שימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

LadySilkworm

New member
כתבתי, מוזמנת להיכנס. P:

והעיצוב יצא ממש יפה בסוף P: צריך עכשיו לעצב את חלון התגובות והכל..

The Cat Woman

New member
פלאיירים עם לוגו תפוז

מה יוצא לכולם מזה?
פרסום להופעה ולנייטוויש
פרסום לאתר "תפוז"
פרסום לפורום בנוסף:
פניה לחנויות תקליטים בבקשה לשים את הכרזה ולהניח אצלם ערימת פלאיירים.
פנייה מסודרת לאיזו רשת בבקשה לעשות יום נייטוויש כזה בו תהיה הוזלה על האלבומים שלהם או לפחות על חלקם- אולי זה ידרבן אנשים לשמוע ולקנות...
פנייה למועדונים כמו הסילבר לעשות ערבי הצדעה לנייטוויש בשל יציאת הסינגל אמרנת' ובואם לארץ וכמובן- ליחצן את המסיבות האלה!!! בחייכם אנשים... פרסום בבצפר שלכם? אתם חושבים לגמרי בקטן =\

The Cat Woman

New member
זו שאלה של אינטרס

אם נצליח לשכנע את הגורמים המוסמכים הללו שיש להם אינטרס כלשהו בפרסום- נשיג את מה שאנחנו רוצים. אהם- להזכירך... אני מלצרית
אני כל היום עסוקה בלשכנע אנשים למה לקחת מנה כזאת ולא אחרת ולמה יין כזה ולא אחר

היויו

New member
אם נבוא בצורה רצינית - יתייחסו אלינו.

הכל עניין של גישה.

The Cat Woman

New member
לאו דווקא. גם האינטרס שלהם חשוב פה

ראוי לזכור ש"תפוז" כאתר ורשתות המוזיקה מקבלות מליון הצעות הזויות שכאלה והם בסה"כ חברה מסחרית לכל דבר, אבל- בחנויות המוזיקה בד"כ מאוד מתלהבים לעודד להקות כאלו כי זו מוזיקה איכותית והם יודעים את זה ולדעתי כבר נמאס להם ליחצ"ן את רוני (ואני יודעת את זה מבחורה שאני מכירה שבמקרה מנהלת את "צליל" באשקלון
ורוני קידמה את הדיסק שלה פה... סיוט הסיוטים!) אז כמו שאמרתי- צריך להראות להם את האינטרסים שלהם פה...

ש נ י1

New member
אהה את מכירה בחורה שמנהלת את צליל באשקלון

וזה הזמן לנצל את קשרייך
גם אשקלון זה משהו

LadySilkworm

New member
העיצוב של הבלוג והרשימות מוכנות!!

מבחינתי.. רק צריך להוסיף פוסט. אני מקווה שעלומה תעשה את זה מחר, כי אין לי זמן לעשות את זה בכלל.

The Cat Woman

New member
כינוי: פורום נייטוויש. מין: נקבה. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי, הייתי חייבת לציין את העובדה הזו

lacrimosa girl

New member
עשיתי בכוונה ככה /tapuzforum/images/emo6.gif

חיכיתי לראות מי יעיר על זה/tapuzforum/images/emo3.gif

היויו

New member
אממ...

אני יודע לכתוב תוכנות ולבדוק אותן,אבל בבלוגים אני לא מבין שיט. איך לכל הרוחות אני מכניס שם תגובה??

למעלה