שרשור
ים

itai777

New member
אריאל ולימור

אני וחברים שלי עזרנו להם היום בקרב בגמר! ד"א: אריאל או לימור- אם אתם רואים תהודעה זה הילדים מרעננה מהגבינות.

osnattt

New member
עובד וז'ניה בנתניה

חברה!!! הרגע ראיתי את עובד וז'ניה ברחובות נתניה רצים!!! הם החזיקו משו ביד... והיה מאחוריהם מלא מצלמות. לא הצלחנו לעקוב אחריהם והם רצו לכיוון השני מאיתנו אבל היו זיקוקים!!!=\ חברה לא העיפו אותם!!! העיפו...ואז פרק אחרי גילו שזוג אחר רימה, אז מחזירים אותם!!! ערב טוב אהוביי=]]

limors2

Active member
למה לא לסמן ספויילר???../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

לא שמתי לב שזה שרשור ספויילרים.....
טוב אני מתכוונת שלכוח את מה שקראתי פה!!!
לנסות...

zazzi10

New member
כנס!

תגיד לי ,איפה ראית אותם? לאן הם נסעו ובאיזה שלב הם??

itai777

New member
לא

בכוונה אני לא אומר יותר מדי ראיתי שאנשים מנועים מלהגיד. אני רק אמרתי כדי שהם יזהו אותי אם הם יראו- לא יותר מזה צר לי :)

suneli

New member
../images/Emo177.gif מקווה ....

שלמרות שעזרתם להם עם הגבינות, הם לא עלו לשלב הבא !!! לא נראה לי שלזוג הזה מגיע לזכות, אחרי שראיתי את התחמנות שלהם ביום ראשון האחרון. חבל שבעזרת מזימות הם חושבים לנצח.....

suneli

New member
אביבה, מסקרן אותי ../images/Emo54.gif

מה את חושבת על הדרך בה בתך משחקת?? אצלכם בבית היה חינוך כזה, להשיג דברים ולא משנה באיזה דרך שמשיגים אותם? ת'אמת אני אגיד לך....כאמא לאמא....מבאס אותי שאני מנסה להקנות לילדים שלי ערכים של אהבת הזולת, עזרה הדדית, קבלת השונה ממך ועוד ועוד ולא ממקום של התחסדות, אלא באמת מאמונה שככה תהיה לנו חברה טובה יותר ונעימה יותר, ובתך שהיא מורה, בעלת השפעה על ילדים, משדרת ערכים הפוכים וקיצוניים... חבל לי...

א פ ל ה

New member
את באמת כ"כ נאיבית ?

אמנם לתוכנית קוראים ריאליטי, אבל כל קשר לריאליטי מקרי בהחלט. אל תשכחי שהמשתתפים בסוף הדרך - כמו בכל תוכנית ריאליטי - הם שחקנים. הדמות האמיתית שונה מהדמות הטלוויזיונית. כך גם לימור. במציאות היא אשה שמחה, מצחיקה, אמא מיוחדת, חכמה, משרה אוירה נפלאה, אהובה על חבריה וחברותיה, מוערכת ע"י צוות המורות בביה"ס כולל ההנהלה ומאד אנושית. אז היא בחרה לשחק את הביצ'. יופי. כשראית את גלן קלוז ב"חיזור גורלי" חשבת שהיא עצמה מטורפת ? לא. ידעת להפריד ולזהות שהיא שחקנית שמגלמת אשה מסוג כזה. מכאן עד לבקר את החינוך שקיבלה. סחוף נסחפת קמעה. וואי, לימור, אני מקווה שאני לא מחָרֵבֵת לך ת'מוניטין. בכל מקרה המשך הצלחה לכם.

aviva51

New member
לאפלה...

תודה.כל מילה נוספת מיותרת.כשיפנימו שזו תוכנית תחרותית יהיה יותר טוב. להזכירכם לימור לא הגישה מועמדות ל"חביבת הקהל".יום נפלא....

Lilachal

New member
בדיוק

וגם למשל אבי וג'ולי זכו בתואר חביבי הקהל ברצים לדירה מה שואמר שהקהל אוהב....."רעים"

למעלה