שרשור מצדה הרשמי!!!!

YulaShpil

New member
תם ולא נשלם

לאור הזריחה ברוזה עלה שוב, להדרן, לבד עם 2 נגניו (בס והקשה), כי אי אפשר לסיים הופעה של ברוזה בלי "יהיה טוב".
ואכן היה טוב

YulaShpil

New member
תודות

מעבר לתודות הברורות מאליהן לדויד ברוזה וכל הצוות הנפלא שלו ושל מיומנה, * תודה גדולה לענבל, שסופסוף הצליחה לשכנע אותי לבוא למצדה, וגם ארגנה את ההסעה, והכל בעצם, * תודה ל"שבט חנית שמיר" על קבלת הפנים, ולחברים, הותיקים והחדשים, ששמחתי לפגוש את כולם, ושהנעמתם כולכם את הזמן בדרך ובחזרה, * תודה לגיל, לשני, ולכל מי שסיפק פה תמונות נפלאות, כי כמו שתראו בהמשך, אני לא הצלחתי מי יודע כמה... * תודה לצוות המוזה בערד, שפתר את פלונטר "השולחן התפוס" בערב, וגם הזמין אותנו לארוחת הבוקר עם האיש, האגדה, וצוותו... * תודה ליורי הנהג שלנו, שהיה נהג מצוין, אדיב ונחמד, והסכים לסבול אותנו לילה ובוקר, * ואפילו תודה לצוות התוכנית "יום בחיי" של HOT, למרות הנדנודים, דחיפת המצלמות והתאורה שלהם, והעובדה שהצלם וידאו שהלך הלוך ושוב למרגלות הבמה והסתיר... נו שוין, גם זו חוויה
כמה נק' לשיפור (גם למארגני המופע עצמו): * לא ידענו מראש שמהצד נכנסים מהר יותר (ענבל...), אז נעמדנו פשוט בתור עם כולם (מה גם שרמי כבר עמד שם קודם, קצת לפנינו, אז הנחנו שאנחנו בסדר, עד שהיה מאוחר מדי לצאת משם). * כמה דק' אחרי שעת הפתיחה השומרים אמרו שעדיין אין להם אישור להכניס אנשים, אבל אח"כ פתחו את השערים כדי שנוכל להיכנס... לעוד תור לפני כניסה בעוד שערים... * כשבסופו של דבר נכנסנו, ירדנו לשורה הראשונה, וגילינו שיש מקום על מדרגות האבק (נו, בסופו של דבר גם המכנסיים נהיו לבנים...)
ענבל: לדעתי צריך לכתוב קובץ הנחיות למצדיסט החדש, עם כל ההכנות ומה שצריך להביא... * כשאומרים "מופע השקה", רצוי גם שיהיה משהו להשיק... איזה
אחד או שניים... אז... מתי מפגש?

glitter8

New member
../images/Emo24.gif

ולגבי ההערות, א- גם למצדיסט הותיק יש הפתעות,
אני לא ציפיתי לכמות כזו של אנשים, בפעם הבאה נקדים אפילו יותר. אין ברירה... ב-תמיד כדאי להיות עירני למיקום שלי ופשוט להידבק לי לת@#ת כי בד"כ אני מהמשתחלים...בדרך הקצרה ביותר..
ג-הוראות למצדיסט הותיק-רעיון טוב, אפתח שירשור המלצות..
ולגבי ההתארגנות של הערדניקים...פעם בשנה קורה שם משהו..הם לא כאלה משופשפים...העיקר שלא קרו אסונות.. ד-לא זכור לי שהיתה בעיה של מיקום, שתי השורות הראשונות נשמרו לנו, ואת אפילו ישבת בשלישית, אז איפה הבעיה? ה-לגבי ההשקה,ובכן, קרתה פאדיחה, אין לי מה להגיד להגנת ההפקה.
הנושא פורסם תחת כל עץ רענן וההפתעה היתה גדולה וכן האכזבה, אבל בהחלט השקנו כוסית עם דיויד במוזה...
אם יש למישהו רעיונות לשיפור לגבי ההתנהלות שלי בדברים שתלויים בי, אשמח לשמוע, כמובן גם דגשים טובים.

YulaShpil

New member
לא התלוננתי על המיקום - להיפך

המיקום מצוין, למרות הרמקולים שהיו ממש מולנו. התלונה שלי מיוחסת לאבק, כי לא ידענו מראש שצריך להביא איזו שמיכה/כרית לשבת עליה - גם לצורך הריפוד, וגם כדי להתלכלך פחות. אבל היי, מי חושב על אבק במדבר
היה כיף, בכל זאת

glitter8

New member
ההידהוד הוא דווקא ב..

