שימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

TheImpactBoy

New member
אגב,

כל דרך שתזדקקו לעזרתי כ"מנהל" (סליחה על הפלצנות), אעזור בכיף... אם זה לא היה ברור... אפילו תפוז נותנים לנו תמיכה.

box 5

New member
לא נראה לי שיש לי הרבה מה להוסיף

אבל כן ניסיתי כבר לפני חודש להתקשר להדרן ולהשיג פוסטרים לביצפר, ואני רוצה להגיד לכם שזאת משימה לא פשוטה בעליל... לא מספיק שהם מגעילים בצורה מחרידה, הגעתי למשרדים 3 פעמים, פעם אחת במיוחד (אני גרה במבשרת.. AKA חור צמוד לירושלים) וכל פעם הייתה שטות אחרת שבגללה לא היה, או לא נתנו, או נגמר בדיוק, או אי אפשר... וכל זה אחרי שהתקשרתי כל אחת מהפעמים האלה יום קודם... בקיצור לדעתי אחד המנהלים צריך להתקשר להדרן בתור מנהל-הפורום-הרשמי-של-נייטוויש-בישראל ולהשיג כמה פוסטרים שאפשר... ופשוט לחלק אותם לאנשים בפורום שיתלו איפה שהם גרים...

ש נ י1

New member
נראה לי שצריך להכין מראש כמה נימוקים

שלא יצליחו להטיש אותנו עם התירוצים שלהם... בקיצור כבר אמרתי שאני תולה בנתניה + כמה מקומות בסביבה, תיכננתי להתקשר אליהם מחר אבל אוליי באמת עדיף שאחד המנהלים יעשה את זה (או מישהו שנשמע רישמי ויודע לשכנע
) אז תעדכנו פה מה נסגר עם זה בסוף..

היויו

New member
שלחתי אתמול בערב מייל לפלו

הוא זה שאירגן את הראיונות מהצד של נייט. שאלתי אותו אם זה נכון שיש סכנה שלא תהיה הופעה, ואמרתי לו שאנחנו מוכנים לעשות הכל כדי לוודא שתהיה הופעה ושאלתי מה אפשר לעשות ואיך אפשר לעזור לגרום לזה שבאמת תהיה הופעה פה,וציינתי בפניו כמה חשוב שהם באמת יגיעו. נראה מה הוא יענה

TheImpactBoy

New member
חבל ששאלת את זה!

אוף. לא שואלים דבר כזה, במיוחד שאפחד לא אמר דבר כזה.

היויו

New member
שלחתי עכשיו גם כתבה נוספת לסקופ

על פיה "מקורות מהימנים"
מוסרים כי ההופעה בסכנה ו"הדרן" לא מוכנים לתת לנו כרזות לתלות כדי לפרסם את ההופעה... עכשיו נראה את הדרן לא נותנים לנו פוסטרים

lacrimosa girl

New member
XDDDD ממזרי מצידך/tapuzforum/images/emo3.gif

(...מה עם מפגש מעריצים?/tapuzforum/images/emo3.gif)

tbents

New member
אוף אוף אוףףףףףףףף >< >< ><

אני גם רוצה לעזור!!!!
אבל אני פשוט לא מצליחה להגיב, נמאס ליייי =\ הרעיון של הפלייארים נשמע לי נפלא ביותר, וגם לתלות כרזות אם אפשר להשיג. בנוסף, לדעתי אפשר להתקשר לגלגל"צ [כע, גם אני לא אוהבת אותם] ולבקש מהם להודיע על ההופעה וכאלה. המנחה הקרצייה הזו שמדברת בהתלהבות כל הזמן יכולה לסדר פרסום יפה מאוד! לדעתי כדאי לנסות..ואז גם ישימו שירים של נייט [שעם כמה שאני לא רוצה שיהיו ברדיו, זה טוב בשביל לקדם את המכירות]. תגידו לי במה אני יכולה לעזור, ואני אשמח נורא..באמת!

../images/Emo13.gif

אפשר אולי ליצור קשר עם הקצה או המסור שאמורות להשמיע שירים שהם לא במיינסטרים.. למישהו יש מושג איך יוצרים איתם קשר?

הממ..טוב.

יש פה רעיונות מעולים. אם יש איזו דרך שבה אוכל לעזור אז אני אשמח

היויו

New member
טוב, חלק אחד בוצע.כל עובדי אמדוקס ישראל

יודעים על ההופעה עכשיו
. נקווה עכשיו רק שבאמת לפחות חלקם יקנה.אפילו אם אחוז אחד יקנה, זה כבר עוד 60 איש
בסקופ כבר יש שתי כתבות - הראיון של אנט ממתין לפרסום,אני מניח שיפורסם ביומיים הקרובים. החוסר בפרסום והסכנה של ההופעה ממתינים לשכתוב, הגהה ופרסום.אם יש תגובות - גם הן יתקבלו. מישהו התקשר במקרה להדרן? כי תגובה רשמית שלהם תפורסם גם, אם הם לא מוכנים לעזור. לא משנה, אני אנסה להתקשר אליהם אם אף אחד לא התקשר כבר. יאללה חבר'ה, דם בעיניים אש בשפתיים!!

למעלה