שרשור מצדה הרשמי!!!!

handlessman

New member
הנעיצה לא מעבירה את השרשור לראש העמוד...

היא משאירה אותו שם, בגלל זה צריך באמת להקפיץ.

handlessman

New member
רק עכשיו קלטתי כמה דברים שכחתי לשאול את דויד

רציתי לשאול איך נשברה לו הגיטרה (למי שלא שם לב, היה לו סדק מכובד מתחת לתיבת התהודה), אם תהיה חנות וירטואלית באתר, ואם הוא נותן שיעורי גיטרה (רעיון של ענבל)... למרות שעכשיו אחרי מחשבה שנייה הבנתי שגם אם הוא היה אומר שהוא "יחשוב על זה", בהנחה שאני אלמד אצלו גיטרה, זה יוציא מהנגינה שלו את כל הקסם בשבילי, כי אני כאילו אדע מה הולך מאחורי הקלעים (למשל באיזה מידה האילתורים שלו מבוססים על ידע תיאורטי, זה יכול להרוס לי הכל).

SHANILIROY

New member
היה מדהים ...

החברה הייתה נהדרת , דויד ושאר הלהקה נתנו שואו מדהים , תגידו מה צריך יותר מזה ... שמחתי לפגוש את החברה מהפורום , גם בהופעה וכמובן גם לאחריה . תמונות ממש ממש בקרוב , הכבלים שלי המצלמה אצל גיסי והתמונות שלנו עם דיוויד יצאו מקסימות . נתראה בקרוב

היה מדהים, מדהים, מדהים

היה ממש מעולה, נהניתי מכל מאית השנייה, ועכשיו אני ממש רואה בדמיוני את כל הפנים מאחורי השמות....
אני נהניתי מאוד, וכל החבר'ה שלי גם.... וואי מתי כבר סוכות?!?!?

ועכשיו...קצת תמונות

וזיכרו! זו לא הכמות, זו האיכות (למרות שגם האיכות לא איי-איי-איי...) דיויד האפל...

מה, כבר נגמר?

תמונה אחרונה לסיום, שאומרת הכל בעיני, מתמצתת את ההוייה ה'דיויד ברוזאית'

שלידודי

New member
לילה טוב נעלמת לנו מההסעה

ליאור רצתה להגיד לך בוקר טוב את חוזרת לעבודה אפשר לבוא לבקר? תמונות יפות אפילו שהן קצת חשוכות היה לנו כייף ד"ש מליאור

אהלן,

כן, החלטתי לחזור עם המשפחה... חזרתי לעבוד, למרות שהיום נשפך עליי קנקן מים רותחים על כף יד ימין, אז כנראה שאני יוצאת לסוג-של פגרה.....אני אמורה לעבוד כל השבוע-עד 16:00-אם יהיה שינוי בעקבות היותי גידמת זמנית אעדכן. והמון המון ד"ש בחזרה!!!

handlessman

New member
טוב שלא התאמת את כל ההבעות שלו לסמיילים בתפוז

חחח סתם, תמונות יפות. גם עברו למחשב.

למעלה