שרשור
ים

לימור xx

New member
אפלה זוהרת שכמוך

את בעלת אבחנה חדה. תודה לאל שיש כאילה שמבינים! אהבתי את ההשוואה לגלן קלוז. זה בדיוק כך. למי שלא מבין, זה משחק וזה לא החיים האמיתיים וחוץ מזה כל הכיף זה לתחמן כשנותנים לך את הבמה לעשות זאת. מתי עוד אני יכולה לתחמן?

suneli

New member
או קיי ../images/Emo180.gif

הבנתי אותך... את משחקת אותה תחמנית, דוחה , נבזית, רכלית, גועלית ובעלת IQ נמוך..... לדעתי יקבלו אותך בבית צבי או בניסן נתיב בלי שום מבחן מקדים. כזו יכולת משחק מפותחת. כזה כישרון טבעי מזמן לא נראה על המסך. אחלה שחקנית את
. נראה לי ששווה לך לעשות הסבה מקצועית
.

לימור xx

New member
כדור יקר..

אני מאמצת את מילותיך החמות ובהחלט אשקול את הצעתך בכובד ראש. תוכל לרשום לי מכתב המלצה?

suneli

New member
מטקה קה קה ../images/Emo179.gif

א. עם קצת הבנת הנקרא היית יכולה להסיק כי אני ממין נקבה, אבל כנראה שתחמנות ואינטלגנציה לא הולכים ביחד.... ב. לצערי לא אוכל לכתוב לך מכתב המלצה, בכל זאת אני צריכה לשמור על שמי הטוב, אבל נראה לי שאריאל בשמחה יוכל לכתוב לך המלצות למכביר. ג. שלום שבת.

Lilachal

New member
כן כן גם אני הייתי שם

והיה ממש מגניב הם היו נחמדים והכל ואפילו לא רבו!!

TheBlackFairy

New member
../images/Emo124.gif שרשור ../images/Emo58.gifים../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כל מי שרוצה לספר על
ים לגבי המשך התוכנית,
, שרשרו לכאן
. כל מי שלא רוצה לדעת לגבי המשך התוכנית, רצוי שיעבור שרשור
.

n o y a 1 0

New member
מישהו יכול להסביר לי בבקשה?.../images/Emo35.gif

למה העיפו בהתחלה את ז'ניה ועובד??.....

n o y a 1 0

New member
זהו... גם אני חשבתי ככה... אבל...

מישהו כתב פה... שהעיפו אותם ואח"כ החזירו אותם...

וירגית

New member
../images/Emo58.gif

קראתי פה את אחת ההודעות שעובד וז'ניה יעופו בפרק הבא אבל אחד מהזוגות רימה ולכן הם יוחזרו.

big0150

New member
שלב הגמר...

לפי מה שהחברה פה מספרים שראו אותם וזה אז זה אומר ששלב הגמר מצולם ממש בימים אלה נכון?

aviv lu 606

New member
ראיתי היום ג'יפ של סוף הדרך

בראשון אבל לא הספקתי לראות מי היה בפנים:(

וואי עכשיו שאני חושב על זה...

אם היום באמת מצולם פרק של סוף הדרך אז ממש באסה להפקה בגלל החסימת כבישים! יש הרבה סיכוי שמישהו מהתוכנית יתקע באחד הפקקים...

Lilachal

New member
../images/Emo58.gif

אם חושבים על זה אז אוהד וישאל היו היום בערוץ הילדים התכנית שם משודרת בשידור חי עכשיו מצולם הגמר זה אומר שהם לא נמצאים שם כבר!

למעלה