שימו לב- נייטוויש זקוקים לכם!

Lillith Dirge

New member
נאמ שלום אנשים.

אין לי ממש רעיון. אבל רציתי להגיד שחזרתי לפורום. ניסיתי לכתוב הודעת חזרה. לא עובד כנראה. אז אני כותבת פה. סי/לילי. בקרוב 17. משלומי :] הייתי מזמן בפורום ופרשתי עקב חוסר זמן. נקווה שזה לא יקרה שוב. נ.ב: שירע הכוסית.

LadySilkworm

New member
לילי המדהימה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני שמחה שחזרת
ואני אוהבת אותך מלא:)

The Fantasy

New member
וואי! שנים! אני זוכרת אותך ממש מהתחלת הפורום

אי הייתי danduuu אם את זוכרת
שמחה שחזרת
תהני

lacrimosa girl

New member
אני זוכרת אותך!! ^__^

את כתבת עם שירה את הניתוח [המעולה
] של גת'סמאן ^^ אני עלומה

A Hilit

New member
ועכשיו כשהתחילה השנה יש לך זמן? ../images/Emo12.gif

גאד. אני מקנאה בך..

היויו

New member
../images/Emo70.gifבואו נתחיל בזה שכום כאן יקנו כבר כרטיס../images/Emo70.gif

יש פה עדיין אנשים ש(נשגב מבינתי למה) לא קנו כרטיס עדיין. אז בואו נתחיל בזה שנתרום את חלקנו למאמץ המלחמתי ושכולם, כל מי שמתכוון ללכת להופעה, יקנה כבר כרטיס! אל תחכו לרגע האחרון כי אם תמשיכו לחכות, הוא עוד עלול לא להגיע
מעבר לזה - אול ינקים איזה חמ"ל (חדר מלחמהף למי שלא מכיר את המונח)? שמישהו ירכז את כל המאמצים שלנו כאן. מי עושה מה, מתי ואיפה. יש פה חבר'ה מהצפון,מהמרכז ומהדרום וי-ם.כולנו צריכים להפשיל שרוולים ועם כל מה שקורה מסביב (ולכולם קורה מסביב, שאף אחד לא יגיד "אבל אין לי זמן" כי אז אני אפול עליו - לי יש הכי מעט זמן מלכולם כאן
) ולהתחיל לעבוד אחרת אנחנו עוד עלולים לפספס את אחד הדברים הכי חשובים שקורים כאן וזו ההופעה. שלחתי את הראיון של אנט ל"סקופ", אתם בינתיים תכנסו לראיון עם תומאס ותשלחו אותו לכל החברים שלכם שישלחו הלאה עם תאריך ההופעה. אול יאני אצליח גם לשכנע אותם לעזור לנו עם פרסום, אבל אי אפשר לבנות על זה. אני מנסה גם לארגן משהו אצלי בעבודה - נראה. תתחילו לשלוח לעיתונים, לידעינוים,אפילו מקומיים, לחברים - לכל מי שאתם חושבים שיתעניין אפילו קצת . יאללה!! להתחיל לעבוד!! אין לנו הרבה זמן...

The Cat Woman

New member
ויש לי משפחה מאילת בכל הגילאים כמעט...

זה גם יכול לעזור. נשלח להם פלאיירים שישימו בקניון או משהו.

LadySilkworm

New member
שבוע הבא כנראה יהיה לי כרטיס.

ביום שישי אני אכתוב מכתב במחשב למעריב[לפרומו] ולמעריב לנוער, לא יהיה לי זמן מחר, אולי בצהריים. ארגנתי את הבלוג עכשיו, ואם לא יכתבו פוסט אני אכתוב בעצמי. אני הוכלת להגיב בישראבלוג אצל הבלוגים הרלוונטיים. עוד משהו?

lacrimosa girl

New member
לנסות ליצור קשר עם ישראבלוג

שיתנו לנו קידום או פרו אומשו? What do you think? Ill write a post at noon

LadySilkworm

New member
כן, צריך פרו כדי שנהיה מודגשים.

פרו לשבועיים לא עוזר בעניין

LadySilkworm

New member
אני אעשה פרו לשבועיים בכל מקרה..

אני כותבת פוסט פתיחה קטן. קצת על הפורום ועל המטרה, ואת אחרי זה יכולה לעדכן יותר.

למעלה