שרשור שאלות מס 1656 למרקו ויוקה.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo124.gifשרשור שאלות מס 1656 למרקו ויוקה.../images/Emo88.gif

טוב, מאחר שיאיר ממש עסוק בזמן האחרון לקחתי את כל עניין ארגון הראיון על עצמי לעת עתה.
אז אספתי את כל השאלות שהצעתם עד עכשיו [את הטובות], ואתם ממש מעפנים, אני חייבת לציין. זה כל השאלות? זה הראיון הישראלי הראשון שנערך עם מרקו ויוקה אי פעם!! נצלו את 1656 האייקיו שלכם ותפציצו אותנו.
השאלות שנאגרו עד עכשיו:
מרקו.
האם התאומים שלך אוהבים את נייטוויש?
האם נראה אותך אי פעם מופיע בלי להחזיק בס? ז"א.. רק לעמוד עם מיקרופון?
אתה ראשה של להקת TAROT (שהיא להקה מעולה ואהובה עלי מאוד :) ) סולן, כותב שירים, מלחין, מנגן... איך הצלחת לשלב את העבודה המרובה על בחירתה של אנט והפקת האלבום החדש יחד עם העבודה עם טארוט? האם אתה מרגיש שיכולת לתת יותר ממה שנתת (לטארוט או לנייטוויש)? האם אתה מרגיש שהיית פחות מעורב או אולי לא מעורב מספיק כפי שהיית רוצה באחת מהלהקות עקב כך? האם היה לך חלק כמו שלתומאס היה בבחירתה של אנט לנייטוויש?
נודע לנו כי הלחנת חלק מהשירים לDPP... האם אתה חושב שמרגישים אותך יותר מאשר בשאר האלבומים אותם הקלטת עם נייטוויש, גם מהבחינה הזו וגם מבחינת קטעי השירה?
אמרת בעבר שהשיר האהוב עליך של נייטוויש הוא "The siren", אפשר לשאול למה? האם זה בגלל המוזיקה עצמה או הליריקה?
שאלה דומה, תומאס אמר בנייטמייל האחרון שאתה לא אוהב את השיר SOW. למה? שוב, האם בגלל המוזיקה או משמעות השיר?
יוקה.
למרות שאתה המתופף, האם אתה מכיר את הליריקס של השירים בע"פ? והאם יצא לך לדבר עם תומאס על משמעויות השירים?
האם אי פעם הפריע לך שתמיד מתייחסים אליך כאל המתופף שברקע? או שאתה מעדיף את העמימות שבלהיות ברקע?
איך הקלטת DPP הייתה עבורך? האם אתה חושב שמרגישים אותך מספיק באלבום? האם היית רוצה שישמעו ממך יותר?
מה המשקל שהיה לדיעה שלך בבחירתה של אנט ללהקה? האם יש לך הסתייגויות?
אלו פנים של נייטוויש אתה יותר אהבת- נייטוויש של עידן DPP עם האורקסטרה ואנט או שמא נייטוויש של עידן ווישמאסטר וסנצ'ורי צ'יילד עם שירת האופרה של טאריה?
אמרת שהשיר האהוב עליך ביותר הוא פואט, אפשר לשאול למה? האם בגלל המשמעות, המוזיקה, או שדווקא הסולנית החדשה?
שאלה דומה, בנייטמייל האחרון תומאס אמר שהשיר שאתה לא ממש אוהב מהאלבום החדש הוא "for the heart I once had". אפשר לשאול למה? שוב, האם בגלל המשמעות או המוזיקה, או שניהם?
כללי.
האם אי פעם תעשו דוקומנטרי ארוך כמו אנד אוף אינוסנס?
זה שתומאס כותב את השירים מתוכנן או שבאופן טבעי התפקיד נפל עליו?
מה המשאלות שלכם לשנה החדשה ולסיבוב ההופעות החדש?
של מי היה הרעיון להגיע לישראל? :) וזהו. תציעו, תעירו, תאירו ותביאו כסף
. וככה לפחות לא אתעצבן עליכם

שאלה לשניהם

קצת מפגרת אבל לא נורא.... מה האלבום האחרון שקניתם? ומה אתם חושבים עליו?

היויו

New member
נראה לי שהשאלות על אנט מיותרות...

אני לא חושב שהם יתנו תשובה שתסעיר אותנו או שתגרום לנו לחשוב אחרת... הם יגידו שכולם בחרו יחד וכולם מרוצים מהבחירה,וגם אם הם חושבים אחרת - הם יענו ככה כדי להראות אחידות בלהקה.

Lillith Dirge

New member
אמממ

למרקו. איך הוא מרגיש עכשיו כשיש לו יותר חופש שירה ממה שהיה לו עם טאריה... והאם הוא גם ניסה לשיר יותר בזמן שטאריה הייתה אבל זה לא התאפשר לו.. רציתי לשאול איך הולך עם טארוט בזמן כל ההכנות לטור של נייטוויש. אבל שאלו לפני. ליוקה. האם אתה צריך כמה דקות הכנה לפני שאתה עולה על הבמה, מין "טקס" כזה..כדי להכין את עצמך? או שאתה סתם עולה ודופק הופעה? :p וזהו לא עולה לי בראש.

dralan

New member
XD ואני מניח שהשאר לא נותנים לו

לשתות לבד P: מעניין מה אנט שותה...

Lillith Dirge

New member
היא דווקא נראית

טיפוס של כוס יין לבן חצי יבש ביום. :] חעחעע.. למרות שבטח גם רסק עגבניות עם אלכוהול עושה לה את זה. -על מה אנחנו חושבים? היא שבדית! הם שותים בירה.. האלכוהוליסטים האלו-

דווקא השוודים בהשוואה לאיזור שלהם לא שתיינים

גדולים, אלו שידועים בשתייה מאוד זה הפינים (והרוסים כמובן) בשוודיה יש הגבלה על מכירת אלכהול מגיל 20.

Lillith Dirge

New member
חבר שלי שתה הרבה בשבדיה :S

היא עדיין נראית כמו טיפוס של יין מעודן.

תראי זה תלוי איפה מסתובבים.

גם בישראל תמצאי אחלה שתיינים
אלו שהכי ידועים לשמצה זה הפינים, ואחריהם הרוסים :] ו... יש לך חבר שוודי?

Lillith Dirge

New member
אממממ

יש לי חבר רוסי :D שהוא שתיין בירה לא קטן. והוא שונא וודקה. -חוץ מרוסקי סטנדרט- פשוט.. ביומולדת 18 שלו אמא שלו לקחה אותו לטיול בסקנדינביה שבדיה, נרווגיה ודנמרק כי זה היה החלום שלו :D אבל כולם בארצות האלו חשבו שהוא אחד מהם XD כי הוא נראה כזה סקנדינבי. any way הוא הביא לי משם אבנים :D וטרול שמחזיק חרב ^__________^

Lillith Dirge

New member
זהו ש..

הייתה לו אפשרות להיות בפינלנד אבל זה היה תוספת במחיר וזה היה רק איזה לילה אחד או שניים בהלסינקי אז הם וויתרו. לא נורא אני עוד אגור איתו שם! הנה תמונה של המושי שלי :p -היה חושך אבל השיער שלו שטני והעיניים ירוקות :]-

למעלה