יהיה טוב...יהיה טוב...יהיה טוב...

glitter8

New member
זהו??

ממך ציפיתי ליותר.... רק הרשומה שלך בנושא אם לבוא למצדה או לא היתה יותר ארוכה...
ועל הנסיעה? ההופעה של עמרי ופורום ברוזה ליד הקופות..? המפגש עם ברוזה במוזה, ארוחת הבוקר.... הכל אתם משאירים לי..? חשבתי שזה שאני בנתניה יעשה לך קצת השראה....:

YulaShpil

New member
עכשיו זהו

חשבתי להשאיר את זה לך, באמת, אבל ראיתי שלא הגעת, ושיש פירצה בתפוז
יאללה, תני בסיכומים ובתגובות כבר

magnomius

New member
היי, אני אשמח להוסיף המון תמונות למצדה 2008

היי, אני אשמח להוסיף המון תמונות למצדה 2008 כשיהיה אלבום כזה פתוח... מתוכנן בקרוב?

glitter8

New member
יהיה אלבום..

אחרי שיעל תסביר לי לאט ובסבלנות איך עושים את זה.. בינתיים אפשר לבחור כמה תמונות טובות ולשים פה...

handlessman

New member
גם לי הוא היה מוכר מקודם...

הוא התארח אצלנו במחנה אומנויות של המגמת מוזיקה שלי השנה, והופיע מולנו במסגרת אחד הפרויקטים שלו, יחד עם האקורדיוניסט אמיל אייבינדר במופע של מוזיקה צוענית ובלקנית.

glitter8

New member
והסיכום שלי../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

מצדה פעם חמישית, וכל פעם שונה מהקודמת.. הפעם זו פעם ראשונה שלי כמנהלת רשמית , שאני מארגנת את הנסיעה הזו ולכן היה לי חשוב מתמיד שהכל יתקתק באופן מושלם. בשבילי זה לא סתם נסיעה להופעה, אני מרגישה חצי מצוות ההפקה...טוב נו, אולי הגזמתי קצת... השנה , כפי שחלקכם יודעים היו לי רגשות מעורבים כלפי הנסיעה למצדה, ההשקה הצפויה היתה מרגשת אך בד בבד כמעט גרמה לי לא להגיע להופעה, עקב כך שהתיעוד שלי שם בסרט משנה שעברה, נוגע לי כרגע בפצע מדמם.
אבל ידעתי שאין לי ברירה. כמנהלת הפורום ראיתי את עצמי חייבת להרים את עניין ההסעה כמדי שנה ולהשאיר את צרותי האישיות מחוץ לתמונה. אז לקחתי את עצמי ביידיים, ואת עמרי מצומת גולני והיידה, למצדה...מה שיהיה יהיה. נכון, איחרתי ב-10 דקות לנקודת המפגש, אבל שרשרת הטלפונים שלכם הזכירה לי בעצם, שיש לי הרבה חברים שאוהבים אותי ושכולנו חולים על ברוזה ברמות שאי אפשר לתאר. ולגבי ההופעה... נו..מי שהיה, יודע הכל. אין לי מה להוסיף , ומי שלא היה המילים לא יוכלו לתאר את גודל החוויה, ולמה אנחנו נוהרים לשם מדי שנה. עבורי, ההופעה סימלה יותר מכל, שחזרתי הביתה אחרי 20 שנה, הביתה לטבע, הביתה למוזיקה שלי, הביתה לאהבה שלי לדיויד שרק גדלה משנה לשנה, לחברים הנאמנים, ובעיקר האהבה לעצמי ולאמת שלי, שקצת אבדה לי לאחרונה. אז בשבילי, למרות שהפעם באתי בלי בן זוג, מצדה בט"ו באב בגדים לבנים , זה האהבה בהתגלמותה. ובמיוחד כשמכירים חברים חדשים ומקסימים ופוגשים חברים ותיקים (+התינוק של שרית) וכשפגשתי את דיויד בזאפפה יומיים לאחר מכן, אמרתי לו "דיויד, הזרחת לי את השמש.!" והתכוונתי לכל מילה. מקווה שנהניתם מההופעה, מקווה שנהנתם מההסעה והארוחה, והמפגש עם דיויד על כוס קפה וחביתה של בוקר, ובכלל מכל החוויה, ההופעה הקרובה כבר ממש בפתח, אז ננוח קצת...ו....

למעלה