עם ישי בגיל חודשיים עשינו לו מיני-יומולדת, הוא אכל ואופסס...קצת נפלט...
צ ציף שלי New member 4/4/04 #148 עם ישי בגיל חודשיים עשינו לו מיני-יומולדת, הוא אכל ואופסס...קצת נפלט...
O ornaok New member 4/4/04 #176 אני זוכרת את התמונות מהחתונה../images/Emo13.gif זה היה מרגש! ישי כזה בונבון! מתוק!
ד דש1דש New member 4/4/04 #155 מצטרפת לחגיגה ../images/Emo9.gif חודש עשירי (סוף שבוע 41) והלידה לא באופק.....
ד דש1דש New member 4/4/04 #156 והנה זה הגיע יערה בת 4 ימים וסוף סוף יש זמן גם להצטלם ולא רק לגנוב איתה דקות בודדות להנקה
ד דש1דש New member 4/4/04 #158 טוב נו - אחד עם יותר אמא אבל עדין עם האיפור הכבד גם אפשר לראות את התספורת הקצרה יותר (אפרת - אולי כדאי להגיע לספר שלך שוב????? נראה אם יהיה לי האומץ....)
טוב נו - אחד עם יותר אמא אבל עדין עם האיפור הכבד גם אפשר לראות את התספורת הקצרה יותר (אפרת - אולי כדאי להגיע לספר שלך שוב????? נראה אם יהיה לי האומץ....)
ד דש1דש New member 4/4/04 #180 כן - אפילו בתשיעי היו שלא האמינו שאני בהריון ולא רק השמנתי קצת מזל שלא היתי צריכה שיקומו לי באוטובוס
ז זוג חדש New member 4/4/04 #160 ../images/Emo95.gif והנה אנחנו בבטן ומחוצה לה אמנם אני לא ממש ליד מחשב אבל על שרשור כזה לא יכולתי לפסוח
../images/Emo95.gif והנה אנחנו בבטן ומחוצה לה אמנם אני לא ממש ליד מחשב אבל על שרשור כזה לא יכולתי לפסוח