שרשור
ים

ררררררררררררררררררר../images/Emo26.gif

באלי לה=ר=ו=ג את ז=נ=י=ה מסכן עוובדדדדד נישבעת לכםםםםםםםםםםםםם....תקעו לו דווקא אותההה הוא כזה חמודדדדדדד עם כושרר ועם רצון רואים שהוא מתתתת לנצחחחחחחחח וההיא: "הם אנשים כל כך נחמדים...אם אתה שם מוקש אני פורשת מהתחרות"....... וזה דופק הרי גם אותוווווווווווו גאדדדדדדדדדד שיעיפו אותההההההה... שיעשווו איתה משוווווווווווווו היא לא נורמליתתתתת.... סורי על השרשוררר הייתי חייבת להוציא את זה..

palola

New member
אויש עובד הזה- כזה חמוד וגם ממש הש

תדל לעודד אותה והכל כשהיא בכתה שהיא לא הצליחה... הוא כזה איש טוב, זה לא פייר שהיא עושה לו את זה

יאאא!! ספויילר ענק!!

היום במסגרת תחרות הגמר התחרו בחיפה במרכז חורב.. עובד וג'ניה! חולה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תהנו מהספויילר!!

aviv lu 606

New member
יש הלוואי והם יזכו

ג'ינה הזאת כזאת מתוקה לה הכי מגיע לזכות

MK respect

New member
חחחחחח

יעירתי!! יא בעיתית... סססס........ סתאאאם אבל מה שחשוב זה- שעובד וג'ניה בגמר!!!!!!!!!!!!!! וחוצמזה שאני בספק אם אמילי ורותי בגמר או יהודית ואירית... זה לא ברור!!!!!!!! אם מישו יודע-שיודיע לי בבקשה...!!!! תודה... חיוך הוא קו עקום שמיישר את ה-כ-ל-!!!! אז תנו חיוך- - ->> הכל לטובה!!!!!!!!!! אוהבת... מירי =)

מירוששששששששש!!

חולה עלייך!! נשמה טהורה!!!!!!!!!!! אמממ.. לא יכל להיות שיהודית ואירית בגמר... הם נפלו..!! לא?!?! יללו קושקוש.. בה ביי..

MK respect

New member
חחחחחח

יעירתי!! יא בעיתית... סססס........ סתאאאם אבל מה שחשוב זה- שעובד וג'ניה בגמר!!!!!!!!!!!!!! וחוצמזה שאני בספק אם אמילי ורותי בגמר או יהודית ואירית... זה לא ברור!!!!!!!! אם מישו יודע-שיודיע לי בבקשה...!!!! תודה... חיוך הוא קו עקום שמיישר את ה-כ-ל-!!!! אז תנו חיוך- - ->> הכל לטובה!!!!!!!!!! אוהבת... מירי =)

MK respect

New member
חשווווווווווווווב (בשבילי...:) )

אנשים----->>>אני יודעת שזה לא כ"כ קשור לכל מה שכתבתם פה.. אבל... יש לי בעיה!!!! המחשב שלי דביל...ואני לא יכולה להכנס לכל ההודעות של הפורום אלא רק ל5 ההודעות הראשונות שפותחים בדף הבית של האתר... קיצור, אם מישו יכול בבקשה לשלוח לי את הקישור של הפורום עצמו...כדי שאני יוכל להכנס לזה...אני אודה לא מאוד כי זה מעצבן אותי שאנלא יכולה לראות הכללל!!!!! תודה...אוהבת...=) יומטוב!! ואל תשכחו-תנו חיוך!!!וגוש קטיף לעד!!!!!!!! יהודי לא מגרש יהודי!!!!! love you....!!!!

../images/Emo58.gif

שילשום ראיתי את סוף הדרך......... ואת המנחה אלי ואת צוות ההפקה ואני יודעת את המשימה דרך אגב זה היה הגמר היו שלוש זוגות...............

../images/Emo58.gif

זה היה המשימה בפארק רעננה ליד באגם ....... המשימה היתה משימת חיפוש נתנו להם בקבוק חלב והם צריכים למצוא מאיפה החלב.... והתשובה אני יודעת אבל אם מישהו ממש לא יכול ד אז שיצור איתי קשר.

ראיתי בחיפה בחורב בג'יפ של סוף הדרך

בחורה שחומה עם תלתלים- אני כמעט בטוחה שהיא מהצמד בסבב השלישי , של הבחור והבחורה השחומים שהגיעו מקום שלישי בתוכנית האחרונה... ככה שכנראה הם עלה שעלו בגלגל ההצלה!

גם אני!!

ראיתי אותם בשמקין בבית כנסת היה שם כמעט את כל הסניף של כרמל ועזרו להם לזניה ועובד יש לחבר שלי את הדף של המשימה זה היה משמיה קומבינה להביא קופסאות עם 7 דברים מתוך הרשימה ולכתוב מכתב לחייל ב29 ראיתי אותם

למעלה