שרשור שאלות מס 1656 למרקו ויוקה.

lacrimosa girl

New member
הידיד שלך אדיוט./tapuzforum/images/emo88.gif

הוא שכח את פינלנד. /tapuzforum/images/emo3.gif

Lillith Dirge

New member
הוא לא ידיד שלי.

הוא חבר שלי :p והוא לא אידיוט. זה אמא שלו שלא רצתה לשלם עוד אקסטרה כסף.

lacrimosa girl

New member
מצטערת ../images/Emo3.gif

הוא חמוד ^^ אז...ממ אמא שלו טיפשה, והוא יכול להחליף מדינה אחת באחרת ^^

Lillith Dirge

New member
לא ממש..

זה היה טיול מאורגן. והתוספת של פינלנד עלתה כסף וזה היה כאילו עוד 3 ימים. לא נורא :D העיקר הביא לי אבנים משבדיה דנמרק ונרווגיה :]

Liquid Dreams

New member
אוי את יודעת משהו?

אימא שלי, שגרה בדרום, איפה שאפשר לעלות כל חצי שעה בערך על מעבורת לדנמרק, סיפרה לי שהיא וכל החברים שלה היו תמיד נוסעים לדנמרק כדי לשתות וכל זה כי פחות מגבילים שם. לא יודעת למה זה הזכיר לי את זה ממש
ולמה זה מצחיק אותי

LadySilkworm

New member
כן, תעשי להם את השאלון מסטודיו למשחק

-מה המילה האהובה עליך? -מה המילה השנואה עליך? -מה דוחה אותך? -מה מושך אותך? -באיזה מקצוע אחר היית עוסק? -באיזה מקצוע לעולם לא היית עוסק? -איזה צליל או רעש אתה אוהב? -מה הקללה האהובה עליך? -אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שיגידו לך בשעריו? [זה לא ממש לפי הסדר]

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ראית את הספיישל של 10 השנים? P: זה היה ממש טוב.. :)

LadySilkworm

New member
זה היה שבוע שעבר!

חבל שלא ראית..זה היה באמת ספיישל מעולה
אני בטוחה שאפשר למצוא אותו ביוטיוב..יש כמה פרקים ביוטיוב של התוכנית. הראו גם את הקטע שרובין וויליאמס אילתר עם צעיף ורוד ואני ואמאשלי פשוט התגלגלנו מצחוק P:

היויו

New member
ראית את סטודיו למשחק עם הסימפסונים??

אחת התוכניות ההזויות והמצויינות שראיתי אי פעם. היה פשוט ענק!! והסטודנטים שאלו את הדמויות כל מיני שאלות, ומאחר והשחקנים משחקים אותן כבר כמעט 20 עונות, הם מכירים את הדמויות וממש ענו כמוהן. שאלה לדוגמה: "אפו, כמה יעלה אצלך מסטיק עגול של 10 אגורות?" אפו:" הממ שקל עשרים לדעתי, וזה אחרי הנחה" (לעשות באנגלית ועם המבטא של אפו, בבקשה).

box 5

New member
אוי ויי איך קרה שפיספסתי את זה... =\

אני אמצא את זה!!!

TheImpactBoy

New member
ד"א, מה קורה עם הפצת הפוסטרים\פליירים?

עדכנו אותי.. אלומה\נועה\ענבר..

למעלה