שרשור שאלות מס 1656 למרקו ויוקה.

lacrimosa girl

New member
XD ככה קוראים לבתדודה שלי ../images/Emo3.gif

ואממ, ביום חמישי מקווה לסיים את הרוב. ^^ פנימיה קצת מגבילה

lacrimosa girl

New member
יחי הסנג`ור /tapuzforum/images/emo3.gif

``שיר, את הולכת לרחובות?`` ``כן...`` ``קחי!`` P:

אני מדברת עם אנשים ומחלקת פלייארים בבצפר...

ועדיין מחכה לדניאל ושני בשביל להסתובב בנתניה ולתלות/לחלק. *שיעול**שיעול*

לא תליתי... רק את מה שעשינו עם הפורום.

בבצפר שלי זה באמת בזבוז, כמעט ואין מטאליסטים. אבל עם כל המטאליסטים של השכבה דיברתי אישית, ואני אפזר כמה פלייארים במקומות אסטרטגיים
(זה גם בניגוד לחוקי בצפר לתלות/לחלק פלייארים).

dralan

New member
הבנתי ששני לא יכולה השבוע בכלל

אז את רוצה שנחכה לשבוע הבא או שניפגש השבוע?

LonelyGhost

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי השאלה הראשונה ליוקה קצת מעליבה, לא? והינה עוד שאלה ליוקה: האם אי פעם חשבת להשמיע את קולך באחד השירים?

היויו

New member
יום ראשון בערב רק, כנראה ../images/Emo10.gif

יום ראשון בצהריים יש לי מבחן.יום חמישי אני אוסף את הפוסטרים והפלאיירים. יכול להיות שאני אוכל לארגן "תליה"
בדיסק קלאב עוד לפני ,אבל נראה. לצערי אני פשט לא יכול לפני, וביום שני יש לנו פגישת צוות, אז גם לא יצא. חשבתי על זה ובאוניברסיטה אין כל כך טעם לתלות - אין עכשיו לימודים...
אז יהיה לי ליד הקניון לתלות. בשאיפה עד אמצע שבוע הבא (אני יודע שזה קצר, אבל אין לי ברירה אחרת) הכל יהיה תלוי ופזור.

The Cat Woman

New member
יש פוסטרים ב"צליל" ובפאב בשם "הנשיא 1"

יש שם מלא פריקונים שלא ידעו בכלל שנייט מופיעים ב6.10 מה שעזר לי להוכיח שחייבים לתלות פוסטר ענק שם... ב"צליל" יש פוסטר אחד גדול ואחד קטן וערימה קטנה של פלאיירים ליד הקופה, בבתי ספר אני אתלה מחר בבוקר... היום פשוט לא היה לי זמן.

Beyond The Veil

New member
אוי, אם כבר זה...

היום עוד אחד מהשכבה שלי אמר שאחרי שדיברנו (דיברתי איתו על ההופעה וזה
) הוא, אח שלו ועוד שני חברים יבואו! איימ גווודד
ואמממ אני לא בת"א בשבוע הקרוב, ממש עמוס לי פה עם מלאאא דברים כמו הפקת אולפן ופרוייקט באנגלית ומבחנים וכל מיני שטויות אז...אין לי מה לחלק ולהדביק, חבל לי שאני לא יכולה לתרום בקטע הזה
אבל למי שכן עושה- שיהיה בהצלחה, מקווה שזה יעבוד!

רק רציתי לספר שיש פוסטר בבצפר במקום אסטרטגי

של חבורת הבנות המתרוממות, וזה היה ממש מעצבן לראות את זה>< תשיגו לי פוסטרים ואני אתלה במקומם :$

למעלה