שרשור שאלות מס 1656 למרקו ויוקה.

הו, החיים שלי כל כך מתוזמנים מאז הפסיכי../images/Emo3.gif

אני אשכרה מסתובבת עם סטופר
ממ לצערי לפני הבחינה הזמן היחיד זה נראה לי יום כיפור... :X או, מה לגבי ה-24.9?

TheImpactBoy

New member
ראיון חדש ותומאס וענט,

http://www.faceculture.nl/nightwish2007/index.htm הוא ממש מדבר יפה על טאריה ואמר שהיא היתה כ"כ בשירה ובהופעה שלה, שלא יכל לחשוב על לחפש תחליף, ולכן רצה משהו שונה לחלוטין- ענט. שנשמעה לו כ"כ פשוטה וטבעית. והקול שלה לא מיוחד כמו סולנים אחרים, ולכן רצה אותה, הצליחה לרגש ולהעביר לו תחושה Down To earth... שמחתי לשמוע את זה.
וענט נשמעת חמודה. טאריה

Lillith Dirge

New member
יפה לו.

מה שצרם לי בטאריה.. בדיסקים היא שרה בלי לעוות. ובהופעות היא מעוותת מילים לגמרי. בגלל המבטא הפיני כנראה... אבל אנט לעומת זאת, שרה עם מבטא גם בדיסקים. כאילו היא לא מנסה שזה ישמע אנגלית תקינה. וזה מה שאהבתי. שהיא לא מזייפת את זה.

The Cat Woman

New member
אמ...

אם טאריה נשמעה "מושלם" באלבומים- זה בגלל שתיקנו לה את המבטא והעלימו אותו בעריכה. מן הסתם כשהיא שרה לייב היא לא יכולה להמנע מהמבטא שיש לה, אם היא הייתה שרה בלי מבטא בהופעות- היינו בהחלט חושבים שמשהו פה לא כשר... דווקא המבטא עושה אותה כ"כ אנושית ואמיתית בהופעות לעומת האלבומים. זה לא נכון להגיד מה שאת אומרת מכמה סיבות: א. כי זו לא הבחירה שלהן אם יהיה מבטא או לא יהיה מבטא באלבומים. זה משהו שעושים בעריכה לאחר ההקלטה. ב. כי עדיין לא שמעת את ענט מופיעה... אז איך את יכולה להשוות בין הופעה שלה לבין ביצועיה של טאריה בהופעה? ג. לכל אחד יש רמות שונות של מבטא. יש כאלו שיש להם מבטא כבד ויש כאלו שפחות. אולי המבטא של טאריה פחות כבד משל ענט ולכן פחות מורגש... שוב, אי אפשר עדיין לדעת- לא שמענו אותה מופיעה.

The Cat Woman

New member
אה! ועוד משהו...

כולנו יודעים שנייט נכנסים לאיזה קטע ניו-אייג' שלהם, מחדשים את עצמם עם האלבום החדש... אולי חלק ממנו זה המבטא- אולי הם רצו דווקא שכן יהיה מבטא כדי לשמור על האותנתיות ולכן השוני ביניהן.

Lillith Dirge

New member
נאמ.

לא ידעתי אם עשו את זה בעריכה או לא. אבל זה צרם לי לשמוע אותה בהופעה חיה אחרי שכל כך התרגלתי לדיסקים. אין לי מושג איך אנט נשמעת בהופעה חיה אבל אני מחכה לזה. מה שהתכוונתי שאהבתי שלא מנסים "לערוך" לה את הקול כדי שישמע בלי מבטא. אולי זה באמת חלק מזה שהם נכנסים למצב שהם כן רוצים מבטא בשירים שלהם. לא יודעת, בכל מקרה.. זה מה שאני אהבתי בשירה של אנט. יותר מבשל טאריה.. כי זה פשוט צרם לי באוזן. -לא אמרתי שהיא לא אנושית :p אמרתי שזה צורם לי באוזן. חחח אין לי בעיה עם טאריה. לדעתי היא זמרת מדהימה. לא משנה מה היא עשתה בלהקה או לא-

The Cat Woman

New member
דווקא אני אוהבת את האותנתיות שבמבטא

כן, קצת צורם השוני הזה בין האלבומים להופעות חיות... אבל אולי זה מה שמיוחד בהופעות בייחוד כשהם משתמשים בפלאייבקים מושלמים עד כדי מעצבנים. (כאילו- שזה יוצא בהופעה כ"כ מושלם שזה פשוט מעצבן ואת מתה שהם יזייפו קצת רק בשביל האותנתיות ואז המבטא הוא בדיוק מה ש"הורס") ולמרות כל זאת, אני עדיין לא בעד השוואה בין טאריה וענט כי באמת שאין מקום להשוואה... טאריה היא עולם אחר לגמרי. והם דאגו להבהיר היטב את השוני בDPP. אולי גם בגלל זה כל האורקסטרה והשינויים בעריכה. כדי שלא ישוו ביניהן, מי יודע.

Lillith Dirge

New member
לא ניסיתי לערוך השוואה.

כי טאריה מבחינת שירה.. שרה אופרה. ואנט נשמעת לי פופית מדי. ולטאריה יש קול מדהים, כי רואים שבהופעה היא לא הכי אמממ מתאמצת. היא פשוט שרה נקי. וכן כששמעתי את האלבום החדש -אני מודעת לזה שזה לא יפה אבל אני קונה את האלבום בכל מקרה [כמו כל האלבומים שלהם]- אז זה היה לי נורא חדש. והיה לי קשה להתרגל לרעיון שזה באמת נייטוויש. חדשים ומשופרים. למרות שבשבילי, שום דבר לא יכול להחליף את האופרה של טאריה. אבל היי בהצלחה שיהיה לאנט, ונקווה שבהופעה היא גם תשיר נקי בלי עריכה וכאלה. ואולי אפילו תעשה כמה טעויות כדי שנרגיש שהם אנושיים :p אפילו בקצת.

lacrimosa girl

New member
תפסיקי להתנצל /tapuzforum/images/emo88.gif

תהיי ביצ` ותני להם את זה בראש!! /tapuzforum/images/emo3.gif

lacrimosa girl

New member
שאלה טובה ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

[שימי לב לשעה שכתבתי את ההודעה הקודמת.
]

The Cat Woman

New member
ראיתי את התמונה של ענט... ו....