ורק אני לא מקשקשת בכלל :P
פ פונצית גירל האמיתית New member 18/11/06 #13 אה, קשקשנית../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif אבל פחות קשקשנית מאח
B BrowN EyeD GirL1 New member 18/11/06 #17 ח'ח לכולם../images/Emo9.gif המשיכו לכתוב הרבה... איי,מקום 9.. ..אני די חפרנית
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #44 לא לטובה בשבילי...../images/Emo7.gif חנוכה=תיגבורים בפסיכולוגיה ובהיסטוריה..היסטוריה עוד נסבל כי זה מעניין אבל פסיכולוגיה בלתי נסבל אוף,אין לי חיים בכל אופן,אני מניחה שאם/כשיקבע מפגש ויהיה תאריך אני אוכל לדעת אם מתאים לי או לא
לא לטובה בשבילי...../images/Emo7.gif חנוכה=תיגבורים בפסיכולוגיה ובהיסטוריה..היסטוריה עוד נסבל כי זה מעניין אבל פסיכולוגיה בלתי נסבל אוף,אין לי חיים בכל אופן,אני מניחה שאם/כשיקבע מפגש ויהיה תאריך אני אוכל לדעת אם מתאים לי או לא
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #46 כן,אבל אני אחת... אלא אם כן יהיו עוד אנשים שיתאים להם בתאריך שלי יתאים
T The Young Amyrlin New member 19/11/06 #48 חחח זה הגיוני בחנוכה יש בסך 8 ימים. ): אם רק פך השמן היה מחזיק ליותר ימים...
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #51 חבל שרק 8..../images/Emo7.gif למה פח השמן לא החזיק לעוד שבועיים?
A Amir Noy New member 19/11/06 #56 באגדה מסופר.. שהיה כוהן ( ) שלא התאפק...היה צמא ..ורעב ...וחשב לעצמו... סע'מק יש פה שמן..נשתנה...( )... אותו כוהן היה ( )... ~חבל~... לכן השמן ( ) הספיק רק ל ימים.... ומאחר זו המ הספיקה רק ל8 ימים.. ו המקדש שרד רק 8 ימים.. עד שבא ה ים הרומאים והרסו את המקדש... ו זאת אנו חוגגים את חנוכה.. יש הבנה?
באגדה מסופר.. שהיה כוהן ( ) שלא התאפק...היה צמא ..ורעב ...וחשב לעצמו... סע'מק יש פה שמן..נשתנה...( )... אותו כוהן היה ( )... ~חבל~... לכן השמן ( ) הספיק רק ל ימים.... ומאחר זו המ הספיקה רק ל8 ימים.. ו המקדש שרד רק 8 ימים.. עד שבא ה ים הרומאים והרסו את המקדש... ו זאת אנו חוגגים את חנוכה.. יש הבנה?
T The Young Amyrlin New member 19/11/06 #57 חחחחח סחתיין על ההשקעה, אבל שמן זה ממש לא טעים. באמת שלא. הוא באמת היה טמבל כנראהP: אה ותענה על השאלה של ג'ים בשרשור הנעוץ למעלהP:
חחחחח סחתיין על ההשקעה, אבל שמן זה ממש לא טעים. באמת שלא. הוא באמת היה טמבל כנראהP: אה ותענה על השאלה של ג'ים בשרשור הנעוץ למעלהP:
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/11/06 #70 יש מבין../images/Emo3.gif אני חייבת להודות,שאת האגדה הזו אני לא מכירה חבל שמתיתיהו קשישא לא תפס את הכהן רפה השכל הזה.אלמלא הוא,היה לנו חופש ארוך יותר ועל זה נאמר:"סקלוהו באבנים!". (חח סתם.זה נאמר במקרה משעשע אחר שסופר לי).
יש מבין../images/Emo3.gif אני חייבת להודות,שאת האגדה הזו אני לא מכירה חבל שמתיתיהו קשישא לא תפס את הכהן רפה השכל הזה.אלמלא הוא,היה לנו חופש ארוך יותר ועל זה נאמר:"סקלוהו באבנים!". (חח סתם.זה נאמר במקרה משעשע אחר שסופר לי).