מנסה שוב
מ משוש30 New member 5/4/04 #248 איזה מתוק!!! ואי כבר שכחתי מהכפפות האלו...מזכר נשכחות (והוא רק בן 3.5 חודשים מה עוד אני אשכח?)
N nikit1 New member 5/4/04 #258 אנחנו גם שכחנו מהם די מהר../images/Emo6.gif בהתחלה לא הבנתי על איזה כפפות את מדברת והוא רק בן חצי שנה
אנחנו גם שכחנו מהם די מהר../images/Emo6.gif בהתחלה לא הבנתי על איזה כפפות את מדברת והוא רק בן חצי שנה
ע עינבלית New member 4/4/04 #191 נכנעת ללחץ החברתי../images/Emo23.gifבמקוריות הנה תמונה (פוטושופ) שמכילה אותי בחודש: שלישי, חמישי, ושביעי ואת ליה יום אחרי הלידה (שחור לבן) ושבוע אחרי (-צבעוני)
נכנעת ללחץ החברתי../images/Emo23.gifבמקוריות הנה תמונה (פוטושופ) שמכילה אותי בחודש: שלישי, חמישי, ושביעי ואת ליה יום אחרי הלידה (שחור לבן) ושבוע אחרי (-צבעוני)
ע עינבלית New member 4/4/04 #196 והנה מה שכתבתי אחרי הלידה שזה בעצם הודעת הלידה שנשלחה במייל ולברים ומשפחה
א אמא של פילפילון New member 5/4/04 #253 איזה יופי! והחתימה שלך היא אחד השירים האהובים עלי. כמעט שמתי אותו בחתימה בעצמי... ליה ממוש אמיתית.
מ משוש30 New member 5/4/04 #228 ואו מדהים!! ../images/Emo12.gif וגם התמונת האחרות... אני חייבת ללמוד פוטושופ מה זה????
ד דפנה מי New member 4/4/04 #193 הנה תמונה מפורסמת שלי 2 מצבי הבטן, בהפרש של 10 דק' זו מזו-חודש תשיעי
ד דפנה מי New member 4/4/04 #202 והנה 2 השובבות ביחד../images/Emo9.gif תמונה מאתמול. עדי ביום רביעי תהיה בת חצי שנה וליבי הכלבה עוד חודשיים בת שנתיים
והנה 2 השובבות ביחד../images/Emo9.gif תמונה מאתמול. עדי ביום רביעי תהיה בת חצי שנה וליבי הכלבה עוד חודשיים בת שנתיים
מ משוש30 New member 5/4/04 #229 תמונה משגעת ../images/Emo99.gif כמה היא גדולה (הכוונה לעדי כמובן...) פשוט מקסים!