שרשור מצדה הרשמי!!!!

handlessman

New member
חחח סמיילים של דויד...

אפשר למשל... :-# = פרצוף עם רווח בין השיניים

תמונות נפלאות

יופי של תמונות וכל המוסיף ממש לא גורע !!! היה ערב קסום, שקיעה אולטימטיבית, קהל קצת יבש - אבל למי אכפת. החברים החדשים התקבלו אצלנו בזרועות פתוחות, כולם חבר'ה מצויינים. אני מקוה שתשארו איתנו. המופע היה נפלא, מלא אנרגיות, דויד רק משתבח ממופע למופע ואני כבר מזמן הפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי אותו על הבמה. ארוחת הבקר המשותפת היתה הפתעה מוערכת מאד על ידי ומרעננת. חבל שכמה חברים לא התייחסו להזמנה בכבוד הראוי לה! זה לא דבר של מה בכך שאתה מוזמן לאכול עם כל האומנים המדהימים שהופיע לפני שעה על הבמה. אני בספק אם יש עוד אמן אחד בארץ שעשה דבר כזה לטובת המעריצים שלו. העיקר שנמשיך לחגוג וניפגש שוב בסוכות - אם לא לפני!!!

glitter8

New member
זאת תמונה כלבבי../images/Emo13.gif

לתפוס אותו ברגע הזה...סוג של אושר עילאי.. תודה

handlessman

New member
תמונה אדירה...!!

לתפוס אותו בכזה רגע, ועוד עם הזריחה... קבלי ח"ח!! עבר לשולחן עבודה.

magnomius

New member
אבל אני בכלל "אתה" לא "את"...

אבל תודה בכל זאת :) הנה עוד אחת סתם ככה בשביל הכיף

magnomius

New member
דרך אגב...

איך יוצרים אלבום למצדה 2008? יש לי המון תמונות ואני אשמח להעלות לאלבום כזה.

handlessman

New member
חח מצטער על הטעות...

יצירת אלבום רק המנהל (מנהלת במקרה שלנו) יכול לבצע, אז צריך לבקש, ואחרי שהוא קיים כל אחד יכול להוסיף. ותשים כללל מה שיש לך!!

glitter8

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה,

אכן הופעה מדהימה, ולגבי ההזמנה לארוחת הבוקר
, ובכן, אני שמחה שאני לא היחידה שהרגישה ככה, ההזמנה הזו נפלה עלי בהפתעה מאד משמחת, הרגשתי שאנחנו מקבלים "הכרה רשמית" שכבר עברנו את הגדרת ה"מעריצים" ועכשיו אנחנו כבר קצת חלק מ../חברים של...כל הדבר הזה שנקרא "דיויד ברוזה במצדה"...ובעצם, איפה לא,? הרי אנחנו אחריו בכל מקום...והנה באה ההזמנה הזו, שעשתה לי הרבה שמח בלב, מהמנהל של המוזה, שיתפתי את כולם בקבלת ההחלטה, לפחות כל מי שלא ברח לשורה ה-30, ופה אחד כולם הסכימו...בבוקר שאחרי, לא תיארתי לעצמי שנשב בחצי שולחן ריק..אבל לא חשוב...רובנו ידענו להעריך את המעמד, ומי שלא בא הפסיד, ואני אפילו לא אספר מה! ואני שמחה שכולנו התנהגנו באירוע בצורה מכובדת ואיפשרנו לכוכבים
שלנו לאכול בשקט... אני כבר מחכה לתמונה ששני תשים לנו (כבר היום, שמעת??) אני שמחה חניתוש על הדברים שכתבת, ומאד מקווה שנמשיך לחגוג ולפרגן ושיהיה רק טוב

מסכימה לחלוטין,

נכון שזה יכול להראות מעט סותר, בהתחשב בעובדה שלא נכחתי, לוו לכך שיקולים נוספים, כמו העובדה שמשפחתי נכחה, והחזרה עימם הבייתה הייתה בגדר נוחות מבחינתי, ידעתי על קיום הארוחה רק כאשר הודעתי שאני לא מתכוונת לחזור בהסעה, לאחר שהקדשתי לכך מספר דקות של מחשבה, וקיבלתי תשובה שלילית לכך שאצרפם, עשיתי (כאמור) את השיקול שלי. אני לא חושבת שבעשותי כך לא כיבדתי את ההזמנה,זה אכן אינו דבר הנקרה בדרכך מדי יום, ואם זה הצטייר כזלזול, או כהפגנת חוסר כבוד, ובכן, אין לי דבר לומר מלבד שאני מתנצלת אם פגעתי במישהו מחברי הפורום, או משהו (כדוג' כבוד). מחכה ומצפה לסוכות,

YulaShpil

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך... סיכומצדה שלי ../images/Emo9.gif

