שרשור
ים

לא יכול להיות...

לא יכול להיות.... באחד האירוחים מישהו אמר שגם מי שעף כבר ביום הראשון של הצילומים מחויב להישאר עד היום האחרון של הצילומים בבית מלון. ככה שאו שהתוכנית לא משודרת בשידור חי או שהיום לא מצולם הגמר...

../images/Emo58.gifהוא כן מצולם../images/Emo58.gif

לפניי כמה ימים אח של ישאל(אלירן) אמר לי שמצלמים את הגמר עכשיו(באותו יום שדיברתי איתו זה היה היום ה-1 של הגמר
אז הוא כן מצולם
כנראה שהאירוח שלהם בערוץ הילדים לא בשידור חי...=/

)* נזכרתי במשהו-../images/Emo58.gif

האירוח של ישאל ואוהד לא בשידור חיי
שבוע שעבר אלירן אמר לי שהם התארחו בערוץ הילדים(וזה לא היה היום כמו שכולם אומרים..כך שזה לא בשידור חיי).

MK respect

New member
!!!!!!!!!!

תקשיבו...עכשיו מצולם הגמר!!! כי אני ראיתי היום (29.6) את עובד וג'ניה במרכז חורב בחיפה (אני חיפאית...) עושים משימה...כאילו היתה להם משיה בחיפה (משימת קומבינה) והם עשו אותה בחורב...וראינו אותם!!!!!!!! אז גם הגמר מצטלם היום וגם עובד וג'ניה בגמר!!!!!!!! וואי איזה כיף!!!!!!! אני חולה על עובד!!!!!!!!!!!!! יומטוב!!! =) אוהבת... =)

Lilachal

New member
הגמר

בימים האלה מצולם בוודאות הגמר כי גם את ראית את עובהד וג'ניה וגם אני ראיתי יום לפני זה את אריאל ולימור

angel of dead

New member
א-למה את לא משרשרת--למטה

ב-לפי מה אתם אומרים שהיא עפה מה אתם תולים את זה ככה באוויר?

n l m

New member
בטח סתם אנשים שרוצים לעורר עניין

תראי, הוא אפילו נרשם ביוני 2005, זה אומר משהו על האמינות שלו גם לאלו שאמרו על עובד וג'ניה אני לא מאמין 5 אנשים כולם בדיוק ראו אותם? תעשו לי טובה אני עדיין זוכר את הספוילרים שאמרו שאורית ורננה יצאו מקום רביעי בגמר ואת הספוילרים שאמרו שהן הגיעו ראשונות כשזה היה מולן ומול חצב ואריאל ואת הספוילרים שנדב ולובו הגיעו ראשונים וגם השנה לא היה חסר ניר ונעם הם הזוג שעלה מהסבב השני הקרב בסבב הראשון בין אוהד לישאל ויהודית ורעות ולימור ואריאל הם הזוג שרימה ונפסל כולם הציגו את עצמם כבטוחים והתגלו כחרטטנים

למעלה