ויום?

צבגניב

New member
רדיוהד לא מוציאים שום דבר

קצת הבנת הנקרא - חברה בשם Baby Rock Records (חברה שעוסקת בהמרת שירי רוק לשירי ערש) מוציאה דיסק עם שירים של רדיוהד, זה הכל.

V e g

New member
צודק

אני מתנצל על הטעות - ימים ארוכים של לחץ ועבודה.

Latisia

New member
אוי חה את זה הייתי רוצה לשמוע...

רדיוהד לילדים, אוי מיי גוד זה נורא! חחחחח אני לא חושבת שילדים כול כך ישתגעו אחרי זה. במיוחד לא עם כול המסרים שהם מעבירים בשירים חח.. חה מי הדביל שחשב על הרעיון שאדיוטי הזה?! כה משעשע... אני לא מצליחה להשמיע להורים שלי במכונית דקה מאיזה שיר שלהם לפני שאמא שלי מתחילה להתעצבן שזו מוזיקה מוזרה ומעצבנת ושהזמר עושה לה חור בראש עם קול הבכייני הזה שלו. חחחחחחחח פעם בעצם הצלחתי לשמיע להם קצת מדה בנדס אבל את כול השירים היותר "מדכאים" פשוט העברתי :X

Knives Out

New member
טעות, זה לא רדיוהד...

זאת להקה\חברה שמעבדת את שירי רדיוהד לאלבום שירי ערס. :) נראה אותם עושים את 2+2=5.. XD

V e g

New member
וכרגיל

הצלחת לשרשר למקום הלא נכון. התייחסתי לזה כבר. עברתי על הידיעה ברפרוף ולא שמתי לב לפרטים. בלי קשר אבל: תמיד חשבתי שהצלילים של הקסילופון של No Surprises זה יופי של מנגינת-ערש

V e g

New member
לי אכפת

וגם לשאר, למען הסדר הטוב. זה סתם מבלבל חוץ מזה, זה גם לטותבך - מילא אם היית חדש פה... אבל אתה מגיב כמעט בקביעות למקום לא נכון, למי שלא התכוונת...וזה לא מוציא אותך משהו (אבל כאן זה כבר עניין שלך).

Knives Out

New member
זה לא מוציא אותי משהו?

אז איך אני יוצא מכל הקטע הזה? מניאק? טיפש? זה סך הכל פורום. סבבה. אני אשתדל שלא. לפעמים אני פשוט להוט להגיב. אלוהים..

למעלה