* הערה לפני שמתחילים: כיוון שהתפוז עושה לי בעיות בזמן האחרון, אני מעלה את הסיכום בחלקים ולא בבת אחת. תיאזרו בסבלנות. טוב, אז זו פעם ראשונה שלי... במצדה... מה אומר ומה אגיד? א-ג-ד-ה (אני יודעת שליוני יהיה משהו די הפוך להגיד על זה, אבל הוא הגיע בעיקר למען שלום בית
) אבל נתחיל מההתחלה. ובהתחלה, אני מוכרחה לציין, קצת התאכזבתי. לא אלאה בפרטים ורק אזכיר את חוסר הארגון, שהחל כבר בקופות, הדוחק והבלאגן שהיו בתור לכניסה לאתר (אחרי התור לקופות, כן?), ואח"כ התור לכניסה האמיתית לאתר, הזו שבדקו את הכרטיסים... בהמתנה לפתיחת המופע התענגתי על צלילי המופע של מרסדס-סוסה שבקעו מהרמקולים (הקדמה לסוף אוקטובר
), ניסיתי לשכנע את יוני שהשד לא נורא כל כך, וגיחכתי לשמע מחיאות הכפיים שבקעו לעתים מהקהל. * מישהו יכול להסביר לי את המנהג הזה של: "לקרוא לאמן להתחיל המופע לפני הזמן עם מחיאות כפיים?" הרי הוא אפילו לא שם. וגם אם היה שם, הוא עוד עלול לחשוב שהקהל נהנה כל כך עד עכשיו, שהוא כלל לא צריך להופיע, ויכול לקחת את מחיאות הכפיים למפרע...

YulaShpil

New member
ולענינינו – |הדגש|ה|סדגש|מופע

זכרוני כמובן הטעה אותי, ורק לקראת הסוף נזכרתי להוציא ניר ועט ולרשום מעט רשמים, כדי לא לשכוח את החוויה. המופע התחיל שקט, והקצב עלה לרומבות וחזרה לשקט לסירוגין, כשבהתאמה ענבל, חנית, שלי, ליאור והילה קופצות הצידה כדי לרקוד.

YulaShpil

New member
ההמשך יותר טוב

העלו בי נשכחות נעימים "סיגליות" ו-"Cileno boys"
הופעתי לטובה מאוד כשדויד הזמין לבמה את תום כהן, וירטואוז המנדולינה המקסים, לנגן איתו. רק לפני כשבועיים ראינו אותו מתארח בהופעה של "נפגשנו" (אולארצ'יק, שמיר וקלפטר), שהיתה אחת מהופעות הקיץ שארגנה עיריית נתניה. היה נחמד מאוד לשמוע את העיבוד הדומה-אך-שונה ל"שיר אהבה בדואי"
מאוד אהבתי את שיתוף המופע האור-קולי (ובמקרה הזה רק האור) של המצדה עם ההופעה של ברוזה (מעט התמונות שיצאו טוב מהמצלמה החלשה שלי מצורפות כאן).

YulaShpil

New member
האור מתחלף

לפנות בוקר, ממש עם אור ראשון בקעו מהגיטרה הצלילים הכל-כך אהובים של האישה שאיתי, ולשמחתי הרבה מפיו של ברוזה השיר בספרדית
האור על המצדה התחלף, תום כהן חזר לבמה, ואליו הוזמנו אחר כבוד גם ויקי וטניה עם הכינור, מצוות מיומנה, לשיר יחד את "רעמים וברקים". אכן היה עדיין לילה, אך עדיין לא חורף, וממש, אבל ממש לא היה קר...

YulaShpil

New member
קצב טוב

הלאה עם כל צוות בחונטוס, שהתחיל עם קצב טוב – החיים הם חומר טוב
Ya man!!!

YulaShpil

New member
בצהרי היום - לא הזמן האמיתי

בהמשך בחונטוס וצחי עם
בביצוע נפלא ל"בצהרי היום", וברוזה נראה שכלל לא אכפת לו לזוז הצידה ולפנות את הבמה לצעירים...

YulaShpil

New member
me voy - והנה בא תום כהן

בהמשך עלה הקצב עם me voy, שהקפיץ את כל הבמה, וחלקים נכבדים מהקהל, בקצב קרנבל ברזילאי מטורף, לצלילי מיומנה וכל מה שהם יודעים לתת. והפעם תמונה יותר טובה של תום כהן והמנדולינה - הארטיסט הוירטואוז, שמתאים את הפרצופים למוזיקה שלו

YulaShpil

New member
מתחת לשמיים, למול הזריחה

חגיגת הערב, בה כבר הקהל לא נשאר אדיש וכולו קם על רגליו: "מתחת לשמים" המסורתי, עם קרניים ראשונות, אבל הפעם מתנה: 2 ביצועים: אחד של צוות מיומנה, כשאלברטו וצחי אמונים על השירה, וברוזה אי שם מאחור, רוקד, קופץ פורט ונהנה מכל רגע, אולי גם כי בנו הצעיר, אדם, הצטרף לחגיגה הברזילאית גם הוא. ובסיום הביצוע הזה, ברוזה תפס את מקומו על השרפרף, ונתן את הביצוע הידוע שלו לשיר, וקינח, איך לא, עם שאגת "בוקר טוב מצדה", שהטכנאים הדהדו אח"כ שוב ושוב...

למעלה