../images/Emo70.gifבואו נתחיל בזה שכום כאן יקנו כבר כרטיס../images/Emo70.gif
יש פה עדיין אנשים ש(נשגב מבינתי למה) לא קנו כרטיס עדיין. אז בואו נתחיל בזה שנתרום את חלקנו למאמץ המלחמתי ושכולם, כל מי שמתכוון ללכת להופעה, יקנה כבר כרטיס! אל תחכו לרגע האחרון כי אם תמשיכו לחכות, הוא עוד עלול לא להגיע
מעבר לזה - אול ינקים איזה חמ"ל (חדר מלחמהף למי שלא מכיר את המונח)? שמישהו ירכז את כל המאמצים שלנו כאן. מי עושה מה, מתי ואיפה. יש פה חבר'ה מהצפון,מהמרכז ומהדרום וי-ם.כולנו צריכים להפשיל שרוולים ועם כל מה שקורה מסביב (ולכולם קורה מסביב, שאף אחד לא יגיד "אבל אין לי זמן" כי אז אני אפול עליו - לי יש הכי מעט זמן מלכולם כאן
) ולהתחיל לעבוד אחרת אנחנו עוד עלולים לפספס את אחד הדברים הכי חשובים שקורים כאן וזו ההופעה. שלחתי את הראיון של אנט ל"סקופ", אתם בינתיים תכנסו לראיון עם תומאס ותשלחו אותו לכל החברים שלכם שישלחו הלאה עם תאריך ההופעה. אול יאני אצליח גם לשכנע אותם לעזור לנו עם פרסום, אבל אי אפשר לבנות על זה. אני מנסה גם לארגן משהו אצלי בעבודה - נראה. תתחילו לשלוח לעיתונים, לידעינוים,אפילו מקומיים, לחברים - לכל מי שאתם חושבים שיתעניין אפילו קצת . יאללה!! להתחיל לעבוד!! אין לנו הרבה זמן...