שרשור מצדה הרשמי!!!!

handlessman

New member
../images/Emo124.gif שרשור מצדה הרשמי!!!!

חבר'ה היה מטורף, אין דברים כאלה, ודויד מלך!!! זה בערך הסיכום... פרטים יותר מפורטים יבואו בהמשך... אז יאללה כל מי שהיה במצדה (גם אם במקרה נקלע לפה לפורום) - ספרו את החוויות שלכם!! שמי שלא היה ידע מה הפסיד...!! זזתי לחרופ.

שלידודי

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifכל הכבוד על העירנות

היה מ ה מ ם אנחנו עדין עיפות אבל אין ספק שזאת חוויה ממלאה אנרגיות מחכים לתמונות הפורום לדעתי יגדל ויגדל כי הרבה אנשים שאלו אותי מאיפה באנו לילה טוב מצדה ובוקר חדש מגיע

ghahamov

New member
הופעה מדהימה

שלום לכולם נהנינו מאוד מההופעה. היה פשוט מדהים אני ואשתי עפרה מצטרפים טריים לפורום ולכם אחלק את תשובתי לשניים. החלק הראשון היה מפגש עם חברי הפורום. נסענו באוטובוס שארגנה מנהלת הפורום המקסימה, ענבל. היה נחמד גם לראות מפגש של 3 דורות מעריצות דייויד. עצרנו בערד, בפאב המוזה לארוחת ערב ופגשנו את ... כן, את דייויד המקסים והספקנו להצטלם איתו עוד לפני ההופעה. ההופעה עצמה הייתה מאוד יפה ומדהימה. דיוויד אירח את תום כהן על המנדולינה ואת חברי מיומנה (אני חושב שאת כולם). אלון נדל וגדי סרי ניגנו איתו רוב הופעה. היה מדהים חזרנו עייפים אך מרוצים יש עוד הרבה לכתוב (גם על ארוחת הבוקר במוזה עם דיייויד) תמונות תבאנה בהמשך גיל ועפרה

glitter8

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית... ואתה יותר ממוזמן להישאר איתנו ולספר לנו גם על הופעות קודמות של דיויד אם יצא לך לראות

ghahamov

New member
קצת תמונות - דייויד עם תום כהן

תום המנדוליסט החמוד

glitter8

New member
תמונה נהדרת!

והנה יעלי ובנזוגה מייצגים אותנו בכבוד...חבל שלא עשינו תמונה קבוצתית ...לא נורא, בהופעה הבאה..

glitter8

New member
../images/Emo24.gifאיזה מקסימים

ובכלל , עפרה מקסימה! איזה כיף שיצא לנו להכיר, זוהי תחילתה של ידידות נפלאה

למעלה